Serviciile Secrete au putere tot mai mare în România

index

SRI – un cumplit «dirijor» din umbră al «caracatiței» oculte care urmărește din răsputeri să acapareze în totalitate Justiția din România

După cum ne amintim foarte bine toți de sinistra Securitate veghea în chip draconic tot ce se petrecea în țară, iar teroarea politică se împletea cu cea ideologică. Atunci, ființa umană era privită doar ca o „rotiță” dintr-un mare mecanism social, într-un dispreț fără de limite pentru autenticele preocupări etice și spirituale, iar manipularea și delațiunea erau aproape omniprezente. După Revoluţia din 1989, Securitatea a devenit (după ce a fost în prealabil abil „cosmetizată” astfel încât să dobândească o aşa-zisă „faţă umană”) Serviciul Român de Informaţii (SRI). Prin urmare, în nou-înfiinţatul SRI au rămas cam aceiaşi oameni care activau şi înainte de 1989, la fel cum în structurile juridice au rămas cam aceiaşi procurori şi cam aceiaşi judecători care activau şi în perioada de atunci.

Toţi aceşti funcţionari publici – care sunt plătiţi (cu multă generozitate) din banii populaţiei şi-au păstrat aceleaşi mentalităţi, aceleaşi opinii şi aceleaşi prejudecăţi aberante, printre acestea persistând (la unii dintre ei) şi ura furibundă. Au căutat din răsputeri să-şi justifice această imensă acţiune (de o anvergură uriaşă, deocamdată unică – atât ca fonduri ce au fost investite în ea cât şi ca număr de oameni implicaţi, ori ca logistică etc. – pentru România post-revoluţionară) şi să arate (indiferent prin ce mijloace: inclusiv prin minciună, inclusiv prin încălcările de procedură sau chiar nenumărate ilegalităţi).

Pentru a-şi acoperi greşelile, toate instituţiile şi politicienii implicaţi au trebuit să se coalizeze împotriva adevărului. La rândul lor, marea majoritate dintre canalele mediatice din România sunt aservite pe ascuns unor grupuri de interese profund ostile sistemului. Specificul sistemului instituțional rămâne și astăzi solida mezalianță dintre instituțiile care domină ordinea publică. Interconectarea organelor de stat dincolo de lege poate fi considerată partea de continuitate a regimului securist.

Arborele gigantic ce leagă, prin trecut, justiția și serviciile de informații de astăzi intră în osmoză cu rețeaua foștilor ofițeri de Securitate care au putere în spațiul media. Într-adevăr, unul dintre cele mai grave aspecte ale acaparării justiției de către structurile fostei Securități îl constituie faptul că marea majoritate a vechilor colaboratori (sau altfel spus, „turnători”) la Securitate au fost menținuți în cadrul puterii judecătorești. Această situație este agravată și de faptul că nu există nici până în ziua de azi o lege clară care să stabilească incompatibilitatea dintre statutul de magistrat și colaborarea cu vechile servicii secrete. La toate acestea, mai trebuie să fie adăugate influențele din culise și presiunile exercitate asupra Justiției românești din sfera politicului. Implicarea insidioasă a politicului până la cel mai înalt nivel în actul de justiție este o realitate inadmisibilă.

Securiști, foști activiști,infractori și multe afaceri. Așa arată tabloul intereselor de tot felul care gravitează în jurul șefilor ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Ca întotdeauna se caută un ţap ispăşitor,prin agenţii lor din parchete şi judecatorii. Cele două servicii secrete au devenit astfel mai mari decât era Securitatea pe vremea lui Ceauşescu. Fosta structură secretă avea 6 departamente şi 11.000 de agenţii. În comparaţie, Serviciul Român de Informaţii are acum 12 mii de agenţii, cu o mie mai mult decât fosta Securitate.

Nucleul de spionaj si contraspionaj de la Oradea, care este un centrul de excelenţă NATO pentru agenţii români.

Legea securitatii cibernetice ce a fost adoptată în unanimitate,ofera Serviciului Român de Informaţii acces liber pentru a inspecta toate informaţiile, programele şi datele care se găsesc pe computerele de acasă, fără nevoia unui mandat. Printre altele, legea prevede că cetăţenii sunt obligaţi să pună la dispoziţia serviciilor telefoanele, tabletele, laptopurile şi PC-urile pe care le deţin, fără a fi nevoie de prezentarea unui mandat sau altă aprobare a puterii judecătoreşti, fapt ce vine în contradicţie cu principiile libertăţilor cetăţeneşti privitoare la percheziţii şi supravegheri fără mandat.

Legea ar inființa un „Sistem Național de Securitate Cibernetică”, condus de un “Consiliu Operativ de Securitate Cibernetică”, format din reprezentanti ai MApN, MAI, MAE, MSI, SRI, SIE, STS, SPP, ORNISS și CSAT, condus de consilierul prezidențial pentru apărare și securitate națională.
Prevederea cea mai abuzivă este cea de la articolul 17, care îi obliga pe providerii de Internet să ajute instituțiile statului să aibă acces nediscriminatoriu și fără autorizarea unui judecător la orice date ale abonaților:
Pentru realizarea securitatii cibernetice, detinatorii de infrastructuri cibernetice au urmatoarele responsabilitati: a) sa acorde sprijinul necesar, la solicitarea motivata a Serviciului Roman de Informatii, Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne, Oficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat, Serviciului de Informatii Externe, Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Serviciului de Protectie si Paza, CERT-RO si ANCOM, in indeplinirea atributiilor ce le revin acestora si sa permita accesul reprezentantilor desemnati in acest scop la datele detinute, relevante in contextul solicitarii”.
 Înfiinţată cu scopul declarat de prevenire şi contracarare a ameninţărilor cibernetice, noua entitate este comparată de critici cu o versiune modernă a fostei Securităţi , creată pentru a facilita supravegherea în masă a cetăţenilor.
10941311_1589689674579417_2919440244672750161_n
Unde au fost serviciile secrete în timpul jefuirii Ţării?

CIA controlează total cele două servicii de informaţii româneşti (SRI şi SIE). Ei au oameni-cheie în aceste servicii româneşti. Nu se face nimic în SIE sau SRI, fără acordul celor din America.

În momentul de față anchetările se fac de către cei ce ar trebui ei înșiși să fie anchetați care au dus România în ruină.

Unde au fost serviciile secrete in timpul Marelui Jaf ?
Au fost la post, fireste!


Si-au facut datoria cu mult profesionalism, culegand informatii si inlaturand concurenta pentru jefuitori, ajutandu-i, indrumandu-i, intimidand si instrumentand dosare impotriva celor care se impotriveau.

Adevaratele servicii secrete romanesti   agentii scoliti de CIA si Mossad.
Unde au fost serviciile secrete implantate de americani? La post.

Suntem o tara ocupata străină O colonie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s