Guvernul este sluga corporatiilor si a sistemului bancar strain

gazdaru-UE-FMI-Romania

Cu alte cuvinte, guvernul, la cererea FMI, se angajeaza sa intervina brutal in procesul de justitie pentru ca lucrurile sa iasa “cum trebuie” pentru banci. Adica bancile sa nu mai piarda procesele intentate de proprii lor clienti care denunta clauzele abuzive.

Acest lucru poate insemna chiar “instante specializate”, adica, practic, crearea unor tribunale paralele si extra-ordinare fata de sistemul de justitie. Nu, nu tribunale ale poporului, ca in alte regimuri, ci tribunale de salvare pentru bancile care au talharit oamenii la drumul mare prin clauzele respective.

Este aici o situatie care demasca, expune intr-o claritate de cristal ipocrizia si minciuna propagandei “statului de drept”, a “anticoruptiei” si a “independentei justitiei”, dusa, de altfel, pana pe culmile paroxismului si ale limitarii libertatii de exprimare, inclusiv prin presiuni de la Comisia Europeana!

Sistemul de praduire trebuie sa fie european sau sa nu fie deloc! Mafia euro-atlantica nu admite concurenta.

Cat priveste “independenta justitiei”, aceasta este numele de cod pentru industria de condamnari-productii-record-pe cote a acelorasi. O productie special inventata (mai vine si cate papa care sa le tina isonul, falsificand Evanghelia si facand din vamesi farisei si din farisei, vamesi, in admiratia cam natanga a unor groupies) tocmai pentru a le acoperi (lor, euro-americanilor) propriile talharii, pentru a-i scapa cu fata curata dupa ce au pradat la marea nesimtire pe amarastenii tinuti in genunchi la poarta Schengenului.

Iata, mai sus, un caz “paradigmatic”, “arhetipal”, un “pattern” de model, ce sa mai: interventia in actul de justitie pentru favorizarea infractorului. La ordinul FMI si in asistenta binevoitoare a guvernului, sluga corporatiilor si a sistemului bancar strain.

cuvantul-ortodox.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s