Americanii au inceput sa isi mute trupele pe teritoriul Romaniei! Nimeni nu discuta, nimeni nu vorbeste: doar suntem carne de tun pentru stapanii coloniei de la Washington!

Americanii au inceput sa isi mute trupele pe teritoriul RomanieiDouă escadroane aparţinând Regimentului d 2 Cavalerie al armatei americane s-au deplasat de la aeroportul Mihail Kogălniceanu- Constanța în apropierea oraşului Galaţi, situat la câțiva kilometri de Republica Moldova și zona Odessa. În componenţa regimentului intră vehicule blindate şi de apărare antitanc.

Americanii au inceput sa isi mute trupele pe teritoriul RomanieiAmericanii au inceput sa isi mute trupele pe teritoriul Romaniei

Americanii au inceput sa isi mute trupele pe teritoriul Romanieimangaliaonline.ro

Cine controlează Mafia Puterii din România? Corupţia este arma prin care imperiul controlează coloniile şi câştigă altele noi

Prosperitatea adusă de Occidentali

Sstatul de drept si functionarea institutiilor de stat functioneaza doar in avantajul corporatiilor americane. România este azi o ţară ocupată! Suntem o ţară care şi-a pierdut independenţa şi suveranitatea. Aceste atribute mai există numai în Constituţie, ca vorbe goale. Suveranitatea şi independenţa românească sunt cuvinte fără nicio acoperire.

Ceea ce face azi Washingtonul, cu orice preţ pentru a-şi vinde modelul de „democraţie şi libertate” sub steagul falsificat al „drepturilor omului”, ori al „drepturilor minorităţilor sexuale”, al „civilizaţiei occidentale” şi „globalizării”, cu bombardierele de asalt şi rachetele de croazieră, toate, în ansamblu, precursoare ale corporaţiilor americane cotate pe Wall Street, e produsul aceleeaşi gândiri: „noi suntem şefii, ştim noi ce vă trebuie, faceţi cum spunem noi sau treceţi la stâlpul infamiei!”.

România şi-a pierdut şi cea mai mică urmă de independenţă şi onoare, oferindu-se pe tavă şefilor politici, militari, de securitate şi economici de peste ocean, în timp ce manipularea publică pe teritoriul propriu atinge cote paroxistice.

Intenţiile Occidentului de a transforma ţările din estul Europei în colonii, cu regimuri docile pentru vest pentru populaţiile din est unicul scop a fost de a subjuga aceste ţări prin obligativitatea de a-şi distruge economiile, de a deveni pieţe de desfacere, de a se împrumuta la diferitele organisme internaţionale gen FMI sau Banca Mondială şi a deveni ţări datoare pe multe generaţii şi nu în ultimul rând de a fi obligate să-şi vândă resursele pe nimic cu care bunul Dumnezeu le-a binecuvântat . Bineînţeles că cea mai grea situaţie este în România unde statutul de colonie americană fără nicio perspectivă se vede mai limpede decât în celelalte ţări foste comuniste.

Concluzia este ca ne-am înşelat,au fost decât minciuni, manipulări pentru a crea confuzia, iluzia că „salvarea” vine din Vest. Rezultatele acestor manipulări se văd şi în momentul de faţă. Pornind de la toate acestea, opinia publică din ţară a devenit pro-occidentală rămânând impasibilă la distrugerea totală a ţării. Încă din primele momente după căderea regimurilor comuniste, Occidentul a dus o politică de agresiune fiind foarte eficient în ceea ce priveşte manipularea prin finanţarea aşa-ziselor ONG-uri, dar şi a publicaţiilor pro-vest şi nu în ultimul rând prin campania de susţinere pentru ca emisiunile posturilor vestice gen Europa Libera, BBC, Deutsche Welle, Radio France International şi Vocea Americii să fie retransmise pe FM (ultrascurte) de către posturile locale de radio din principalele oraşe ale ţării unde recepţia pe această lungime de unda radio este excelentă.

Chiar dacă oamenii au început uşor, uşor să înţeleagă că au fost minţiţi, mai nou şi cu sondaje de opinie care ne arată în mod eronat ce entuziasmaţi sunt românii după NATO şi UE, situaţia nu este deloc roză în privinţa mentalităţii. Pe de altă parte, faptul că multora le este teamă şi după aproximativ 25 ani de la evenimentele din decembrie ’89 să-şi exprime liber opiniile demonstrează că ne aflăm în faţa unei involuţii şi nicidecum a unei evoluţii a opiniei publice româneşti.

Mă întreb şi vă întreb: – când va fi un miting anti-UE şi anti-NATO în România?
Trebuie să nu uităm că opinia publică românească este minţită şi în legătură cu agresiunea regimului de la Kiev împotriva propriului popor. Absolut toate mijloacele de informare în masă româneşti alături de cele occidentale sunt la cheremul puterii de la Washington

Cartea pragmatismului, ca să folosesc un termen la modă, este, de fapt, cea care a fost și este jucată cu succes de către „stăpânii” coloniei România și vătafii lor locali. Mica corupție și mărunta evaziune sunt armele șantajului cotidian, practicat zeci de ani pentru a-i șantaja pe români mai eficient decât prin orice propagandă.

Al doilea război mondial a picat ca o mană cerească pentru economia americană. Pentru că, odată cu abrogarea legii neutralităţii în 1940 şi cu intrarea SUA în război în decembrie 1941, economia americană a trecut masiv la producţia de război, înclinând definitiv cumpăna victoriei de partea Naţiunilor Unite. Astfel a fost posibil ca armata americană să îi scoată încet şi sigur pe japonezi din Pacific, astfel a fost posibil sprijinul material dat URSS, astfel a fost posibilă aplicarea ”tacticii pământului pârjolit”, prin bombardamente masive asupra principalelor obiective din adâncimea teritoriului inamic.

În România, oraşul Ploieşti şi zona petroliferă au cunoscut din plin distrugerile provocate de bombele lansate de valurile de fortăreţe zburătoare denumite cinic „ Liberator”. Eram copil când tatăl meu mă ducea la Ploieşti şi îmi arăta, încă de la intrarea în oraş, craterele imense din malul Teleajenului, îmi arăta mormanele de ruine şi fiare contorsionate din zona „ Pisica Albă”…Da, rănile „made in USA” stăruiau şi la începutul anilor’ 60, la mai bine de 17 ani de la vara fierbinte a anului 1944. „Imperialiştii americani”-zicea tata, cu năduf.

Trebuie să recunosc că tatăl meu avea mare dreptate. Da, după al doilea război mondial, oligarhii de pe Wall Street au decis: SUA devine o putere imperială. Şi s-a văzut: „mesagerii libertăţii şi democraţiei” (a se citi bombardierele şi portavioanele americane) au continuat ceea ce au început la Ploieşti în 1943, Dresda, Hiroshima, Nagasaki în 1945. Adică au deschis o serie impresionantă, ce continuă până în ziua de astăzi: Coreea, Vietnam, Libia, Irak, Iugoslavia, Afganistan….Plus ”exportul de revoluţie” şi lunga serie de lovituri de stat: Guatemala, Brazilia, Uruguay, ţările Americii Centrale, Iran, România, Egipt, Siria, Georgia, Ucraina….numai câteva nume dintr-o listă interminabilă.

Un lucru este clar: SUA urmăreşte dominaţia întregii lumi, acapararea tuturor resurselor planetei, transformarea tuturor oamenilor în sclavi supuşi unei elite restrânse, instaurarea unui control total asupra individului şi instaurarea unei diabolice dictaturi financiare. Exact conform cuvintelor Apocalipsei:”şi nimeni nu va putea să vândă sau să cumpere dacă nu va avea semnul fiarei pe frunte şi pe mâna dreaptă”…

Episodul „gemenilor” din 11 septembrie 2001 a dat startul unei ofensive denumită pompos „războiul contra terorismului”. Nu trebuie să fii expert în geopolitică pentru a vedea ce a urmat apoi.

„Dormiţi liniştiţi, Noua Ordine lucrează pentru voi”

Un lucru mă supără nespus: că SUA s-au insinuat prin slugi extrem de supuse în ţara mea, România. Şi că o pregăteşte, conform planului său, într-o colonie bună de muls până la ultima picătură de materie şi de energie. Şi într-o bază de atac împotriva Federaţiei Ruse. Pentru interese ce ne sunt total străine, noi, românii, ne punem pe tavă ultimele resurse energetice şi de materii prime către ”marele licurici”, ne punem la dispoziţie tineretul plin de vigoare pe post de carne de tun în conflicte la dracu-n praznic, tot pentru interese americane. Pentru faptul că, datorită unei clase politice vândute, un pârlit de secretar de ambasadă american dă ordin ca voinţa populară exprimată într-un referendum să fie arunactă la gunoi. Şi să fie cocoţat în jilţul prezidenţial un individ veros, rapace, de o nesimţire fără margini, care se înhăitează cu clanuri ţigăneşti pentru a prădui bugetul statului. Şi care, datorită urii fără margini ce mocneşte in sufletul său bolnav se luptă din răsputeri ca să menţină vrajba între două ţări ce ar trebui să aibă strânse relaţii bilaterale. Nu mai vorbesc de faptul că acest individ vrea cu tot dinadinsul să ne târască intr-un conflict cu marele vecin de la răsărit!

Asta este „democraţia şi prosperitatea” pe care tu, yankee, vrei să o aduci cu forţa în ţara mea? Nu am nevoie, poporul din care fac parte nu are nevoie de aşa ceva! Personal, am cunoscut pe pielea mea urmările acestei „democraţii”. Am lucrat într-o companie americană, am fost concediat pe nedrept într-un ajun de Crăciun, fiind lipsit de drepturile băneşti ce mi se cuveneau. Iar pentru faptul că am refuzat să vorbesc în engleză cu unul din directori (eram în ţara mea şi aveam dreptul să vorbesc limba mea natală, nu?) mi s-a acordat o ”bilă neagră” la dosar, fiindu-mi interzis dreptul de a mă reangaja la orice companie din România. Iar tu, yankee, ai introdus aici conceptul cretin şi criminal al marginalizării şi exterminării lente pentru generaţiile trecute de 45 de ani! Adică al ”ieşirii din sistem pe cale naturală”. Asta glăsuia preşedintele român într-o mai veche cuvântare, asta mi-a dorit personal unul din slugoii tăi plătiţi, deghizat în postac pe Facebook!

Aşadar, ce aş putea să-ţi urez, yankee, de ziua ta? Doar atât: YANKEE; GET OUT FROM MY COUNTRY, GET OUT FROM ALL THE WORLD!!

Atunci cand regimul unei tari „ameninta” scopurile Unchiului Sam, acesta se simte si s-a simtit dator sa sprijine lovituri de stat care duc si au dus la instalarea unor regimuri tiranice. Americanii au inteles ca este mult mai profitabil sa stapanesti prin interpusi obedienti fata de Washington. Aceasta este cruda realitate: n-au interesul sa raspandeasca, sa sprijine si sa intareasca democratia si statul de drept, ci intentia lor este sa corupa o natiune, sa o faca nefunctionala pentru a o putea controla eficient. Acesta este si cazul Romaniei postdecembriste.

America este manata doar de interese pur imperialiste

Economia americana depinde in mare masura de industria producatoare de armament. Cu alte cuvinte, sanatatea economiei americane se mentine prin razboi. Cand nu se profileaza niciun conflict pentru democratie si drepturile omului, trebuie inventat unul. Federal Reserve este conceputa de globalisti pentru globalisti, oameni fara loialitati adevarate, tari sau cultura, fideli numai intereselor proprii. Mai mult, citeam ca reducerea populatiei continua sa fie o prioritate a administratiei americane in tarile in curs de dezvoltare, iar termenul folosit este de „planificare familiala”, principiul fiind acelasi: sa-i omoram pe saraci pentru a scapa de saracie. Odioase fiinte! Americanii au savarsit cele mai rele crime cunoscute umanitatii, de la ucidere si tortura, pana la lovituri de stat si genocid.

Guvernul american are un istoric lung si neintrerupt de conlucrare cu fascisti, dictatori, lorzi ai drogurilor si sponsori statali ai terorismului in fiecare regiune a lumii, in cautarea sa neobosita de obtinere a unei puteri globale nedisputabile. Sub propaganda superputerii care promoveaza democratie si prosperitate prin economia de piata in lume, se afla aceleasi metehne sangeroase, cinice si nemiloase specifice oricarui imperialism. Ce-i drept, Obama a cheltuit intr-un singur an mai mult decat au cheltuit toti ceilalti. Dar distrugerea economiei prin masuri populiste dureaza de zeci de ani. Au facut-o un sir lung de presedinti inaintea lui, unii republicani, altii democrati: F.D. Roosevelt, Jimmy Carter, Ronald Reagan, George Bush, Bill Clinton, George W. Bush. Avand in vedere tocmai datoria publica si deficitul bugetar imense si mai ales inexistenta unui program serios de combatere a acestora, stiind ca Obama isi justifica interventiile invocand locul special al Americii de “aparatoarea democratiei”, cunoscand faptul ca la Washington, politica externa este dominata fie de neconservatori, fie de “interventionistii liberali” care traiesc cu ideea ca SUA este o natiune indispensabila si ca trebuie sa rezolve cat mai multe probleme globale posibile, nu e de mirare ca-si pun problema razboiului pentru supravietuirea economiei americane. Acele think-thankuri si agentii guvernamentale, care ofera justificarea ideologica pentru implicarea SUA in teatre de razboi, urmaresc nu numai aruncarea lumii intr-un haos geopolitic, economic si social, dar si o agenda geopolitica cu numeroase ramificatii legata de o reconfigurare radicala a lumii. O lume in care tot ei sa dicteze.

Corupţia este arma prin care imperiul controlează coloniile şi câştigă altele noi

Declaraţiile doamnei Victoria Nuland care a promis că de acum încolo SUA se vor concentra asupra eradicării corupţiei din Europa de Est i-au adus pe admiratorii bucureşteni ai Departamentului de Stat în culmea extazului.

Reacţia la poveştile de genul „o să vină americanii şi să facă ordine în România” este un excelent test de inteligenţă. Un jurnalist, politician sau formator de opinie care crede în asemenea poveşti, este fie lipsit de inteligenţă fie îi crede proşti pe cei cărora li se adresează.

Aspectul factologic al situaţiei este cât se poate de simplu. După 1989, la Bucureşti nu a existat un preşedinte sau un premier care a ajuns la putere fără girul sau sprijinul expres al SUA. De fapt, această situaţie îşi are rădăcinile dintr-o perioadă care precede „momentul 1989”, dar cooperarea pe filiera Securitatea – CIA este un subiect aparte. în condiţiile în care toată viaţa politică a României a fost controlată şi gestionată de la Ambasada SUA, Washingtonul este într-un mod indubitabil co-autorul tuturor jafurilor masive care s-au desfăşurat în România ultimelor două decenii. Privatizarea la preţ derizoriu a Petrom, privatizarea la preţ derizoriu a SIDEX, devalizarea Bancorex şi zeci de mii de alte „afaceri” mai mici ale „capitaliştilor eficienţi” au fost girate de Washington sau au fost executate cu sprijinul direct al structurilor financiare aservite SUA, adică FMI şi Banca Mondială. Dacă Victoria Nuland este atât de preocupată de corupţia din România de ce nu începe cu ”dosarul flota”?

Care este unicul stat din lume unde s-a legalizat spaga? Nu SUA?

America încearcă să-şi creeze un monopol în domeniul luptei anticorupţie, de parcă în SUA nu există această problemă şi America ar avea vreun drept moral inerent de a da lecţii altor state în privinţa funcţionării unei societăţi lipsite de acest viciu. Evident, după toate ratingurile întocmite de entităţi finanţate de Departamentul de Stat al SUA, America este tărâmul neprihănit al inocenţei totale. Realitatea este însă cu totul diferită. Băncile americane au spălat miliarde de dolari ale cartelurilor de droguri din Mexic şi nu au fost sancţionate în vreun fel serios. Agenţiile guvernamentale au livrat arme aceloraşi carteluri şi au făcut afaceri împreună (operaţiunea Fast and Furious). Zeci de miliarde de dolari au dispărut în procesul desfăşurării operaţiunilor din Irak şi Afganistan. Despre felul în care băncile americane au fraudat statul (cu complicitatea evidentă a unor înalţi funcţionari publici) în programul anti-criză TARP s-au scris zeci de articole.

Lista este efectiv nesfârşită. Cei care cred că bunăstarea aparentă a societăţii americane se datorează unui nivel scăzut al corupţiei nu înţeleg un lucru fundamental: americanii au construit un sistem în care corupţia din colonii alimentează economia imperiului american. în aceste condiţii, Departamentul de Stat luptă un singur tip de corupţi – cu cei care nu cotizează conform programului stabilit.

Totodată nu pot să nu dau dreptate celor care consideră că funcţionarii publici din România au de învăţat de la colegii lor de peste Ocean. Corpul de control al Departamentului de Stat, asmuţit de către inamicii personali ai distinsei doamne ex-secretar, a descoperit lipsa a şase miliarde de dolari din bugetul departamentului, bani care au dispărut în mandatul doamnei Clinton. Fără dubiu, în viitorul apropiat doamna Hillary Clinton va arăta tuturor amatorilor români cum se disculpă un adevărat profesionist american.

Mai există suveranitatea naţională a României? După ce Hoyt Yee, un subaltern mărunt al Victoriei Nuland, i-a adunat la Ambasada SUA de la Bucureşti pe liderii partidelor politice pentru a le băga pe gât indicaţii preţioase din partea Departamentului de Stat, a devenit clar că „suveranitatea” nu este decât o iluzie.

Cum poate fi numit un pseudostat în care liderii partidelor politice se prezintă la ambasada unei ţări străine pentru a primi note pentru purtare şi instrucţiuni preţioase?

Romania prin integrarea in NATO si UE a trebuit sa isi instraineze economia , sa isi vanda bogatiile solului si subsolului , sa isi vanda bancile , acum sa isi vanda pamanturile stramosesti.

http://dantanasescu.ro/2015/03/29/daca-nu-vinzi-pamantul-strainilor-ue-iti-da-amenda.html

PS.
Daca puneti mai presus interesul general al poporului român , al saracimii si nu al oligarhilor imperialisti americani si vest europeni, atunci puteti face o analiza corecta si puteti schimba in bine viitorul tarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s