Dacă vrem să punem capăt conflictului israeliano / palestinian, trebuie să știm cine a creat Israel și de ce

edmond-de-rotschild-israel-bbb

În 1917, Secretarul de Externe britanic Arthur Balfour a scris o scrisoare la Lord Lionel Walter Rothschild sionist, în care și-a exprimat sprijinul pentru o patrie evreiască în Palestina, în Orientul Mijlociu.

Declarația Balfour justificat confiscarea brutal de teren palestinian pentru fondarea lui Israel, după al doilea război mondial. Israel ar fi putut fi folosite ca unii „patrie evreiască” ca axa centrală a controla furnizarea de petrol din lume, de Rothschild / Opt familii. Baronul Edmond de Rothschild a construit prima conducta de petrol de la Marea Roșie pentru Mediterana pentru a transporta petrol iranian BP în Israel. El a creat israelian General Banca si Paz Oil și este considerat parintele Israelului modern.
Rothschild sunt cele mai bogate clanuri din lume, cu o avere estimata de 500 trilioane de dolari. Ei controlează Royal Dutch / Shell, BP, anglo-american, BHP Billiton, Rio Tinto, Bank of America și zeci de alte companii multinaționale și bănci. Acestea sunt cele mai mari acționari ai Băncii Angliei, Federal Reserve și mai presus de toate băncii centrale private din lume. Aveau nevoie de o prezență în Orientul Mijlociu pentru a proteja noile concesii petroliere, pe care le-au dobândit prin fațada cei patru călăreți, ca consorțiul iranian, Petroleum Company irakian și L ‘Aramco Arabia. Coajă și BP Rothschild format aceste semne cu jumătate din Rockefeller a cei patru călăreți, Exxon Mobil- și Chevron Texaco.

Această alianță are nevoie de „relația specială” dintre Marea Britanie și Statele Unite, care exista si astazi. Rothschild-zilor și a altor acționari bogați europene folosește armata americană ca o forță de mercenari, desfășurate pentru a proteja interesele lor de petrol, dar plătite de către contribuabilii americani și europeni. Israelul ar avea același scop, având în vedere apropierea de câmpurile petroliere. Mossad Israel este un serviciu secret ca o forță de securitate națională pentru familiile Rothschild / Rockefeller.

Rothschild exercita un control politic prin secretul Masa rotundă de afaceri, el a creat în 1909, cu ajutorul lui Alfred Milner și Cecil Rhodes, și a căror bursă Rhodes acordată de Universitatea din Cambridge, și prin Cambridge Energy Research AssociatesFuncționează ca un propagandist al industriei petroliere. Rodhes fondat De Beers și Standard Chartered Bank. Masa rotundă ia numele de la cavalerii legendare ale regelui Arthur, a cărui poveste este sângele sfânt, o justificare pentru dominația lor asupra popoarelor și resursele planetei. Potrivit fostului ofițer de informații britanic John Coleman, care a scris „Comitetul de 300”, „membrii mesei rotunde au avere imensă în aur, diamante și monopol de medicamente care răspândit în întreaga lume, pentru a putea să preia controlul politicilor fiscale și monetare, precum și conducerea politică în toate țările în care operează.”Rhodes și Oppenheimer a mers la Africa de Sud pentru a lansa conglomeratului anglo-american. Kuhn Loeb și rezultate din re-colonizarea Americii de către Morgan și Rockefeller. Rudyard Kipling a fost trimis în India. Schiff și Warburg a avut grijă de Rusia. Rothschild, Lazard și Israel Moise Seif împins în Orientul Mijlociu. La Princeton, masa rotunda a fondat „Institutul pentru Studii Avansate (IAS), parteneri pentru ei All Souls College de Oxford. IAS este & nbsp; finanțat de General Educație Board Rockefeller. Membrii IAS Robert Oppenheimer, Niels Bohr și Albert Einstein a creat bomba atomică.
În 1919 Masa rotundă de afaceri Rothschild a creat Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale (RIIA) la Londra. RIIA organizațiile sponsorizarea din lume, inclusiv Consiliul pentru Relații Externe. RIIA este o organizatie de caritate inregistrata in posesia Reginei și, potrivit rapoartelor sale anuale, este finanțat în mare parte de către cei patru călăreți. Fostul ministrul de externe britanic și co-fondator al Kissinger Associates Lordul Carrington a fost președinte al atât a RIIA căt și al grupului Bilderberg. Cercul interior al RIIA este dominat de Cavalerii Sfântului Ioan din Ierusalim, Cavaleri de Malta-Vatican, Cavalerii Templieri și gradul 33 al ritului scoțian al francmasoneriei. Cavalerii Sf. Ioan au fost fondată în 1070 și raportează direct la Casa de Windsor. Linie genealogică lor este principalul dinastie Villiers, care sa căsătorit cu Matheson în Hong Kong, familia proprietarii băncii a spălării profiturilor obținute din opiu HSBC. Chiar și familia Lytton este legat de banda Villiers. Colonel Edward Bulwer-Lytton a condus societatea secretă engleză rosicrucian, care Shakespeare a fost redenumit Rosencranz, în timp ce masonii sunt reprezentati de Guildenstern. Lytton a fost tatăl spiritual atât a RIIA care a creat statul și doctrina nazistă-fascism. În 1871 el a scris un roman numit, Vril: Puterea cursei viitoare. Șaptezeci de ani mai târziu, Societatea Vril a fost larg menționat de către Adolf Hitler în Mein Kampf. Fiul lui Lytton a devenit vicerege al Indiei în 1876, chiar înainte de producția de opiu în această țară. Bunul său prieten Rudyard Kipling și-a prezentat zvastica din India și mai târziu a lucrat cu Lord Beaverbrook ca ministru Propagandei, alături de Sir Charles Hambro a dinastiei bancare Hambro.
Membrii Mesei Rotunde a aderat la un cult dionisiac cunoscut sub numele de „copii ai soarelui”. Printre inițiații erau Aldous Huxley, TS Eliot, DH Lawrence și HG Wells. Wells a fost șeful de informații britanice în timpul Primului Război Mondial. Cărțile sale vorbesc de o spălare pe creier în Lume și o poliție a minții”. William Butler Yeats, un alt membru al cultului Soarelui, a fost un prieten de Aleister Crowley. Cei doi au creat un cult al lui Isis, pe baza unui manuscris de Blavatsky, care a invitat aristocrația britanică de a organiza ca preoție arian. Societății Teozofice a lui Blavatsky și rosicrucieni Bulwer Lytton au unit forțele pentru a fonda Societatea Thule, din care a apărut naziști. Rothschild, Rockefeller și restul de bancheri Iluminaților ce iau susținut pe naziști. Max Warburg și Paul așezat în direcția de IG Farben așa cum a făcut HA Metz, director al Băncii Warburg din Manhattan și apoi Chase Manhattan. Directorul Bank of Manhattan și membru al consiliului Federal Reserve, CE Mitchell, așezat în direcția filiala din SUA a IG Farben. În 1936 Avery Rockefeller aliat cu familia german Schroeder, bancherii personale ale lui Hitler. Revista Time a numit noua companie Schroeder, Rockefeller & amp; Companie „economică a Romei, Berlin”. Morgan Guaranty Trust și L ‘Uniunea Banking Corporation (UBC), finanțatorii naziștilor. Un membru al consiliului de administrație al UBC & nbsp; a fost Prescott Bush, bunicul lui W.

În 1933, la casa de bancher baronului von Kurt Schroeder, sa demarat un acord ce a fost semnat pentru a aduce pe Hitler la putere. Prezent la întâlnire au fost frații John Foster Dulles și Allen, veri cu Rockefeller si partener la firma de avocatura Sullivan & amp; Cromwell, Reprezentând Schroeder Bank. CEO-ul Schroeder a fost TC Tiarks, director al Băncii Angliei controlată de Rothschild. În primăvara anului 1934 a președintelui Băncii Angliei Montagu Norman a convocat o întâlnire de bancheri de la Londra, unde au decis să îl finanțeze în secret pe Hitler. Președintele Royal Dutch / Shell Sir Henri Deterding a susținut o astfel de acțiune. Chiar și după ce Statele Unite au intrat în război cu Germania, Președintele Exxon Walter Teagle a fost de la IG Chimică filiala din SUA a IG Farben. Exxon și IG Farben au fost atât de conectati, încât în 1942 Thurman Arnold, șeful „Trust Division US Departamentul de Justiție a produs documente care arată că „Standard și Farben în Germania sunt literalmente piețele înscris de lume, de instituire monopoluri petrol și produse chimice întreaga lume. ”

În 1912 magnatul Edward Harriman s-au alăturat lui John D. Rockefeller pentru a finanța eugenia laborator de cercetare de la Cold Spring Harbor, NY. În același an, la Primul Congres Internațional al eugeniei a fost convocată în Londra, cu Winston Churchill . În 1932 conferința a avut loc la New York. ‘Hamburg-America de transport de linie, Deținută de George Walker Bush și Prescott, a luat contingentul german. Un membru al delegației germane a fost Dr. Ernst Rudin lui Kaiser Wilhelm Institute Berlin genealogie. A fost ales în unanimitate președinte pentru activitatea sa în fondarea Societății Germane pentru Igienă Rasială, un precursor al institutelor de Hitler rasială.
Din 1998, există zeci de cauze aflate pe rol împotriva Ford, Chase Manhattan, JP Morgan, Deutsche Bank, Allianz AG și mai multe bănci elvețiene pentru relațiile cu naziștii. În centrul cercului interior al lui Hitler au fost societatea secretă Germanordern (Sora a Skull & amp; Os Yale), Societatea Thule și Vril. Conceptele de „Great Masters”, „ADEPT” și „Marea Frăție Albă” că naziștii utiliza pentru a justifica ideea lor de superioritate ariană, au fost idei vechi pentru a aduce în școlile misterelor din Egipt de către cavalerii teutoni, Illuminati și Cabalistii evrei. Aceleași concepte se găsesc în mișcarea New Age de astăzi; revista New Age a fost publicat de Masonică Marele Orient din Washington, DC. Henry Kissinger, el a fost un susținător timpuriu.

Ocultiști nazisti credeau că vechile triburi germane au fost deținătorii de mistere antice care au avut originea în Atlantida, când șapte rase de oameni-zei a apărut pe Pământ. În miezul interior al Societatii Thule erau sataniști care practicau magia neagră. Hitler a fost descris ca un „copil al iluminismului”. Potrivit Dr. Walter Langer, care a condus în timp de război o psihanaliză a lui Hitler, în numele OSS, predecesorul CIA, Hitler a fost un Rothschild. Langer a descoperit un raport de la poliția austriacă care a aratat ca tatal lui Hitler a fost un fiu nelegitim al unui bucătar pe nume Maria Anna Schicklgruber, care, la momentul conceperii ei a fost un servitor, în Viena, al baronului Rothschild. În mai 1941 Rudolf Hess a fost parașutat în proprietatea ducelui de Hamilton, spunând că o forță supranaturală ia spus să negocieze cu britanicii. Hitler aparent ar fi fost vizitat de același aspect, brusc s-au grabit vehement împotriva ocultismului. El a ordonat o represiune împotriva francmasonii, Cavalerii Templieri și Societății Teozofice. Dintr-o dată mulțimea de bancheri internationali a tras finanțele care în finanța pe Hitler și a început să-l denunțe. Șase luni mai târziu, armata SUA a luat parte la al doilea război mondial. Soarta lui Hitler nu a fost diferit de cel de Saddam Hussein sau Manuel Noriega.
Modus operațiunii al bancherilor Illuminati este de a utiliza oameni de la buna integritate de a face treburile murdare pentru ei, înainte de a le arunca și lăsați confortabil. Holocaustul oribil care a urmat terenului simpatie pentru starea deja programate. Spre sfârșitul al doilea război mondial, Haganah și Banda de bancherii Rothschild i-a terorizat pe palestinieni. Evreii care au fugit de la camerele de gazare ale lui Hitler au fost mijloacele achiziționate de sionisti. La un cost de 1.000 de dolari, o mulțime de bani în acele zile, aceste extreme-dreapta a cumparat excursile în Israel, și au scăpat de soarta săraci evrei, sârbi, comuniștii și țiganilor. Sângeroase Afacerea a fost un proiect masiv de eugenie. Acest lucru a fost de a reduce masa de oameni de-a lungul liniilor de clasă.
Cheia acestei enigme istorice este de a intelege de ce bancherii internați Rothschild / Rockefeller , susține atât creșterea a nazismului pentru a crearea statului Israel. Nimic din acest lucru nu are de a face cu religia. Toate acestea are de a face cu resurse, arme, droguri, bani și putere. Rothschild-zii pretinde a fi evreu. Rockefeller pretind ca ar fi creștin. Aceste perdele sunt fum irelevant. Fiecare demagog, care acuză nedreptatea de o religie sau rasă, este trist dezinformat. De-a lungul istoriei Illuminati sataniștii au sacrificat oameni de orice rasă și religie pentru programul lor de control total al planetei. Israelul nu este o „patrie evreiască.” Este monopolul de petrol. Cetățenii săi sunt neinformați, deoarece acestea sunt folosite de către cei patru călăreți și de opt familii proprietari ca pioni geopoliticilor în furtul de resurse internaționale.
Nu există o soluție pașnică este posibilă până la terenul furat vor fi returnate proprietarilor de drept palestinienilor. Israelul este o entitate ilegală.

Traducere – http://www.stampalibera.com/index.php?a=24319

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s