Vom avea și trupe britanice la București

158673_0_1

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, aflat în vizită în România, a declarat, luni, după întâlnirea cu ministrul Mircea Duşa, că Marea Britanie va participa cu trupe în cele două comandamente NATO care vor funcţiona în România. Oficialul britanic a spus totodată, că împărtăşeşte îngrijorarea privind securitatea pe Marea Neagră.

„I-am promis domnului ministru că vom fi împreună cu trupe în cele două comandamente care vor fi stabilite pe teritoriul dumneavoastră şi am salutat angajamentul pe care domnul ministru şi l-a luat ca să susţină Marea Britanie în rolul de naţiune-cadru pe care şi-l va asuma începând cu 2017. De asemenea, am împărtăşit îngrijorarea pe care România o are în ceea ce priveşte securitatea în Marea Neagră”, a afirmat oficialul britanc.

Se pare că imperiul anglo-khazaro-american este foarte hotărât să declanșeze un război mondial. În ciuda opoziției Germaniei,Franței și altor state europene față de un conflict major,atât americanii cât și britanicii masează la greu trupe în țările din jurul Rusiei. Așa se explică poate și de ce au renunțat cei de la Chevron să exploateze gazele de șist în România și Polonia.

Sursa articol : http://dantanasescu.ro/2015/03/23/vom-avea-si-trupe-britanice-la-bucuresti.html

Marea Britanie trimite trupe în Europa de Est ca demonstrație de forță :

http://dantanasescu.ro/2014/07/30/marea-britanie-trimite-trupe-in-europa-de-est-ca-demonstratie-de-forta-impotriva-rusiei.html

Imperiul anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste.

http://dantanasescu.ro/2015/01/22/america-pregateste-europa-de-razboi.html

Interesele euro-atlantice, reprezentate de SUA ( imperiul anglo-Israel-american) , institutiile executive ale UE si proiectul UE par a fi, mai degraba, proiecte americane ( imperiul anglo-Israel-american) prin care imperiul anglo-Israel-american incearca sa isi prelungeasca politica pe continentul european.

Apartenenta la blocul euro-atlantic ne-a transformat intr-o colonie second-hand, exportator de forta de munca ieftina pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba “partenerilor”. Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma si Gomorra, ca ideologie: promovand agresiv drepturile homosexualilor, ideologia incalzirii globale, spectrul fals al suprapopularii planetei, teroarea terorismului, combinand “politicile fricii”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s