Cele 3 orașe-state care conduc planeta

874_n

Oamenii sunt ignoranți atunci când vine vorba despre cine conduce cu adevărat această planetă. Cei mai mulți au impresia că puterea se află în mâna unor politicieni aflați la conducerea unor state puternice și că lupta pentru dominație globală s-ar duce între puteri ca SUA,Rusia,China,Germania,Franța,Japonia etc.

Nimic mai departe de adevăr! Omenirea nu este condusă de politicieni și state,ci de un grup ocult,care manevrează totul din umbră din 3 centre globale ale puterii : Vatican,City of London și Washington D.C.

Ce au în comun aceste 3 centre ? Sunt zone autonome,care nu aparțin orașelor și țărilor pe teritoriul cărora se află. Au steag propriu,legislație proprie și sunt scutite de taxe. Fiecare din aceste orașe-state au ca monument central un obelisc egiptean și arhitectura clădirilor de acolo este încărcată cu simboluri oculte și elemente satanice,francmasonice și păgâne.

1, Puterea financiară – City of London

Percepe taxe din Canada și Statele Unite. De aici este proiectat și controlat sistemul financiar și bancar global.

2, Puterea religioasă – Vaticanul

Papa este promotorul mișcării ecumenice prin care vrea să unească toate religiile lumii într-una singură. Totodată Vaticanul dispune și de o imensă bogăție și putere financiară acumulată de-a lungul secolelor și care a fost folosită la declanșarea și finanțarea unor mari războaie.

3, Puterea militară – Washington DC

Este capitala federală a Statelor Unite ale Americii,dar constituie o zonă complet autonomă. De aici este dirijat complexul militar industrial și sunt hotărâte și puse la cale războaiele,acțiunile militare de agresiune și răsturnările de regimuri din întreaga lume în scopul dominației globale și al promovării intereselor cartelurilor bancaro-corporatiste.

Cei care conduc aceste centre de putere sunt persoane foarte bogate,foarte puțin cunoscute și care au creat acest sistem de înrobire a umanității,folosind metode vechi de mii de ani preluate de la vechile imperii ale antichității. Acestea sunt familii și clanuri de bancheri aparținând unor societăți secrete și urmași ai unor vechi familii nobiliare cum ar fi Rothschild,Rockefeller,casele regale europene și asiatice etc.

Sursa articol și autor : http://dantanasescu.ro/2015/02/28/cele-3-orase-state-care-conduc-planeta.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s