Asasinarea lui Boris Nemtov, critic al lui Putin, a fost facuta de catre CIA pentru a avea motiv sa acuze Rusia !

220px-Boris_Nemtsov_2003_RussiaMeeting

Lupta dintre Rusia si propaganda occidentala, SUA si UE, s-a intetit foarte mult in ultimul timp, astfel incat, SUA, a trecut la stagiul urmator. La data de 27 februarie 2014, vineri spre sambata noaptea, liderul opozitiei din Rusia, Boris Nemtov, a fost asasinat in centrul Moscovei.

„Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că asasinarea politicianului Boris Nemţov „poartă semnele unui omor la comandă”, a declarat vineri noapte purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov.

CIA implacat in asasinarea lui Boris Nemtov – pretext pentru a se acuza Rusia !

De la pretextul „teroristilor invizibili, care oricand este posibil sa ne atace”, continuand cu pretextul „armelor chimice si de distrugere in masa”, de care ne avertiza criminalul de razboi, George W. Bush, continuand cu multiple crime, avem de-a face cu niste psihopatii, a caror agenda este Noua Ordine Mondiala, respectiv Un Guvern Mondial.

In urma acordului de la Minsk, pentru incetarea focului din Ucraina, Rusia prin vocea lui, Vladimir Putin, a spus ca, „nu vor accepta o Noua Ordine Mondiala”. Cu alte cuvinte, Rusia, se opune vehement ideii de Noua Ordine Mondiala. Recent, Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a acuzat SUA ca finanteaza teroristii ISIS si Boko Haran, pentru a crea o stare de tensiune in Orientul Mijlociu.

Daca privim in istoria SUA, vedem ca Lavrov, are mare dreptate, iar „11 septembrie 2001″, ramane o zi in care Guvernul SUA, printr-o Operatiune sub „Drapel Fals”, si-a ucis 3.000 din proprii cetateni, pentru a incepe lupta impotriva „dusmanului invizibil” (terorismul), care in realitate, asa cum a afirmat si fostul sef al FBI-ului, pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson, „este o incercare de luare a libertatilor civile a oamenilor prin legi antiteroriste”.

Fostul sef al Trezoreriei SUA, din timpul Administratiei Reagean, recunoaste ca Boris Nemtov a fost asasinat de CIA pentru a se acuza Rusia !

Intr-un interviu acordat site-ului King World News, Paul Craig Roberts, a afirmat ca CIA se afla in spatele asasinarii lui Nemtov:

„Exista numeroase istorisiri si documente care atesta faptul ca CIA a folosit profesori universitari si jurnalisti pentru a sprijini agenda CIA. CIA s-a ocupat decenii la rand de manipularea poporului american.”

Paul Craig, mai sustine ca Putin este foarte inteligent pentru a se lasa manipulat de vreo manevra a Washington-ului. Totusi, cat de opozant era Nemtov, aprecierea lui Putin a ajuns la 85%, iar asta spune multe. Craig, mai spune despre Nemtov ca era finantat de catre diverse organizatii neguvernamentale de la Washington, iar asta nu face decat sa ofere o alta viziune asupra intregii intamplari.

Rusia a publicat imagini care dovedesc ca avionul malaezian a fost doborat de avioane de lupta ucrainene!

Una dintre cele mai mincinoase propagande ale SUA-UE, a fost in cazul doborarii avionului malaezian MH-17, care calatorea de la Amsterdam catre Kuala Lumpur, Malaezia. Acesta a fost doborat la data de 17 iulie 2014, in apropiere de Hrabove, regiunea Donetk, Ucraina.

Avionul transporta 283 de pasageri dintre care 15 erau membri ai echipajului. Propaganda SUA-UE, a acuzat separatistii pro rusi, respectiv Rusia ca, „au doborat acest avion”, iar Rusia a negat vehement aceste acuzatii.

la data de 14 noiembrie 2014, vedem ca Rusia a difuzat imagini, la televiziunea nationala, din care reiese faptul ca avionul malaezian, MH17, n-a fost doborat de catre separatistii prorusi, ci de avioane de lupta ucrainene, asta pentru ca occidentul, sa poata da vina pe Rusia ! De ce ? Vedeti mai sus, Rusia s-a opus, atat distrugerii Ucrainei, ajutand pe fostul presedinte, Ianukovici, sa scape, un presedinte care s-a aratat vehement impotriva UE, dar si pentru faptul ca Rusia, prin asta, a tratat, cum spune si acel dipomat american, „Noua Ordine Mondiala” !

Sursa – departamentul-zero.ro

Încă un articol care arată că asasinarea lui Boris Nemtov a fost facuta de catre SUA pentru a avea motiv sa acuze Rusia !

http://www.comedonchisciotte.org/site/modules.php?name=News&file=article&sid=14729&mode=thread&order=0&thold=0

Un gând despre &8222;Asasinarea lui Boris Nemtov, critic al lui Putin, a fost facuta de catre CIA pentru a avea motiv sa acuze Rusia !&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s