Serviciile secrete străine, în special americane , au scris scenariul jefuirii Ţării

index

M-am întrebat tot timpul, de ce a fost scoasă stema din mijlocul steagului tricolor? Bun, scria pe ea RSR, asta se putea şterge şi scrie Republica Română. Stema PCR era alta şi era aplicată pe steagul roşu al partidului. La acea dată pe stemă erau reprezentate aproape toate bogăţiile Ţării. Cine o fi avut iniţiativa, KGB-ul, ori CIA-ul? Ori amândouă şi-au dat mâna, pentru că scoaterea stemei de pe tricolor, fără a mai fi repusă în variantă modificată, a fost o chestiune gândită. Acea stemă, după părerea mea, nu avea nimic comunist în ea. Ideea a aparţinut unuia care ştia ce urma a se întâmpla cu România, a aparţinut unui păpuşar. Jefuirea Ţării nu este numai rodul „muncii”politicienilor români, a guvernanţilor autohtoni în general, este rezultatul unui plan bine pus la punct de către serviciile mai sus amintite.

stema-republicii-socialiste-romania-1975-450x350

Prăbuşirea sistemului comunist şi ulterior a economiei româneşti este acordul întâlnirii de la Malta dintre Bush şi Gorbaciov. Plata datoriei externe a Ţării noastre faţă de băncile occidentale şi ideea de a construi o Bancă în România, rivală FMI, pentru a da împrumuturi cu preponderenţă ţărilor în curs de dezvoltare, a făcut ca occidentul să încrunte sprânceana spre planul României. URSS a acceptat planul american de destabilizare a Ţării noastre, pentru că urma ca ea să aibă anumite avantaje din partea americană.

Revoluţia din dec. ’89 a fost susţinută din interior de „agenturili străine”, cum bine argumenta Ceauşescu, la revenirea în Ţară din vizita în Iran. Noi am fost numai cei ce trebuiau să moară, pentru a da un iz de autenticitate revoltei din zilele de sfârşit de dec. ’89. Chiar şi procesul criminal prin care a fost omorât Ceauşescu a fost orchestrat în afara României, moartea lui oprea orice dezvăluire asupra realităţii evenimentelor din timpul revoluţiei.

3827-gorbachev_bush_

Cu un guvern de marionete, avândul ca vioara întâi pe Petre Roman, occidentalii şi ruşii au putut să-şi scrie partitura cum au vrut. Semnalul jefuirii României a fost dat de Primul Ministru român Roman care, a dat startul spre despuierea Ţării prin cuvintele: „am moştenit de la comunişti un morman de fiare vechi”. Acolo a şi fost vândută industria românească, la fier vechi.

Să revin la stema de pe tricolor, pe margine avea cununa de spice de grâu, în centru munţii cu brazii şi schelele de ţiţei, deasupra tuturor era Soarele care lumina. Dacă stema ar mai fi la această oră pe tricolor, ar mai corespunde actualei realităţi? Răspunsul răspicat, Nu!

berlin_1514032c

Cununa de spice numai este, brazii sunt decimaţii într-un ritm criminal, schelele de ţiţei nu mai sunt ale noastre. Cine a ordonat ca stema să fie scoasă definitiv de pe tricolor, acela ştia cum urma să arate Ţara noastră în viitor. Nu a fost un vizionar (vizionari, dacă au fost mai mulţi), a fost cel (cei) care au scris nenorocitul scenariu prin care România urma să fie pusă pe butuci. Vina conducătorilor noştri din ultimii 25 de ani este aceia că ,au acceptat statutul de marionetă, iar prin aceasta au devenit vânzători de ţară. Au fost nişte păpuşi în mâinile păpuşarilor externi, au tăcut pentru că au avut de câştigat, au furat împreună cu străinii toate bogăţiile ce erau ilustrate pe frumoasa şi sugestiva stemă. Serviciile de informaţii, coordonate din exterior, îşi consolidau puterea financiară prin firme ce căpuşau marile unităţi industriale.

Toţi au lucrat sub oblăduirea marilor puteri. Acum suntem criticaţi pentru corupţia din Ţară, mă întreb şi îi întreb: cine a făcut posibilă întronarea acestei caracatiţe uriaşe, zisă corupţiei? Răspunsul este: păpuşarii.

Preluare de pe justitiarul.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s