America continua politica externa bazata pe razboi. Pe acelasi principiu urmat din: Irak, Libia, Siria si multe alte natiuni

10639635_411428399028057_6609946502293555996_n

Daca sotia lui Clinton, Hillary Clinton ROTHMAN, beneficiaza de sume imense pentru a-si mentine pozitia politica, prin intermediul Fundatiei Clinton, o fundatie recunoscuta chiar de americani ca fiind ilegala si constituita ilegal in vederea sustinerii candidaturii la presedentia SUA a lui Hillary, dar ilegalitatea ei vine mai ales din faptul ca fondurile parvin de la guverne straine, ceea ce contravine tuturor legilor americane si Constitutiei lor. Daca acest lucru se intimpla cu nosnsalanta, un alt aspect merita sa il discutam si anume conceptul american „razboi umanitar”, de care auzim permanent, iar in ultima vreme el este fortat in Ucraina, tot de aceasi inventivi politicieni americani.

http://www.washingtonpost.com/politics/foreign-governments-gave-millions-to-foundation-while-clinton-was-at-state-dept/2015/02/25/31937c1e-bc3f-11e4-8668-4e7ba8439ca6_story.html

http://www.washingtonpost.com/blogs/right-turn/wp/2015/02/18/foreign-donations-to-hillary-clintons-foundation-raise-major-ethical-questions/

Au preluat ei de la Clinton acest principiu de „colaborare” cu tarile lumii? Este un principu mai vechi, aplicat insa cu „succes” in Iugoslavia?

Exista posibilitatea ca Albright, Clinton, Bush si Obama sa proceseze acest principiu bolnav, printr-un altul si mai rupt de realitate, acela al

evreilor, a caror armata macelareste mii de copii in ideea de a „lupta” pentru pace? Este adevarat ca de rezultatul acestei lupte pentru pace, beneficiaza numai ei, dar asta este o alta problema…

„Razboiul umanitar”, declansat de Clinton a fost unul de dupa caderea Cortinei si s-a derulat in Kosovo, Bosnia si alte regiuni ale fostei Iugoslavii, dupa un principiu stabilit si in avantajul Americii.

Dar, ca intotdeauna, voi merge la definitia data, a acestui fenomen de „Razboi Umanitar”. Wikipedia il defineste: „Bombardamentul Umanitar, este o fraza care se refera la bombardarea de catre trupele NATO, a fostei Republici Federative Iugoslavia, intre 24 Martie si 10 Iunie 1999, in perioada Razboiului din Kosovo. Grupul de cuvinte „Razboi Umanitar” apare in acelasi timp cu aceste atacuri impotriva Iugoslaviei…”

Intradevar, razboiul din Iugoslavia a creat un model pentru promovarea de catre americani a „razboiului umanitar”, dupa care au urmat, Irak, Libia, Siria, Nigeria si in multe alte locuri…

“The notion of a ‘humanitarian war’ would have rang in the ears of the drafters of the UN Charter as nothing short of Hitlerian, because it was precisely the justification used by Hitler himself for the invasion of Poland just six years earlier.” —Michael Mandel

NATO a pus intreaga agresiune nejustificata, condusa de americani, pe seama unui act filantropic… Dar crimele nu s-au oprit si acolo murea sute si mii de oameni, pentru ca NATO sa se extinda si dupa ei sa vina tavalugul bancar vestic.

America a lucrat meticulos pentru distrugerea Iugoslaviei si acest lucru este clar si o face si aum cu tarile unde ii convine acest process.

In acea perioada, americanii, in mod intentionat aminind si tergiversind la nesfirsit negocierile privind un acord intre parti, fiindu- le mai usor sa bombardeze.

Acest lucru a fost realizat printr-o masina de propaganda bine pusa la punct, prin minciuni, prin fabricarea de „realitati” inexistente si exgagerari legate de atrocitatile comise, toate fiind ca raspuns la violenta pe care chiar ei o generase.

Dupa ce au bombarda iresponsabil, zone populate si obiective economice, Clinton a permis musulmanilor bosnieci sa fie de acord cu un plan de pace similar,

exact la fel, cu planul prezentat de sirbi cu ceva timp inainte si blocat de americani, dar asta au facut-o dupa ce au distrus mii de vieti si au lasat o tara in paragina.

Am sa dau mai jos, declaratia lui Boutros Boutros Ghali, Secretarul General al ONU:

“In its first weeks in office, the Clinton administration has administered a death blow to the Vance-Owen plan that would have given the Serbs 43 percent of the territory of a unified state. In 1995 at Dayton, the administration took pride in an agreement that, after nearly three more years of horror and slaughter, gave the Serbs 49 percent in a state partitioned into two entities.”

Cam asa arata „dreptatea” facuta de americani, carora nimeni nu le-a cerut sa o faca, dar cind au “facut-o”, vedem in favoarea cui si de ce….

A urmat scenariu ridicol cu armele „nucleare” ale lui Saddam Hussein, pentru care au bombardat o tara si au omorit sute de mii de oameni ca pina la urma sa isi ceara scuze, dar sa lase tara in paragina.

A venit rindul Siriei, pe acelasi scenariu umanitar, informind pe toata lumea de armele chimice ale Siriei si de folosirea lor, dar in final s-a dovedit

ca ele erau folosite exact de rebelii pe care ii finantau americanii, sauditii, evreii si seicii din Qatar.

Acum, pe tapet este Ucraina, unde au adus tot felul de minciuni si bani pentru a destabiliza zona si a instala cit mai aproape de Rusia, aresenalul NATO.

In Ucraina au adus povesti despre nefericita intimplare cu avoionul malaezian, care fara sa clipeasca ar fi fost, in opinia lor, un atac cu rachete al pro rusilor si chiar instrumentat de Kremlin.

Nu a mers nici aia si au tacut ca niste perversi. Au creat altele si au dus bani si prajituri bietilor ucrainieni prin Piata din Kiev, dar acolo situatia este din ce in ce mai defavorabila acestor americani, pentru ca au de-a face cu o alta forta in ascensiune, Rusia.

NATO a trebuit sa bombardeze Kosovo, pentru a evita… genocidul, dupa cum spun ei, dar in realitate ei au renuntat la negocieri si gasirea de solutii…

In perioada respectiva, David Scheffer, ambasadorul american, spunea ca sint in zona, „peste 250.000 de albanezi cu virste intre 14 si 59 de ani care au fost omoriti, iar la numai citeva minute, Clinton si Blair au inceput sa deruleze scenariul Holocaustului, pentru a-si justifica actele criminale care au urmat, in spiritul celui de Al Doilea Razboi Mondial”.

Aliatii americanilor, au fost, sint si vor fi, teroristi si criminalii platiti. Asa a fost si in Kosovo, unde Armata de Eliberare a Kosovo, are un istoric de neimaginat in domeniul atrocitatilor, iar perversul Secretar pentru Afaceri Externe al UK, anunta liderii ad hoc albanezi sa il „sune” ori de cite ori au nevoie de ceva, pe telefonul sau mobil….

Dupa terminarea bombardamentului si distrugerea a absolut tot in jur, lasarea a mii de familii fara adapost si fara scoli pentru copii, s-a deplasat la fata locului un grup de specialisti pentru a gasii evidentele „Holocaustului”. Evident a fost trimisa si echipa specializata a FBI.

Nu au gasit nimic, dar nici nu au mai publicat nimic, nu au gasit nici o gropa comuna, asa cum minteau inante de a bombarda. A venit o alta echipa de specialisti, de data asta spanioli, al carui conducator a spus in final ca va considera aceasta analiza la fata locului, ca o „pirueta sistematica a propangandei de razboi americane”.

La numai un an de zile distanta, tribunalul ONU pentru Iugoslavia a gasit ca numarul mortilor a fost de 2,788 in Kosovo, de ambele parti si a declarat ca nu a fost vorba de un genocid, iar „Holocaustul” impotriva etnicilor albanezi este o minciuna, atacul NATO fiind fraudulent, dar nu s-a mai scris nimic, exact cum s-a procedat cu nava malaeziana doborita de fascisti ucrainieni in apropiere de Donetsk…  si multe alte minciuni….

Cu putin timp inainte de inceperea conflictului, SUA a vazut ca economia Iugoslaviei are probleme si ca i-a fost refuzat un imprumut de la FMI. Americanii au marjat pe acest aspect si la Rambouillet, in Franta, la conferinta de pace, sirbii au fost fortati prin aceste tactici, folosite de americani in mod universal…

Acest acord, semnat in Franta, includea in secret, Anexa B, pe care americanii au introdus-o in ultima zi, fara sa mai ofere sirbilor vreo sansa. Prin aceasta anexa,

se cerea ocuparea militara a intregii Iugoslavii, o tara cu istorie in ceea ce priveste ocupatia nazista si nu numai, de-a lungul timpului. Tot acolo, in acea anexa, se cerea si  implementarea economiei de piata si privatizarii accelerate a tuturor bunurilor guvernului, deci americanii erau gata cu banii pentru a imprumuta si a duce in faliment economia Iugoslaviei, asa cum au facut peste tot.

Ce guvern suveran poate semna asa ceva? Sub nici o forma nu o poate face un guvern responsabil. Imediat dupa aceea, NATO a inceput bombardamentul iar in perioada urmatoare aceasta tactica a razboiului umanitar , a fost una generalizata.

Minciunile legate de Libia sint de notorietate si articolul lui Jack Cashill este relevant in acest sens.

http://www.americanthinker.com/articles/2014/09/the_unspoken_obama_lie_that_led_to_benghazi.html

Legat de veridicitatea informatiilor si cum au fost manipulate de americani in ceea ce priveste Kosovo si al Qaeda, articolul lui William Blum este semnificativ si interesant de citit.

https://consortiumnews.com/2013/10/09/which-side-of-the-war-on-terror/

In ceea ce priveste “humanitarian war” in Libia si modul cum s-au desfasurat ostilitatile, va recomand articolul lui Pilger, pentru a vedea perversitatea unui sistem si a unor lideri “democrati” din cea mai puternica tara a lumii…

https://consortiumnews.com/2015/03/02/the-rise-of-a-democratic-fascism/

Mai jos puteti citi o alta dovada a acestui concept criminal aplicat de americani, care acum continua cu Ucraina si cu siguranta nu se vor opri daca Presedintele Putin nu le va pune “botnita”.

http://www.washingtonsblog.com/2013/05/its-dishonest-to-talk-about-benghazi-without-talking-about-the-syrian-war.html

Un alt raport interesant legat de urzeala americana si minciunile care au generat zeci de mii de morti nevinovati si au dus tari in faliment.

http://www.scribd.com/doc/111001074/West-Point-CTC-s-Al-Qa-ida-s-Foreign-Fighters-in-Iraq

http://www.washingtonsblog.com/2014/04/confirmed-u-s-armed-al-qaeda-topple-gaddaffi.html

http://www.washingtontimes.com/news/2015/feb/1/hillary-clinton-libya-war-push-armed-benghazi-rebe/print/

http://www.nytimes.com/2012/12/06/world/africa/weapons-sent-to-libyan-rebels-with-us-approval-fell-into-islamist-hands.html?pagewanted=all

Profesorul John Schindler, de la Naval War College, prezinta un document prin care arata cum americanii il sustin pe bin Laden si alti teroristi al Qaeda pentru a lupta in Bosnia impotriva sirbilor….

http://www.amazon.com/Unholy-Terror-Bosnia-Al-Qaida-Global/dp/0760330034?ie=UTF8&*Version*=1&*entries*=0

Pe 1 Noiembrie 2001, mai putin de doua luni dupa “atacul” din 9/11, The Wall Street Journal declara, fara menajamente:

“ Este in siguranta sa spunem ca nasterea gruparii al Qaeda, ca o forta pe scena mondiala a avut loc in 1992, cind guvernul bosniac al lui Alija Izetbegovic a eliberat un pasaport prin ambasada sa de la Viena, pentru bin Laden, iar in ultimii zece ani, cei mai notorii lideri ai al Qaeda au vizitat Balcanii si chiar bin Laden a fost in zona de trei ori, intre 1994 si 1996….”

Citeva luni mai tirziu, publicatia britanica The Guardian raporta masinaria mizerabila a vestului prin care distrugea Iugoslavia…

http://www.theguardian.com/world/2002/apr/22/warcrimes.comment

In Septembrie  1939, Hitler anunta invazia Poloniei, spunind aceleasi lucruri (humanitarian war), pe care le spunea mai tirziu Administratia Americana, incepind cu sotul lui Hillary Clinton, aceasta mincinoasa si perversa, care a stiut sa il asemuniasca pe Presedintele Putin cu Hitler, dar in realitate, sotul ei si Madelein Albright, faceau chiar mai rau unui popor care cazuse victima circului american…

http://www.speeches-usa.com/Transcripts/adolf_hitler-poland.html

Acesta este “razboiul umanitar” pe care il duc americanii pe toate meridianele, dar reactia umanitara a acestui circ, este favorabila numai unui grup, iar aceia care ar trebui sa vada un minim de umanism, sint omoriti cu singe rece…

http://www.washingtonsblog.com/2014/04/15-year-murder-spree.html

Adrian Cosereanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s