Românii nu a înţeles că conducătorii ţării sunt doar nişte marionete de către agenţii puterilor străine care conduc România de facto

index1

Articol scris de domnul Dan Tănăsescu

DNA ruinează capitalul românesc?

Marea dramă a României constă în faptul că, timp de 25 de ani şi chiar şi în prezent populaţia nu a înţeles că, începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine. Începând de atunci, ţara noastră nu a mai avut conducători. Iliescu, Constantinescu, Băsescu, prim-miniştrii şi politicienii de până acum, nu au fost conducătorii ţării, care au luat decizii şi au condus destinele ţării, ci doar nişte marionete, nişte păpuşi manevrate din umbră de către agenţii puterilor străine care conduc România de facto. Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană. Atât timp cât vom da vina doar pe politicieni, nu vom putea scăpa de cei care ne conduc şi ne înrobesc cu adevărat.

Fără firme româneşti şi capital autohton, nu suntem decât o colonie şi sclavii puterilor străine

Mulți naivi se bucură atunci când DNA arestează așa-numiții corupți și îi pune să defileze prin fața camerelor de filmat cu cătușele la mâini. Ei cred că „se face dreptate” și că „justiția a început să-și facă treaba”. Dar din păcate este vorba de un spectacol ieftin,care nu aduce nimic bun României,dimpotrivă,situația este chiar pe dos.

Confiscarea averilor corupților și îmbogățiților României,este privită de multă lume ca o soluție de redresare a economiei și există credința naivă că astfel viața românilor se va îmbunătăți. Dar cum spuneam,este doar o naivitate și o manipulare din partea străinilor care conduc România de facto.

Gândiți-vă puțin! Dacă ar fi confiscate averile afaceriștilor români,unde ajunge acești bani? Ar fi împărțiți populației sărace,s-ar face cu ei fabrici,autostrăzi,spitale,școli,s-ar crea locuri de muncă? Nu cumva acești bani ar ajunge în conturile unor afaceriști străini,care deși au contracte cu statul și exploatează bogățiile României,au imunitate totală în fața legii?! Nu cumva acești bani vor fi folosiți pentru plata datoriilor externe sau pentru cheltuielile impuse de NATO și UE ?! Chiar dacă ar fi folosiți în scopuri utile țării,acești bani sunt puțini în raport cu pierderile economiei țării cauzate de exploatarea noastră de către străini.

Dar asta nu e tot. Prin arestarea afaceriștilor români se dă o lovitură crâncenă capitalului românesc. Prin eliminarea bogaților României și distrugerea afacerilor pe care aceștia le dețin,capitalul autohton este practic distrus. Și după cum se știe,în capitalism,dacă nu ai capital propriu,nu poți fi nici liber,nici prosper,singura alternativă fiind îndatorarea și sclavia față de capitalul străin.

Zeci de antreprenori şi oameni de afaceri români care au fost arestaţi cu precădere în ultimul an au lăsat în urmă afaceri cumulate de aproape 8 miliarde de lei, active bancare de 4 miliarde de lei şi un număr de 16.000 de angajaţi, arată o analiză a ZF. Fie că a fost vorba de antreprenori cu afaceri în domeniul construcţiilor (Nelu Iordache, Dan Beşciu, Theodor Berna, Alexandru Horpos sau Vlad Vameşu), în cel al transporturilor (Gruia Stoica, Ilie Carabulea), în sectorul medical privat (Ioana Daniela Vonica), în cel hotelier (George Copos), în IT (Irina Socol) sau în media (Dan Voiculescu), „plaja“ acoperită de dosarele din business pentru care judecătorii au dat sentinţe a făcut ca în unele domenii aproape să dispară reprezentanţi ai capitalismului românesc.

Prin eliminarea așa-zișilor corupți,chiar dacă unii dintre ei se fac vinovați de unele ilegalități,economia românească are de suferit. Bugetul de stat suferă mari pierderi,pentru că firmele românești asigură cea mai mare parte a banilor colectați din taxe și impozite,fiind știut că străinii găsesc mereu modalități de a evita plata acestora în România. Plus de asta,zeci de mii de oameni rămân fără un loc de muncă,acest lucru producând de asemenea pierderi importante la buget,deoarece foștii angajați sunt transformați din plătitori de taxe în asistați social.

Sursa articol

http://dantanasescu.ro/2015/03/14/dna-ruineaza-capitalul-romanesc.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s