Arestările televizate făcute de DNA un circ pentru turma de oi la comanda SUA

6277_1

De ce face cercetari si anchetari in mafia politica, DNA?

Nu va mai hraniti cu iluzii, dragi romani! Ceea ce vedeti la TV este un circ perfect regizat pentru credibilizarea asa-zisei justitii independente!

Remember! DNA „a dormit in papuci” vreme de 9 ani in „era basista”, desi dosarele cu faptele politicienilor existau cu mult timp inainte! Doar ca acum au fost scoase de la „naftalina”! De ce?

Nici un politician nu era cercetat sau anchetat daca se respectau „parteneriatele strategice” cu „unchiul Sam” (de exemplu, cedarea Rosiei Montane, implementarea Legilor Big Brother, scutirea de impozite si taxe a corporatiilor americanoide etc).

Tot circul de la TV se va termina cu pedepse pentru fapte penale nesemnificative (arest la domiciliu, inchisoare cu suspendare, amanarea procesului pana la prescrierea faptelor, in cel mai rau caz inchisoare 3 ani din care se executa mai putin de jumatate).

Prejudiciile nu vor fi recuperate niciodata (datorita unei legi din 2014 facuta de alesii nostri, prin care nu se pot face confiscari ale averilor furate inainte de 07.04.2012).

Nu veti trai mai bine, chiar daca DNA va curata intreaga clasa politica! Bunastarea voastra nu sta in eradicarea coruptiei, in inlocuirea politicienilor vechi cu unii noi (la fel de „flamanzi”)!

Ceea ce nu intelegeti, veti fi la fel de saraci atata timp cat nu mai avem economie nationala! Corporatiile si multinationalele fac profituri uriase in tara noastra si sunt scutite legal de taxe si impozite (deci masa monetara care ar trebui sa se redistribuie in salarii, pensii si investitii iese din Romania in conturile americanoizilor).
Sursa

PS. Cum se face că străinii așa zis investitori mari care fură din bugetul țări nu trec pe la DNA? Să presupunem ca-i aresteză pe toţi corupţii României şi că le vor confisca averile dar ce garantie vom avea ca banii publici nu vor fi furati in continuare ?

Ideea că România ar putea fi salvată prin confiscarea averilor corupţilor mi se pare o mare dobitocenie. Pe lângă faptul că, cu acei bani nu s-ar putea acoperi bugetul României pe un singur an, banii nu ar ajunge la populaţie, ci la alţi corupţi sau la nişte străini.

Ar avea oarece sens confiscarea averilor corupţilor, care se găsesc ascunse în conturi în străinătate. Astfel s-ar recapitaliza puţin economia ţării. Eventual să se înfiinţeze cu aceşti bani o bancă de stat pentru investiţii.

(Dan Tănăsescu)

5 gânduri despre &8222;Arestările televizate făcute de DNA un circ pentru turma de oi la comanda SUA&8221;

  1. Cu alte cuvinte..ce s-a furat,furat sa ramana?..sa ramana lucrurile asa cum au fost,doar pentru a nu veni alti flamanzi la putere?..si de ce ma rog sa nu le ia averile nejustificate?..sa aibe si ei saracii cand vor iesi din puscarie o coaja de paine?..pai atunci ,conform teoriei dumneavoastra,hai sa iesim toti la furat tovarase!!ce daca ajung la puscarie?..am 3 mese pe zi si un pat,restul nu mai conteaza..

  2. Se doreste destabilizarea Romaniei.Compiuterele „Marii Conduceri Terestre”, au planificat:-compromiterea politicienilo, a Ministerului Apararii, a Serviciilor de Informatii Interne si Externe.Cu o directie : neincrederea oamenilor in reprezentanti, caderea in capcana psiho- fizice motorie, distantarea de crezul moral-spiritual crestinesc.De mandria de a te sti roman, de a lupta contra impostorilor, de a-ti cunoaste radacinele, de a te inalta cu putere si mandrie strigind:-Acesta-i glia stramosilor pe care vrem sa o pastram.Feriti-va de legea noastra stramoseasca.

  3. IN SFARSIT AI ZIS-O. Nu incerc sa fiu mistocar, doar ca stiam de vreo 3 ani ca asa sta treaba. Ii aresteaza la misto ca sa puna botul multimea. Oricum 80% nu o sa creada ca toata treaba asta e o sharada. Dar nah, se zice ca ignoranta e o binecuvantare, dar DOAR in cazuri puerile.

Lasă un comentariu