Soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală

10351336_10204358821953911_9034884336924080332_n

Imperialistii Occidentului nelegiuit capitalist : UE,SUA,NATO,FMI (Oculta iudeomasonica) vor cu orice pret indobitocirea omului,controlul total, si puterea globala, pentru a submina si distruge natiunea, cultura, familia, religia, traditia, popoarelor, si a forma o babilonie globala anticristica, antiumana Noua Ordine Mondiala.

Pentru asta au inventat doua ideologii satanice capitalismul si comunismul. Capitalismul, societatea de consum paine si circ (mai mult circ) are mai mult succes decit comunismul pentru ca mizeaza pe slabiciunile si viciile omului. Pentru indobitocirea omului folosesc mijloacele de control si manipulare informatice media, pe care au pus monopol (tv, radio, ziare, net, card, cip ) si mijloace financiare si economice (privatizari, liberalizari, investitori, bancheri, asigurari, pensii private) prin corporatiile lor pentru coruperea guvernelor,pentru acapararea resurselor, si a fi dependenti economic si financiar de politica lor anticristica, cu concursul tradatorilor de neam.

Astfel ca, 200 de corporatii patronate de Oculta iudeomasonica, detin forta economica si politica cit 140 de tari, de natiuni suverane, sau altfel spus, 1% dintre oameni detin mai mult de jumatate din bogatia lumii.

Acolo unde nu reusesc indobitocirea,ocuparea si jefuirea popoarelor, iar acestea isi apara prin nationalism si patriotism resursele,economia cultura,traditia,familia…nelegiuitii din occident provoaca conflicte, revolte, razboaie pentru a invada si jefui acele popoare ( EX. Ucraina, Serbia, Afgan, Irak, Siria, Egipt, Libia..)

Astfel omul indobitocit, bulversat, prin „dezbina si stapineste”, “crize“, paine si circ”, grija zilei de maine,infractiuni, va fi manipulat si controlat ca un animal, dupa care ei vor veni ca “salvatori“,dar in conditiile si cu mijloacele lor :”paine” si circ, cip si card.

Să scăpăm de SUA, NATO, FMI şi UE


Atât timp cât suntem în UE şi NATO şi controlaţi de americani şi FMI, întotdeauna vor fi corupţi.
Corupţia este metoda prin care ocupanţii străinii ne controlează şi ne jefuiesc ţara. Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii. Nu e nimic în neregulă cu ADN-ul nostru, alte ţări sunt mult mai corupte decât noi.

(Dan Tănăsescu)

Un gând despre &8222;Soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală&8221;

  1. asa este , poporul roman trebuie sa si amiteasca de dobanzile impuse de fmi pe vremea lui ceasca si acum am auzit la stiri , grecia aplatit 400 milioane euro si are de platit la banii astia tot 400 milioane euro ,, DOBANDA ,, MAI CEVA CA LA CAMATARI … SI ATUNCI SINGURA SANSA ESTE SA REINCEPEM CU INCEPUTUL CA IN ISLANDA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s