POLIŢIA, JANDARMERIA ŞI SRI-UL: Purtătoare de simboluri oculte şi fasciste

10378956_1807912992766227_5108182770784717814_n

Poliţia Română, Jandarmeria Română şi SRI-ul nu ascund deloc faptul că promovează ideologii oculte şi fasciste. Prin heraldica lor dovedesc acest lucru cu prisosinţă.

Astfel pe emblema Poliţiei Române, pe stema Ministerului Afacerilor Interne şi pe sigla Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Gorj se regăsesc câte două fascii ce fac parte din simbolismul fascist promovat de Hitler şi Mussolini. Fascia este un mănunchi de nuiele din mesteacăn legate cu o curea în jurul unei toporişti. Pe emblema Poliţiei Române, pe stema Ministerului Afacerilor Interne şi pe sigla Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Gorj se află o acvilă. Acvila a fost în antichitate un simbol proeminent al legiunilor romane. În ghiara stângă ea poartă o ramură de măslin cu 13 frunze. 13 este un simbol deosebit de important în simbolistica ocultă a Iluminaţilor.

Gruparea Mobilă de Jandarmi „Fraţii Buzeşti” din Gorj are şi ea o heraldică foarte interesantă. În centrul siglei se află un scut roşu. Sintagma „scut roşu” este traducerea numelui Rothschild care este o dinastie europeană de origine iudaico-germană ce a întemeiat case bancare europene începând cu sfârşitul secolului al XVIII-lea şi joacă un rol important în Marea Finanţă Internaţională. Pe diagonala scutului se află o bandă gri pe care se află stele cu cinci colţuri şi un copac ce pot simboliza oamenii şi natura. Sus, în dreapta se află un leu ce ţine în ghiarele sale o sabie şi o cruce.

Aceasta poate reprezenta faptul că puterea, reprezentată de leu, face ordine cu ajutorul violenţei, deci cu ajutorul sabiei, şi cu ajutorul îndoctrinării, deci cu ajutorul religiei. Jos, în stânga, se află o grenadă în stadiu de explozie. Dacă privim toată sigla în ansamblul ei observăm că sus, în dreapta, este vorba despre ordine, deci se face ordine cu ajutorul ameninţării cu violenţa şi cu ajutorul îndoctrinării. În partea de jos, în stânga, avem o grenadă care explodează deci este vorba de haos. Între „ordine” şi „haos” se găsesc oamenii şi natura. Aceasta sugerează faptul că puterea se bazează pe conceptul francmasonic „Ordo ad Chao” care înseamnă „ordine prin haos”. În consecinţă puterea este aceea care creează haosul pentru ca, prin faptul că oamenii vor cere ajutorul autorităţilor şi deci puterea va fi legitimată de către mulţime, tot ea să fie aceea care instaurează ordinea, bineînţeles că o va instaura întotdeauna în folosul ei.

Pe sigla Grupării Mobile de Jandarmi „Fraţii Buzeşti” din Gorj se mai află 2 stele roşii în 5 colţuri şi 2 stele galbene tot în 5 colţuri. Steaua în 5 colţuri este unul dintre cele mai folosite simboluri oculte, în special de francmasonerie. Steaua în cinci colţuri are legătură cu mişcarea planetei Venus a cărei mişcare aparentă pe cer produce o pentagramă, iar dacă prelungeşti laturile pentagramei rezultă o stea în 5 colţuri.

Pe sigla Serviciului Român de Informaţii(SRI) observăm un pătrat suprapus pe o stea în 4 colţuri. Pătratul simbolizează dreptatea şi deci legalitatea deoarece el are unghiurile drepte şi laturile egale. Faptul că pătratul este „spart” de steaua în 4 colţuri reprezintă faptul că SRI-ul are dreptul de a acţiona nu numai în cadrul dreptăţii şi al legalităţii ci poate încălca aceste principii, poate încălca deci chiar şi legea. Mai observăm pe sigla SRI-ului sintagma „Patria a priori”. Sintagma „a priori” este un concept epistemologic şi caracterizează tipul de cunoaştere independent de experienţă, deci cel bazat exclusiv pe deducţia raţională. El stă în contrabalanţă cu sintagma „a posteriori” care desemnează un tip de cunoaştere bazat exclusiv pe experienţa din lumea fizică.

Deci…ce înseamnă sintagma „România a priori” de pe sigla SRI-ului ???

Să fie oare prostie sau intenţie ???

Paul.Dobrescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s