Europenii „cei mai civilizati oameni” îi jignesc în fiecare zi pe românii plecați (sclavi prin Occident)

Scandal+%C3%AEn+Fran%C8%9Ba%3A+Un+primar+a+refuzat+ca+un+copil+rom+s%C4%83+fie+%C3%AEngropat+%C3%AEn+ora%C8%99ul+s%C4%83u+_478403

Îi jignesc în fiecare zi pe români, dar nu observă atrocităţile comise de proprii cetăţeni. Cum şi-au făcut de cap pedofilii englezi în România

De peste 10 ani, românii sunt ţinta preferată a presei engleze. Motivând că „România se vinde bine”, presa engleză abundă de materiale care mai de care mai fanteziste. Jurnaliştii din Marea Britanie obişnuiesc să vină cu poveşti specifice pentru fiecare ţară în parte. Astfel, cititorii asociază fiecare tip de poveste cu o anume ţară. România este cunoscută pentru poveştile cu orfani, ţigani, cerşetori, hoţi şi imigranţi.

Dacă prin 2005 The Sun anunţa că după aderarea României şi Bulgariei la UE Marea Britanie se va confrunta cu o epidemie de SIDA, în 2015 Channel 4 prezintă peripeţiile unor ţigani din România în Regat.Comunitatea românească din UK a protestat faţă de aceste documentare prezentate la televizor la o oră de maximă audienţă, dar aceste proteste nu au fost însoţite şi de o reacţie pe măsură a oficialilor români.

La fel de fals a fost şi semnalul de alarmă de la 1 ianuarie 2014, când englezii au fost traumatizaţi de ideea că românii vor lua cu asalt Marea Britanie în căutarea unui loc de muncă. Un singur român a aterizat în Londra pe 1 ianuarie 2014, care s-a speriat de marea de ziarişti din aeroport ce aştepta sute de români.

Într-adevăr, sunt şi oameni plecaţi din România care comit fărădelegi în Marea Britanie, dar numărul lor este insignifiant în raport cu cei care muncesc cinstit şi contribuie la economia din Regat.

Cum ar fi dacă românii ar lua ca reper doar alcoolicii şi pedofilii care îşi fac de cap prin Bucureşti sau prin alte oraşe din lume, crezând că totul le este permis? Să ne amintim câteva cazuri care au şocat opinia publică din România, fără însă ca acest lucru să schimbe percepţia despre englezi.

Pe 5 august 1997, preotul John Michael Taylor, cetățean britanic, este prins de ofițerii de la Poliția Transporturi București într-un apartament din zona Gării de Nord în timp ce întreținea relații sexuale cu un băiat de 14 ani.

În ianuarie 2000, cetățeanul britanic Andrew John Robert Badler (30 de ani), pastor al Bisericii Penticostale, a fost reținut în București sub acuzația de pedofilie, după ce fusese surprins într-un apartament din sectorul 4, împreună cu doi minori de 15 ani, cu care întreținea, periodic, relații sexuale.

În 2001 este arestat în Braşov Mason Neal Jeeffrey (54 de ani), bineînţeles tot cetăţean britanic, pentru pedofilie și deținere ilegala de armament și muniție, fiind condamnat la 12 ani de închisoare. El a corupt și supus la perversiuni sexuale 10 copii (majoritatea băieți).

Pe 17 ianuarie 2015, un cetăţean englez în vârstă de 67 de ani, care locuia în Piteşti de mai mulţi ani, a fost reţinut, arestat şi extrădat de către autorităţile române, fiind acuzat de şase infracţiuni de viol şi de 23 de infracţiuni de corupere de minori, fapte comise cu zeci de ani în urmă în Marea Britanie. (activenews.ro)

În așa zisa „lume civilizată” acceptarea a zeci de tipuri de „familii”: homosexuale (deja realizată în câteva state ale lumii, urmând ca România sa se ralieze trendului), cu mai mulţi parteneri bărbaţi şi femei (poliandria), căsătoria cu un animal dacă este bazată pe „iubire” (zoofilia – şi deja sunt bordeluri-hotel în Germania şi Danemarca) , precum şi dezincriminarea pedofiliei şi acceptarea „uniunii consensuale” între un adult şi un copil. Există deja în Vest partide ale pedofililor şi chestiunea este abordată „ştiinţific”, pe exact acelaşi tipar ca al homosexualităţii din anii 60-70, urmând că atracţia sexuală pentru copii să fie considerată normală.

În câteva tări din Occident, din acte sunt scoase căsuţele unde sunt menţionaţi „mama” şi „tata”, şi trecut „părinte 1″ şi „părinte 2″.
În fapt, asa cum ideologii revoluției post-sexuale recunosc ei înșiși, se dorește desființarea completa a ideii de „familie”, aneantizarea ei.

Cel mai grav este ca se fac deja experimente în școli și grădinițe prin care copiii sunt învăţaţi că identitatea de gen este un construct social-cultural, nu un firesc al fiinţei umane. Drept urmare, în grădinițe, fetiţele sunt tratate ca băieţi, iar băieţii sunt trataţi ca fetiţe: îmbrăcaţi în rochiţe, li se dau păpuşi ca sa se joace cu ele, fiind feriti de mașinuțe sau alte jucării specifice lor. Nu mai există exclusiv genurile masculin şi feminin, ci şi genul „neutru”, al copiilor care „îşi caută propria sexualitate, nedefinită încă”. In școli, orele de „educație sexuala” sunt o pregătire pentru acceptarea tuturor acestor deviații.

Asistăm o demantelare ideologică a firescului aşa cum nu s-a mai întâmplat până acum niciodată în istoria umanităţii. Ingineria socială prin care se urmăreşte desfiinţarea persoanei umane şi transformarea societăţii într-o gelatină care se poate mula în absolut orice matriță dorită, sprijinită masiv financiar şi politic prin aceleaşi forţe care împing acum lumea spre un război mondial, lasă calea deschisă spre o dictatură planetară. (activenews.ro)

Degeaba esti român din România daca esti prezentat ca tigan in Anglia

Adorabila tacerea din aceste zile pe subiectul deschis frontal de o televiziune din UK si care ne face iar, pe toti, de-a valma, niste tigani borati, care o ardem aiurea si pe ciordeala in preafrumosul si prietenosul Regat Unit. Tace Mandruta, tace Banciu, tace Mircea Badea, tace si CTP. Tac toti liderii de opinie.

Tac si toate ONG-urile antidiscriminare, toti senatorii si deputatii de Diaspora, toate asociatiile si fundatiile facute vreodata pentru a sustine, chipurile, interesele Romaniei in strainatate.

Nu tac doar cele cateva mii de romani misto din Marea Britanie, care si-au castigat cu munca multa si umilinta cat cuprinde, dreptul a se integra in Marea Britanie, desi vorbesc limba mai bine, fac baie mai des si tin mai mult la bautura, decat nativii.

Si sa nu uit: frate, uite-acu’ se face mâine şi uităm cu toţii să-l felicităm chiar pe presedintele ţării. Pe domnu’ Klaus Iohannis, da? Nu tace nimeni cum tace el pe subiectul reportajelor tv de căcat din Anglia! Si stiti de ce tace atat de tare si de frumos? Pentru ca el chiar tine la romanii din diaspora, băi proştilor…

Astept ca o televiziune romaneasca sa faca un reportaj de tip „Vin Englezii”, si care sa contina doar referiri la pedofilii britanici prinsi de Politia Romana, in ultimii 10 ani.

Sursa articol : bogdanstoica.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s