Bill Gates a declarat că îşi doreşte un guvern unic mondial. Cum şi-a dat el arama pe faţă!

Bill.Gates_  Că Bill Gates face parte din Oculta Mondială (Illuminati) este fără îndoială. Că el urmăreşte aceleaşi scopuri ca şi Oculta Mondială iarăşi este de netăgăduit. Că mai sunt încă proşti care mai cred că Bill Gates e doar un filantrop care vrea binele omenirii (sic!)… nu mai am ce comenta (în definitiv, fiecare e liber să creadă ceea ce doreşte). Pe ce îmi bazez afirmaţia că Bill Gates face parte din Oculta Mondială (Illuminati)? Pe următoarele “coincidenţe”, pe care am să le descriu mai jos.

Despre scopurile malefice ale Illuminati:

Reducerea populaţiei, cu orice preţ, prin: crearea de războaie mondiale şi alte conflicte armate şi prin geoinginerie, adică răcirea planetei, cu ajutorul chemtrails, pentru a crea o mini-eră glaciară, şi astfel a răci Pământul. În concluzie, multă lume va muri de foamete. Cine credeţi că susţinea geoingineria? Bineînţeles, Bill Gates.

Crearea unei societăţi bolnave, care să devină dependentă de tratamentele corporaţiilor farmaceutice – Illuminati doreşte să ne distrugă ADN-ul, să-l transforme, să devenim fiinţe bolnave, dependente de tratamentele lor chimice. Iar acest lucru se face printre altele prin vaccinarea obligatorie – multe din aceste vaccinuri sunt toxice şi periculoase. Cine credeţi că finanţează unele programe de vaccinare? Acelaşi Bill Gates. Numai că, printr-o parte din aceste programe de vaccinare, Bill Gates este responsabil pentru paralizarea copiilor din India.

Bill-Gates

Un alt scop Illuminati (şi de care vorbeam în articolul publicat pe 1 februarie) este acela de stabilire a unui guvern unic mondial şi a unui sistem monetar unic în întreaga lume. Şi acest lucru îl sprijină Bill Gates, printr-un recent interviu pe care l-a acordat publicaţiei germane “Süddeutsche Zeitung”. Din acest interviu aflăm nu doar că Bill Gates sprijină guvernul mondial, dar el vorbeşte şi în favoarea unor instituţii conduse deja din umbră de Oculta Mondială, cum ar fi ONU şi NATO. Să-i readuc aminte lui Gates că NATO nu poate organiza o reuniune în lume fără să adune mii de oameni în stradă pentru a protesta împotriva acestei organizaţii militare criminale?

Iată aşadar ce a declarat Bill Gates despre guvernul unic mondial:

“Luaţi, de exemplu, ONU; această organizaţie a fost creată special pentru securitatea din lume. Suntem gata pentru război, pentru că ne-am luat toate măsurile de precauție. Avem NATO, avem divizii, jeep-uri, persoane instruite. Dar cum e cu epidemiile? Cât de mulţi doctori avem, la fel ca avioanele, corturile, ce oamenii de știință? Dacă ar exista un astfel de lucru ca guvernul mondial, am fi mai bine pregătiți”.

Nu cu mult timp în urmă acest subiect era considerat doar o teorie a conspirației, dar acum unul dintre cei mai bogati oameni din lume sugerează în mod deschis că guvernul mondial este o idee bună. Guvernele sunt, în general, o idee destul de proastă; chiar și atunci când acestea sunt mici, pot face o mulţime de rău (vezi, de exemplu, războaiele mondiale). Așa că nu vreau să vă închipuiţi de ce atrocităţi ar fi în stare un guvern mondial…

Sursa : Lovendal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s