Adevărul pe care mass-media şi instituţiile statului vi-l ascund : Mafia străină scoate din țară miliarde de euro pe an

romania-straina

„Zilele trecute, m-a vizitat un cunoscut finanţist, fost preşedinte-director general al unei mari bănci. Realmente, omul e un profesionist redutabil şi are proprietatea cuvintelor. Ce am aflat de la el? Că Mafia străină scoate din România, an de an, fabuloasa sumă de 20 de miliarde de euro! Am întrebat dacă e vorba, cumva, de valoarea unor materii prime (aur, hidrocarburi, material forestier etc.). Nu, alea sînt separate – mi-a răspuns oaspetele. Cele 20 de miliarde sînt bani ghiaţă, transferaţi de cei de la Petrom, de la ALRO Slatina, de la SIDEX Galaţi, de la DACIA, din bănci etc. Oaspetele a insistat că nu sînt bani furaţi, ci profituri.”

Această sumă reprezintă doar profiturile realizate legal,adică declarate,dar închipuiți-vă câți bani se mai scot din țară din economia subterană și din profiturile nedeclarate realizate de speculanții și afaceriștii străini și autohtoni!

h4s7ck0Z1Bc

Nu-i aşa că vi se taie respiraţia? Cine le permite acestor „asasini economici” să tîlhărească România în halul ăsta? Ce complicităţi sînt între Mafia străină şi Mafia băştinaşă? Au ajuns românii, în Secolul XXI, mai rău decît negrii şi pieile roşii din secolele anterioare, fraieriţi cu „apă de foc“ şi mărgele colorate? Cum e posibilă o asemenea crimă prelungită? Nu poate opri nimeni această hemoragie bestială? Nu, nu o poate opri. Deocamdată. Toată clasa stă în genunchi, cu gura căscată la şliţul „licuricilor” mai mari sau mai mici.

Mai citiţi o dată suma: miliarde de euro! Dacă aceşti bani, care sînt ai românilor, ar rămîne în ţară, s-ar putea rezolva şi problema pensiilor, şi problema burselor studenţeşti, şi bugetele Sănătăţii, Educaţiei, Culturii. Nici nu mai trebuie demonstrat. Adăugaţi şi zecile de miliarde de euro pe care rechinii străini și autohtoni le au în băncile străine şi veţi înţelege de ce e ţara săracă şi de ce sîntem ultimii oameni din Europa.

Sursa articol : dantanasescu.ro

Un gând despre &8222;Adevărul pe care mass-media şi instituţiile statului vi-l ascund : Mafia străină scoate din țară miliarde de euro pe an&8221;

  1. Rompetrol este subsidiara a KazMunayGas (KMG), compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan.

    Cea mai mare rafinărie ro. de petrol, Petrotel, a fost preluată de rușii de la LukOil. LukOil deține în România o rețea de sute de benzinării și o cotă de piață de 25% pe piața distribuției de carburanți.

    Etc… etc…

    Despre Kazahstan şi capitala sa ”anagramată” Astana e plin internetul de teorii oculte. Rusia este şi ea parte a ocultei mondiale.

    Reiese că România e furată de toţi şi din toate părţile, nu doar de americanii cei ”răi” dar şi de ruşii cei ”buni”!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s