Nu avem autostrăzi, trenuri şi spitale, dar cumpărăm avioane americane

11065849_361877130685561_8866691490932515093_n

România a anunţat că va cere Uniunii Europene permisiunea pentru sporirea bugetului ei de apărare, în scopul întăririi capacităţii sale militare în faţa posibilelor ameninţări ale Rusiei, scrie cotidianul La Vanguardia citat de RADOR.

„România are dreptul legitim şi responsabilitatea de a dispune de propria sa capacitate militară, aliniată cu cea a Statelor Unite şi cea a statelor membre NATO”, a declarat presei premierul român Victor Ponta, la Bucureşti. „De aceea, vom continua cerând acordul Comisiei Europene asupra unui buget adiţional de 0,3% din PIB pentru apărare”, a precizat şeful guvernului social-democrat.

Cu aceste fonduri adiţionale, Bucureştiul doreşte să cumpere 12 avioane de luptă, după alte 12 avioane F-16 folosite, achiziţionate recent din Portugalia. Bucureştiul, care s-a angajat să-şi reducă deficitul public la 1,8% din Produsul Intern Brut (PIB) în 2015 şi la 1% în 2017, speră ca Bruxelles-ul să-şi flexibilizeze exigenţele.

“Este vorba despre o cerere legitimă, în faţa pericolului pe care-l reprezintă activităţile în creştere ale Rusiei”, dat fiind că România este “ţara membră a Uniunii Europene şi a NATO cea mai apropiată de acestă regiune sensibilă”, a spus Ponta.

Nu avem autostrăzi, trenuri şi spitale, dar cumpărăm avioane americane, iar salariile sunt de mizerie.

napocanews

Un gând despre &8222;Nu avem autostrăzi, trenuri şi spitale, dar cumpărăm avioane americane&8221;

  1. avem un guvern de cacat si cumparam avioane de hartie de milioane de euro.suntem condusi de niste mizeri care sunt numiti oameni.romania tara de cacat.nu avem bani de pensi si salari si ne permitem avioane la mana a 8-a.bravo Iohannis.sluga masoneriei care pupa picioarele stanisilor numiti IIluminati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s