Proiectul Blue Beam intenţionează simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii şi a distruge credinţa şi religiile

BLUE-BEAM1

„Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie că nu.
Singura întrebare este dacă el va fi creat prin cucerire sau prin consimţământ.” –  
Paul Warburg – membru al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR)
declaraţie făcută în februarie 1950 în faţa Senatului american 

„Suntem în zorii unei transformări globale. Nu mai avem nevoie decât de o criză majoră
adecvată  şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.” –
David Rockeffeler – preşedinte de onoare al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR),
preşedinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg
 declaraţie făcută în septembrie 1994
Proiectul Blue Beam (Raza Albastră) intenţionează simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii şi a distruge credinţa şi religiile.
„Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie că nu. Singura întrebare este dacă el va fi creat prin cucerire sau prin consimţământ.” Paul Warburg – membru al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR), declaraţie făcută în februarie 1950 în faţa Senatului american.
„Suntem în zorii unei transformări globale. Nu mai avem nevoie decât de o criză majoră adecvată şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”
David Rockeffeler – preşedinte de onoare al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR), preşedinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg, declaraţie făcută în septembrie 1994
 
În 1994 jurnalistul canadian Serge Monaste prezenta un amplu şi bine documentat material despre Proiectul NASA Blue Beam. Distrugerea credinţei prin false descoperiri arheologice de genul recentului “sarcofag al lui Iisus”. Organizarea unei gigantice mistificări în care se va simula prin proiecţii holografice venirea lui Iisus. Utilizarea undelor de joasă frecvenţă pentru controlul mental. Sunt doar câteva dintre planurile de instaurare a noii religii mondiale satanice cuprinse în acest proiect.
Fost ziarist la publicaţia canadiană L’Enquete şi fondatorul unei agenţii de presă independente – International Free Press Network, Serge Monaste este bine cunoscut ca autor al unor numeroase articole despre Noua Ordine Mondială. Serge Monaste a murit în condiţii suspecte. Încă din 1994 el spunea într-un interviu că a fost ameninţat în mod repetat de primul ministru canadian şi de Vatican. Sub pretextul că nu are voie să îşi educe copiii acasă, autorităţile l-au arestat şi i-au sechestrat familia. Întors acasă, Serge Monaste, care nu suferise niciodată de probleme cardiace, a avut un atac de cord în urma căruia a murit. La scurtă vreme, un alt jurnalist care îl ajuta în investigaţii a murit tot în urma unui atac de cord, la fel de suspect. În dezvăluirile sale Serge Monaste arată pe baza unor documente autentice cum pot fi provocate astfel de atacuri de cord unor persoane incomode.
Vă prezentăm în continuare extrase din prezentarea realizată de Serge Monaste în 1994 în care demască proiectul Blue Beam. Traducerea după înregistrarea audio a fost completată cu comentariile noastre privitoare la o serie de  evenimente ce confirmă parcurgerea unora dintre etapele acestui proiect.
“International Free Press Network nu este un grup religios sau o organizaţie politică, ci o agenţie de presă independentă care realizează investigaţii. Suntem specializaţi în investigarea şi publicarea de rapoarte speciale şi casete audio care demască dedesubturile  implementării unei Noi Ordini Mondiale. Scopul nostru este să îi ajutăm pe oameni să realizeze că venirea Noii Ordini Mondiale nu este un vis şi nici o presupunere paranoică. Este un proiect satanic în curs de desfăşurare. Care este scopul lui? Să distrugă religiile tradiţionale şi mai ales religia creştină şi să le înlocuiască cu o religie mondială unică, bazată pe cultul omului. Să abolească familia aşa cum o ştim noi astăzi şi să o înlocuiască cu indivizi (cetăţeni mondiali, oameni universali n.n.) care lucrează fiecare pentru gloria guvernului mondial unic. Să distrugă orice formă de creativitate artistică sau ştiinţifică pentru a putea implementa o singură viziune, cea a guvernului mondial. Să implementeze apartenenţa obligatorie la un stat mondial condus de o forţă militară unică, de o Justiţie mondială, de o singură lege comercială, să îi oblige pe oameni să trăiască într-o pace falsă şi să impună o nouă religie şi o nouă cultură mondială.”
“Blue Beam (raza albastră) este un proiect al NASA care presupune patru direcţii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Această religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru că fără aducerea omenirii în această sclavie spirituală dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibilă.“

False descoperiri arheologice pentru a submina credinţa

 
“Primul pas în acest proiect vizează discreditarea sau re-evaluarea tuturor cunoştinţelor religioase de până acum. Prin crearea unor cutremure artificiale în locaţii precise de pe planetă, în care s-a presupus mereu că se ascund secrete importante, se va urmări scoaterea la lumină a unor aşa-zise noi descoperiri arheologice prin intermediul cărora se va “dovedi” că doctrinele marilor religii sunt false.“
Ne vom opri mai mult asupra modului în care această etapă este deja pusă în aplicare, pentru că am asistat de curând la un astfel de „cutremur”… de data aceasta mediatic. În seara zilei de 26 februarie 2007 pe toate posturile TV româneşti şi internaţionale James Cameron anunţa lumii că a descoperit «sarcofagul lui Iisus» şi al familiei sale. Iniţial am crezut că este vorba despre un nou film. La urma urmei cel care ne vorbea era un regizor, un creator de ficţiuni precum Terminator, Alien sau Titanic. De data aceasta însă James Cameron vorbea cu convingere despre o mare descoperire arheologică, despre dovezi ştiinţifice, despre teste ADN şi statistici care puneau la îndoială chiar bazele religiei creştine. Arheologii găsiseră 10 cutii cu oase pe care se aflau inscripţionate nume. Pe şase dintre ele se aflau nume cheie din Noul Testament: Joshua – Iisus, Maria, Iosif, Meriem – Maria Magdalena, Matei, Iuda. Despre celelalte patru nume care nu aveau atâta semnificaţie religioasă, James Cameron nu a amintit însă nimic.
A susţinut doar că are dovada că acestea sunt oasele lui Iisus, ale mamei sale Maria, ale  tatălui său Iosif, ale Mariei Magdalena (Meriem) – soţia sa conform testelor ADN realizate asupra oaselor şi fiului lor – Iuda. Testele ADN puteau într-adevăr dovedi că oasele respective aparţineau unui cuplu care avea şi un copil, însă nu dovedeau că aparţin lui Iisus. În plus numele respective erau ceva comun în Ierusalimul acelor vremuri. Erau întâlnite la fel de des cum am întâlni noi acum numele de Ion, Maria şi Gheorghe. Pentru a elimina şi acest impediment din calea mistificării sale Cameron invocă părerea unui expert în probabilităţi, Andrey Feuerverger. Acesta calculează ce şansă există ca cele şase nume găsite pe sicriele de la Ierusalim să fi făcut parte din familia lui Iisus. O falsă problemă pentru că în realitate nu are cum să existe un sicriu al lui Iisus şi chiar dacă ar exista, statistica nu este relevantă pentru a o rezolva. Răspunsul expertului contrazice teoria regizorului: statistic şansa este 1 la 600. Iar acesta, în loc să spună că în proporţie de 99% nu are cum să nu fie vorba de familia lui Iisus, spune că există totuşi o şansă!
În plus această manipulare atât de intens mediatizată este infirmată chiar de cel care a descoperit osuarele, arheologul Amos Kloner. Într-un interviu publicat în Jerusalem Post, dar nu atât de intens mediatizat el spune: „Ceea ce pretinde documentarul este un fals istoric. Nu există un mormânt al familiei lui Iisus. Nici nu se putea face un astfel de mormânt, astfel încât să cuprindă persoane care au murit în locuri diverse, la distanţe mari în timp.” Cine are interesul ca lui James Cameron să i se acorde minute în şir de emisie pe toate canalele TV din lume, prezentând de fapt o ficţiune? Cine are interesul să mediatizeze atât de intens o aşa-zisă descoperire care atacă credinţa creştină? Aceiaşi care au conceput şi proiectul Blue Beam, la a cărui punere în practică vedem că participă acum celebrul regizor.

Show-ul secolului – „Venirea lui Iisus”

 
Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât să fie vizibil pe întreaga planetă, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acţionează direct asupra creierului, fiecare om va vedea în această hologramă pe Mântuitorul specific religiei sale şi îl va auzi vorbindu-i în limba lui.
Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul şi al sateliţilor din jurul pământului care vor emite semnale de joasă frecvenţă (LF), foarte joasă frecvenţă (VLF) şi extrem de joasă frecvenţă (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care înconjoară pământul la o înălţime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer şi semnalele auditive vor părea că provin din adâncimile spaţiului şi îi vor face pe adepţii ardenţi ai diferitelor religii să creadă că sunt martorii mult promisei întoarceri a propriului Mesia.
 
“Apoi proiecţiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singură   imagine şi « Salvatorul » universal le va face o mare revelaţie. Le va spune că diversele scripturi sunt false şi că vechile religii sunt responsabile pentru răul de pe planetă. De aceea ele trebuie abolite pentru a lăsa locul unei noi religii care va fi condusă de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor şi auzi cu urechile lor.” 
Diabolicul plan prevede ca în urma acestei apariţii să se creeze o mare dezordine socială, în care milioane de susţinători fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica împotriva altor milioane de susţinătorilor fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-a mai văzut până acum. Pare de domeniul fanteziei, însă mijloacele pentru a realiza aceasta deja există.
„Diverse servicii secrete arată că în ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja într-un computer extrem de avansat informaţii despre proprietăţile electrice, chimice şi biologice ale creierului uman rezultate în urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzaţiilor auditive şi vizuale. Au fost stocate de asemenea şi date despre toate limbile şi dialectele vorbite în prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe înţelesul oricui. Existenţa unor astfel de computere este menţionată şi într-un articol publicat în martie 1983 în ziarul Sidney Morning Arrow.
La fel stau lucrurile şi în SUA şi Europa. Încă din anii ‘70 s-au realizat cercetări asidue privind combinarea undelor electromagnetice şi a hipnozei. În 1974 cercetătorul G.F. Shapis scria: «Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel încât să acţioneze direct asupra creierului sub formă de unde, fără a mai fi nevoie de receptarea şi transportarea sunetului şi fără ca persoana expusă la astfel de influenţe să aibă vreo şansă de a controla fluxul informaţional receptat.» Cei care cercetează fenomenul de channeling au observat că numărul celor care se consideră canale a crescut exponenţial de când se fac astfel de cercetări. Cei care practică aşa ceva ar trebui să îşi utilizeze simţul critic şi discernământul pentru că de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divină.”
Vorbirea artificială asigură controlul mental
 
„Existenţa unor astfel de tehnologii ţine de a treia direcţie de dezvoltare a  proiectului Blue Beam care vizează comunicarea telepatică şi electromagnetică prin unde de joasă, foarte joasă şi extrem de joasă frecvenţă care îi va face pe oameni să creadă că îl aud pe    propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul sateliţilor şi vor interacţiona cu gândirea naturală, făcând să apară ceea ce se numeşte „vorbire artificială”. Acest gen de tehnologie există încă din anii ‘70 şi a fost perfecţionată prin cercetări ulterioare privind relaţia dintre creierul uman şi computer.
În ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferinţa intitulată „Cercetarea avansată NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare”. Ce înseamnă aceasta mai exact? Într-una din lucrările prezentate la această conferinţă erau prezentate echipamente care puteau face un orb să vadă sau un surd să audă. Echipamente care puteau calma orice durere, fără a interveni cu medicamente şi a căror utilizare ar fi permis oricărei fiinţe umane să îşi menţină şi la vârste înaintate aceleaşi funcţii de la tinereţe. Autorul lucrării în cauză trăgea un semnal de alarmă asupra pericolului ca astfel de cercetări să fie deturnate de la scopul lor iniţial şi să fie folosite împotriva oamenilor. El afirma că astfel de echipamente sunt operaţionale în cadrul CIA şi FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura şi omorî pe cei care se opun sistemului sau pentru a crea ceea ce în mod obişnuit se numeşte „candidat manciurian”.
Avem date care arată că astfel de experimente au loc şi în Marea Britanie, Australia, Franţa, Germania şi Finlanda. Agenţiile guvernamentale şi corporaţiile care lucrează mână în mână cu ele sunt gata să facă orice pentru a-şi atinge obiectivul: controlul social total. De ce? Foarte simplu. În primul rând, dacă terorizezi populaţia şi o faci să se teamă pentru siguranţa şi viaţa sa, îţi va fi mai uşor să implementezi un sistem draconic, să o supraveghezi, să o dezarmezi şi apoi să îi spui că totul este pentru protecţia ei. În al doilea rând pentru că aşa este mai uşor să promovezi un nou sistem politic şi social, în locul celui vechi care pare să nu mai funcţioneze. Evident că alternativa este pregătită de multă vreme şi se numeşte Noua Ordine Mondială. Frica a fost mereu utilizată ca un instrument cu care Elita a controlat şi a subjugat masele. Vechea zicală „Divide et impera” (Dezbină şi stăpâneşte) a fost aplicată în toate colţurile planetei pentru a avea siguranţa că oamenii sunt speriaţi, se tem pentru siguranţa lor şi îşi pierd încrederea în ceilalţi oameni. Şi aceasta este tot o formă de control mental.”
Subliniem faptul că Serge Monaste spunea toate acestea în 1994, anticipând astfel înscenarea de la 11 septembrie 2001, care a permis instaurarea unui sistem de teroare şi a unor reguli stricte de supraveghere a populaţiei sub pretextul asigurării siguranţei acesteia.
„Controlul mental de astăzi presupune mult mai mult, arată Serge Monaste în continuare. Iată ce scria în 1970 psihologul Gene V. Mc Connell într-un articol publicat în Psychology Today: „A venit ziua în care putem combina privarea senzorială cu drogurile, hipnoza şi manipularea prin recompensă-pedeapsă pentru a câştiga un control aproape absolut asupra comportamentului unui individ. Putem deci realiza rapid şi cu destulă eficienţă un fel de spălare a creierului care duce la schimbări dramatice de comportament şi personalitate. Ar trebui să dăm o nouă formă societăţii astfel încât să fim cu toţii antrenaţi încă de la naştere să facem ceea ce societatea vrea ca noi să facem. Avem tehnologia necesară pentru a face aceasta. Nimeni nu este stăpânul propriei personalităţi. Nimeni nu are nimic de spus cu privire la ce fel de personalitate dobândeşte, deci nu are nici un motiv de a refuza să dobândească o nouă personalitate, dacă cea veche pe care o are este anti-socială”.
Dovezi ale existenţei tehnologiei pentru control mental
 
„Tehnologia ce urmează a fi utilizată pentru controlul minţii în Proiectul Blue Beam include un transmiţător care emite pe frecvenţa sistemului nervos uman. El a fost deja produs de firma Laurel Electro-Optical System din Pasadena, California. Laurel este unul dintre colaboratorii apropiaţi ai Aviaţiei Americane şi a lucrat mult în domeniul construirii unor arme care să implementeze mesajul direct în mintea inamicului. Aparatul utilizează radiaţii electro-magnetice şi frecvenţe extrem de joase şi a fost utilizat pentru a tortura fizic şi mental oamenii de la distanţă. Arme de acest tip au fost aplicate în anii ‘70 contra femeilor britanice care protestau împotriva prezenţei unor rachete americane în baza aeriană Greensam Common Air Base. Această armă poate induce o totală privare senzorială auditivă şi acţionează direct asupra nervilor auditivi, cu asemenea putere încât îi blochează victimei inclusiv capacitatea de a-şi auzi propriile gânduri. Exact ca în vechea zicală care spune: „e aşa mult zgomot aici că nu mă pot auzi nici pe mine gândind.”
Dovezi despre existenţa unor astfel de tehnologii există inclusiv în publicaţii ale Departamentului American al Apărării. Căpitanul Paul E. Tyler semnează o lucrare având ca titlu „The electromagnetic spectrum and low intensity conflict” (Spectrul electromagnetic şi conflictul de intensitate joasă) inclusă în colecţia „Low intensity conflict in modern technology” (Conflictul de joasă intensitate în tehnologia modernă) publicată în 1986 de Air University Press, Maxwell Air Force Base, Alabama. Aici se vorbeşte despre microunde care generează senzaţii auditive care pot fi auzite doar de individul ţintă. Tehnologia este relativ simplă şi poate fi folosită doar având la dispoziţie un banal radar de poliţie. Fascicolul de microunde generat de aparat este modelat în frecvenţe audio şi transmis direct în creier de care este receptat ca o voce, deşi nu a fost emis nici un sunet. Exact ceea ce se va petrece în proiectul Blue Beam.
În cartea sa „Corpul electric,” Robert Becker, nominalizat la premiul Nobel, descrie o serie de experimente conduse la începutul anilor ‘60 de Olenfree, în cadrul cărora s-au obţinut astfel de fenomene. Olenfree a mai descoperit şi cum poate să încetinească, să accelereze sau chiar să oprească inima unei broaşte prin sincronizarea pulsului cu frecvenţa unor microunde. De aici până la provocarea unor atacuri de cord unor fiinţe umane este doar un pas.
Tot în aceeaşi lucrare, Robert Becker menţionează cercetările dr. Joseph C. Sharp de la Institutul de Cercetare al Armatei Walter Reed, care a realizat teste pe propria persoană. În timp ce se afla într-o cameră perfect izolată fonic (deci prin pereţii căreia nu puteau pătrunde sunete) a auzit cuvinte ce i-au fost transmise prin simpla generare a unor unde electromagnetice cu vibraţie analoagă cuvintelor receptate de el. Concluzia a fost: „un astfel de aparat poate fi în mod clar aplicat în anumite operaţiuni în care se doreşte ca ţinta să ajungă la nebunie sau să îi transmiţi instrucţiuni nedetectabile de altcineva.”
Şi James Lin explica în 1978 în cartea sa intitulată „Microwave Auditory Effect and Application” (Efectul auditiv al microundelor şi aplicarea lui) cum poate fi auzită o voce  transmisă direct către creier fără a exista o vibraţie sonoră.
Pe 21 septembrie 1977 CIA a prezentat rezultatele studiilor sale în faţa subcomisiei pentru sănătate şi cercetare ştiinţifică a Senatului american. Doctorului Sidney Gottlieb care conducea programul MK Ultra la acea vreme i s-a cerut în mod explicit să discute despre cercetările CIA privind acţiunea de la distanţă asupra organismului uman prin mijloace electronice.”
Controlul total asupra planetei va fi obţinut prin teroare
 
„A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestră în marile oraşe ale lumii. Se mizează pe faptul că ţările care deţin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apăra de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile faţă de adevăratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbră.”
Subliniem aici că tema unui atac extraterestru simultan în marile oraşe ale lumii apare aproape obsesiv în filmele de la Hollywood. În urma unui astfel de atac toate ţările mari, SUA, China, Rusia etc., colaborează între ele atacându-i pe extratereştrii cu armele de care dispun. Fără nici un rezultat. Când situaţia pare a fi disperată apare El – unicul Salvator. Vedem cum prin astfel de filme ni se oferă de fapt modele de gândire. Suntem antrenaţi să ne temem de un atac extraterestru, suntem antrenaţi să îi ripostăm în forţă şi apoi să aşteptăm apariţia unui salvator unic. Şi aceasta este tot o formă de control mental.
„Scopul este să fie anihilată orice formă de opoziţie faţă de Noua Ordine Mondială. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin reţelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice şi vor pătrunde în orice echipament care conţine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populaţiei va fi realizat, astfel încât oamenii vor putea fi uşor împinşi la un val de sinucideri, violenţe şi nebunie.
Am fost întrebat de multe ori când se vor petrece toate acestea. După ce va fi creată o criză economică, care îi va forţa pe oameni să îşi cheltuiască toate rezervele de bani. Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi electronice astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui. După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore apariţia unui salvator care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul propriei libertăţi. Un principiu similar a fost aplicat în URSS pentru instalarea comunismului.”

Soluţia pentru a contracara proiectul Blue Beam.. Solutia este Iisus 
 
Pare un tablou sumbru şi înfricoşător. Poate că acesta este şi scopul pentru care astfel de dezvăluiri sunt lăsate să apară. Cunoscând ceea ce ni se pregăteşte putem lua însă măsurile necesare pentru a nu se ajunge acolo. Dezvoltarea discernământului, conştiinţa de sine, cultivarea rezonanţei cu aspectele benefice, divine, meditaţia, rugăciunea, practica spirituală asiduă sub ghidarea unui maestru autentic anihilează aceste influenţe malefice. Acest lucru este binecunoscut de cei care doresc să controleze întreaga planetă şi de aceea de mii de ani şcolile spirituale în care oamenii învaţă astfel de practici sunt prigonite, distruse sau deturnate. Vom încheia citând tot din prezentarea lui Serge Monaste care demonstrează că slujitorii Noii Ordini Mondiale exact aceasta ne împiedică să facem.
„În numărul din decembrie 1980 al US Army Journal, într-un un articol semnat de lt.col. John B. Alexander sub titlul „The new mental battlefield, beam me up Spock” (Noul câmp de luptă mental, radiază-mă Spock), acesta scrie: „Voi da mai multe exemple care să ilustreze progresele făcute în acest domeniu. Avem acum abilitatea de a vindeca sau de a cauza o boală de la distanţă, inducând boala sau moartea fără cauze aparente. A fost raportată şi posibilitatea de modificare telepatică a comportamentului, care include abilitatea de a induce stări hipnotice de la o distanţă de peste 1000 de km. Utilizarea hipnozei telepatice este o zonă care merită a fi exploatată. Ea va permite ca agenţii noştri să fie implantaţi subconştient cu programul pe care trebuie să îl execute, astfel încât nu va mai fi nevoie să utilizăm telefonul. Dacă vor fi perfecţionate, aceste tehnici vor permite transferul direct al gândurilor de la o minte sau grup de minţi la o audienţă ţintă. Receptorul nu va fi conştient că i-au fost implantate gânduri, va crede că sunt gândurile lui. Este posibil să introducem gânduri artificiale într-un computer şi apoi să le transmitem prin intermediul unui satelit, astfel vom putea controla întreaga planetă. 

Limitele acestui sistem sunt doar cei care îşi vor pune permanent întrebări cu privire la motivaţia care stă în spatele gândurilor lor şi nu le vor da curs automat. Este evident că televiziunea, filmele, publicitatea şi diferite forme de presiune socială au grijă să elimine pe cât posibil această categorie de oameni. Informaţiile privind acest gen de tehnologii vor fi considerate ridicole tocmai pentru că ele nu se vor conforma cu viziunea asupra realităţii pe care chiar noi o inducem; doar mai există şi în zilele noastre oameni care cred că pământul este plat”.

Proiectul N.A.S.A. „Blue Beam” si inevitabilul pericol al omenirii

Este stiut faptul ca mass-media raspandeste informatii, fie ele adevarate sau false si ca are puterea de a manipula populatia. De aceea mai marii lumii contemporane se folosesc de mass-media pentru a putea impune oamenilor o gandire minimalizata, dupa cum dicteaza ei. Ei nu-si doresc ca oamenii sa posede o gandire matura, in sensul ca nu le da voie sa cerceteze singuri, nu vor oameni informati si bine educati capabili de gandire critica pentru ca acest lucru i-ar impiedica sa-si continuie proiectele de acaparare a intregii omeniri, a intregii planete. De aceea fac documentare despre formarea si evolutia Universului, unele contin adevar, altele ascund in spatele acestor adevaruri interese politice. Ei pun totul pe tava bietului om simplu pentru a nu-i da sansa sa se documenteze singur, astfel avand o acoperire perfecta pentru a lucra in liniste si fara stres la planurile diabolice de stapanire absoluta.Faimosul proiect „Blue Beam”, care se traduce „Raza Albastra” al N.A.S.A. (National Aeronautics and Space Administration) a avut etape diferite, pentru a implementa Noua Religie condusa defapt de insusi Antihrist. Mentionez faptul ca Noua Religie este fundatia Noului Guvern Mondial.Acest proiect al N.A.S.A., Blue Beam se refera in primul rand la re-evaluarea cunostintelor arheologice. Vor iesi la iveala „noi descoperiri” prin care vor contesta doctrinele religioase de orice fel, expunand aceste doctrine ca fiind false si eronate. Vor nega credinta tuturor crestinilor si musulmanilor, dar pentru aceasta au nevoie de „dovezi” false din trecut care sa dovedeasca tuturor ca religia de orice fel este inteleasa si interpretata gresit.Apoi vor crea „Marele Spectacol pe Cer”. Va avea loc un „spectacol spatial” gigantic, cu proiectii holografice 3D, proiectii de imagini in diferite locatii din lume, fiecare fiind o imagine diferita in functie de credinta religioasa predominanta in acea zona. Aceasta noua „Voce a lui Dumnezeu” va fi rostita in toate limbile pentru a-i face pe toti sa inteleaga care este „adevarul” si care este „adevaratul” Dumnezeu. Se vor folosi de un procedeu de hipnoza pentru a putea atrage pe toti. Un procedeu asemanator intalnim si la televizoarele pe care toti le avem in casele noastre. Televizorul emite la un interval de timp regulat unde alpha care pot fi observate limpede precum o serie de linii orizontale atunci cand este folosita o camera video pentru filmarea unui televizor deschis, si care in timp afecteaza creierul uman, provocandu-i leziuni si dependenta de aceste aparate. Hipnoza provine din proiectiile ce vor avea loc si se adreseaza direct creierului uman, astfel ii poate face pe toti sa creada ca a vorbit „adevaratul Mesia” sau mai bine zis „noul Mesia”.De astfel de proiectii sau folosit si la „incidentul” da la 11 septembrie creand iluzia impactului unor avioane cu „Turnurile Gemne”. Adevarul fiind scos la iveala mult mai tarziu. Cu totii stim ca defapt au fost detonate aceste cladiri tot din scopuri politice.Aceste imagini vor fi proiectate din sateliti la aproximativ 60 de mile mai sus de Pamant, in stratul de sodiu. Imaginile holografice vor fi folosite intr-o simulare apocaliptica, in timpul careia tuturor natiunilor li se vor arata scene care vor reprezenta implinirea profetiilor, acestia dorind sa verifice reactiile ce vor avea loc in acele momente. Proiectul are capacitatea, ca prin anumite dispozitive, sa ridice un numar mare de oameni, trimitandu-i intr-un spatiu si timp necunoscut. Impotrivirea la Noua Religie Universala, la Noul Mesia vor aduce multe pierdri de vieti omenesti la o scara inimaginabila in toata istoria omenirii.

Proiectul Blue Beam va pretinde ca este implinirea tuturor proorociilor din trecut.

Astfel cu efectele produse de calculator si cu sunetul care pare ca provine din spatiu, oamenii de orice confesiune vor asista la „Revenirea lui Mesia” sau mai bine zis „Venirea lui Antihrist”. Apoi acest „Mesia” va „corecta” „conceptiile gresite” aparute in timp si se va proclama pe sine „Mesia”, ca fiind unicul si adevaratul dumnezeu.Acest eveniment va avea loc intr-o perioada de anarhie politica mondiala, creeata datorita unei catastrofe globale (probabil presupusul impact al Planetei X sau Nibiru cu Terra). SUA planuieste sa foloseasca „Cantecul Bucuriei” a lui Beethoven, ca imn pentru introducerea Noii Religii Mondiale. Daca punem acest spectacol spatial alaturi de Programul Star Wars, obtinem o combinatie de radiatii electromagnetice si hipnoza.Se vorbeste cam peste tot despre acest impact al Planetei X sau Nibiru cu Pamantul in anul 2012. „Cercetatorii” sustin ca aceasta planeta are traiectoria indreptata spre Terra, iar in 2012 va avea loc presupusul impact. Aceasta „descoperire” este facuta ca sa distraga atentia tuturor locuitorilor Pamantului si de a-i „pregati” psihologic pentru ce va urma. Daca intr-adevar va putea fi observata pe cer in cursul anului 2009 asa cum ne „informeaza” N.A.S.A. atunci cu siguranta trebuie sa-i acordam mai multa atentie, dar pana atunci nu trebuie sa o lasam sa ne distraga de la prezent pentru ca sunt alte probleme care necesita atentie. Ce inseamna de fapt aceasta discutie despre Planeta X cand o adaugi imaginii in ansamblu, la scara globala? Te face sa te focalizezi pe viitor, departe de prezent, te face sa desconsideri ceea ce se intampla in jurul tau si sa ignori orice alta conspiratie pe care o observi in jurul tau pentru ca niciuna nu va mai valora nimic in 2012, atunci cand Planeta X va sosi si „lumea se va schimba”. Te stimuleaza sa ignori criza financiara mondiala si introducerea noilor monede; sa ignori atacurile teroriste si cum pare ca a fost o lucrare premeditata; sa ignori actiunile politiei si armatei si sa ignori actiunile Guvernului care iti anuleaza drepturile. Te face sa ignori dovezile de la 11 septembrie; sa ignori cum isi poarta ei razboaiele; sa desconsideri ce se intampla in Irak; sa ignori cum iti demonteaza drepturile cu pretextul de a te feri de teroristi prin implantul cu cipul RFID. Te stimuleaza sa accepti si sa nu te igrijorezi din cauza camerelor de supraveghere si a cipurilor de urmarire RFID; sa-ti tii ochii departe de evenimentele ce se petrec pe scena politica a lumii. Sa ignori inchisorile secrete si torturile de acolo pentru ca lumea va fi curatata in 2012 cand Planeta X va sosi, iar lumea se va schimba. Daca intr-adevar va fi un impact cu Planeta X aceasta va fi o simulare al N.A.S.A cu proiectii 3D si posibil o catastrofa „naturala” pentru a reduce populatia cu cel putin trei miliarde asa cum si-au propus.In realitate „elita puterii” incatuseaza multimea de oameni care se trezesc si cauta adevarul si ii tine distrasi inca 3 ani asteptand ca lumea asa cum o stim noi sa se sfarseasca, in timp ce ei sunt lasati sa-si termine de finisat planurile departe de ochii iscoditori si de cercetatorii enervanti. Atunci in 2012 lumea cum o stim noi ar putea intr-adevar sa se sfarseasca dar nu din cauza unei catastrofe sau din cauza Planetei X, ci se va sfarsi prin faptul ca lumea prezenta va trece, iar Noua Ordine Mondiala va incepe in acont.Sunt oameni care iti controleaza viata si tu nici nu stii, este intra-devar o conspiratie globala si modul in care este purtata si ascunsa este prin controlul monetar global. De unde rezulta controlul ulterior ale celorlalte sisteme importante de sus in jos pe scara lantului trofic cum ar fi guvernele si mass-media. Ori atunci cand controlezi aprovizionarea monetara controlezi guvernul, iar atunci cand controlezi guvernul, controlezi oamenii si controlezi tot ce stiu ei si tot ce cred ei ca e adevarat, iar cand o faci global controlezi totul. Trebuie sa luam in cosiderare ca acesti bancheri, internationali controleaza acum toata mass-media importanta au legaturi cu toate marile companii petroliere si companii de arme, finanteaza toate partidele politice importante si controleaza moneda tuturor tarilor. Ei sunt cei ce imprumuta tarile cand a izbucnit un conflict militar, urmand ca apoi sa ceara dobanda pe suma care a „oferit-o”. Din acest motiv cel mai mare profit il au in timpul razboiului. Prin tot ceea ce controleaza ei controleaza pe toti oamenii, mai ales prin mass-media.Observam ca democratia americana este identica cu nazismul german prin faptul ca au acelasi scop sa ucida si sa sa fie conducatori absoluti si sa ingradeasca libertatea oricarei persoane, doar ca in al 2 -lea razboi mondial au esuat, iar astazi aceeasi oameni incearca din nou, cu o alta strategie: controlul psihologic. Al treilea razboi mondial a inceput doar ca oamenii din intreaga lume nu au realizat ca acest al treilea razboi mondial este razboiul pentru Noua Ordine Mondiala, care este purtat impotriva populatiei lumii de catre „elita puterii” prin intermediul guvernelor si a mass-mediei pe care o controleaza. De asemeni tot ei controleaza si rezerva alimentara. Iarasi, daca acestia controleata si aprovizionarea alimentara, controleaza lumea.Elita conducatoare stie ca oamenii ii depasesc mult ca numar si nu au nicio sansa de reusita intr-o lupta pe fata impotriva umanitatii, astfel metoda pe care o folosesc este aceea a deceptiei. Ei stiu ca primul si cel mai important pas in calea planurilor lor pentru cucerirea planetara si subjugarea finala a oamenilor este controlul mintii. Acesta este un razboi psihologic pe care ei stiu ca trebuie sa-l castige. Unealta principala de care se folosesc ca sa-si atinga scopurile este televizorul. Pana si in alimente pun substante toxice si cancerigene, iar in pasta de dinti flourura invocand sanatatea dentara, in realitate este daunatoare. Daca cititi ingredientele de la otrava pentru soareci observati ca sunt cam aceleasi cu cele din pasta pentru dinti. Cel mai mult se folosesc de televizor, fiind cea mai importanta si atotpatrunzatoare unealta hipnotica conceputa vreodata, televizorul invata oamenii ce sa gandeasca dar nu cum sa gandeasca. Televizorul ofera lumii moderne o perceptie complet falsa a societatii din lumea intreaga si asupra fiecaruia dintre noi. Prin televizor elita conducatoare a fost capabila sa creeze o distracta dezinformata si divizata societate ce sufera de amnezie in privinta istoriei si totusi acesti oameni se vad pe ei insisi bine informati si sunt foarte prompti la mustrarea si ridicularizarea oricarei persoane ce le ofera o perspectiva alternativ ca urmare a ideilor introduse in mintea lor de televizor si printr-o inductie continua a televizorului spre a cumpara obiecte fara sens, mode pe care televizorul ii informeaza ca prin asa ceva se fac definiti ca persoane. Deci observam cum televizorul insusi ca obiect este daunator prin faptul ca ne „educa” dupa bunul lor plac si ne ingradesc intr-un fel sau altul libertatea de alegere. Iar mass-media vine si contribuie si ea la „educatia” noastra cu o avalansa de informatii in mare parte eronate voit pentru a ascunde adevarul. Deci orice organizatie, N.A.S.A, O.N.U sau mai stiu eu ce organizatie, toate contribuie la manipularea noastra prin controlul absolut asupra mintii, fiind un control psihologic; si contribuie la distragerea atentiei noastre cu diferite „probleme de interes public” false, doar pentru a putea lucra „elita puterii” in”liniste” la planul diabolic de acaparare a lumii prin orice mijloc.

Sa fiti binecuvantati cu totii.. vor veni vremuri grele .. sa aveti credinta mare in numele lui Iisus …adonai !

Sursa articol : http://www.stiri-extreme.ro/?p=388

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s