Trăieşte sănătos cu Regimul Prezidenţial

Silvana Armat - klaus johannis

Regimul Prezidenţial este un regim foarte eficient, care promite reducerea numărului cetăţenilor în exces (adică aceia care nu au venituri suficiente pentru a face credite la orice bancă germană sau austriacă) şi menţinerea greutăţii parlamentului la un număr fix de 300 de securişti muţi, dintre care un sfert muţi şi acoperiţi în partidul de opoziţie. În plus, Regimul Prezidenţial este şi foarte uşor de ţinut. În primul rând, regimul presupune ca fiecare cetăţean să primească gamele şi să se prezinte în locaţiile desemnate (postate pe Facebook, într-un grup la care ai acces doar dacă dai like pe Iohannis) pentru a-şi primi porţia.

După ce şi-a luat porţia, cetăţeanul trebuie să mănânce ce i s-a repartizat cu înghiţituri cât mai mici, iar în acest sens va trebui, desigur, să aibă ciocul cât mai mic. Cei care au ciocul mare vor fi supuşi uneor operaţii, gratuite, de ciocănire peste fluierele bulanelor, până vor deprinde să-şi înghită chiar şi un pâs. În plus, cetăţenii vor trebui să facă şi mişcare, cea mai benefică mişcare obligatorie va fi aceea de a face flotări cu Partidul Popular European în spinare, la care se adaugă membri filialei locale, PNL.

Cetăţenii care au o bună formă fizică pot încerca, pe lângă asta, şi flotările cu bocancul ANAF apăsat pe cap, în aşa fel încât fruntea să atingă asfaltul până la obţinerea unui sunet rotund, boc, boc, boc. Cei care vor ţine acest regim vor observa imediat beneficiile. Astfel, ei vor intra în Schengen, ceea ce le va permite să circule liber în orice ţară străină, cum ar fi Muntenia, Ardealul şi Moldova, cu condiţia să arate la camere ausweiss-urile digitale şi să fie amprentaţi la fiecare secţie de poliţie sau din 100 în 100 metri, la alegere.

Deasemnea, copiii lor vor avea privilegiul de a opta pentru cursurile gratuite de limba română, care se vor preda în aer liber, la Joseni, în fiecare duminică noapte din lunile noiembrie, decembrie şi ianuarie, cu profesori români aduşi special de la Tel Aviv prin intermediul Skype. Atât. Pentru cei cărora li se pare că este un regim greu, este şi o veste bună, regimul nu trebuie ţinut mult timp, ci doar în două etape de sănătate curată, a câte cinci ani. Pe urmă, eşti sănătos tun.

Trăieşte sănătos: scapă de burtă cu Regimul Prezidenţial 

Editorial de Petrina

https://pebrazda.wordpress.com/2015/02/24/traieste-sanatos-scapa-de-burta-cu-regimul-prezidential/

Un gând despre &8222;Trăieşte sănătos cu Regimul Prezidenţial&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s