Satanismul promovat în școlile din SUA

hqdefault  În timp ce la noi ONG-urile secular-umaniste fac multă tevatură în mass-media pe tema predării religiei în școli,în Statele Unite se distribuie copiilor,în școli,cărți care promovează așa-zisa religie satanistă.

Membrii ONG-urilor care luptă împotriva religiei creștine ar vrea ca în România religia să fie studiată în școli doar pe baza unei cereri scrise din partea părinților copiilor. Aceste organizații sunt susținute și lăudate de Departamentul de Stat american,care consideră că cea mai mare problemă în calea libertății religioase în țara noastră o constituie activitatea Bisericii Ortodoxe Române.

Și dacă la noi în țară americanii își maschează adevăratele intenții sub pretextul promovării libertății religioase,la ei satanismul și vrăjmășia față de Hristos sunt promovate pe față și inoculate copiilor de la vârste fragede.

 Secta Templul Satanic a anunțat că va oferi materiale cu promovarea satanismului la elevii din Florida, în urma deciziei consiliului școlii care permite distribuirea de materiale religioase, anunta rt.com. Printre materialele care sunt stabilite pentru a fi distribuite sunt scrieri cu privire la filosofia, practicarea satanismului si principile satanice ale Templului. De asemenea, secta le expune elevilor drepturile lor.

Sursa articol :

 images
Asta a devenit America   , o tara fără Dumnezeu si asta se vrea promovat peste tot in lume inclusiv România. Monica Macovei,   a declarat, la Timișoara, in cadrul unei întâlniri cu oameni de cultura, ca religia nu are ce cauta in scoli, iar ora de religie trebuie înlocuita de istoria religiilor. Monica Macovei mai are un pui “acoperit” în Parlament: Remus Cernea un alt satanist ce vrea să interzică şi el Religia în Școli şi să legalizeze căsătoriile între homosexuali şi adopţiile de copii de către sodomiţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s