Masonul Klaus Johannis a anunțat că în caz de război tinerii din România sunt obligați să participe la război

1517489_1398809607091820_4249160583798430559_n  TINERI! MASONUL KLAUS IOHANNIS, PREȘEDINTELE ACTUAL AL ROMÂNIEI, ÎN CARE AȚI CREZUT ORBEȘTE, VĂ TRIMITE LA RĂZBOI! CHIAR DACĂ SUNTEȚI PLECAȚI DIN ȚARĂ, VĂ VA CĂUTA ȘI VĂ VA PUNE CU FORȚA LA AVION! TOATE ACESTEA, CA SĂ APĂRAȚI INTERESELE SPURCATEI UNIUNI EUROPENE CONDUSĂ DIN UMBRĂ DE EVREII KAZARI, BANCHERI, CE DEȚIN REZERVA FEDERALĂ A STATELOR UITE ALE AMERICII! NOI V-AM AVERTIZAT DE ACEST INDIVID DE NEAM NAZIST!
ue uk
Vă mai amintiți ce spuneam despre acest individ înainte să se termine campania electorală? În timp ce, toată lumea spunea că, el, va aduce schimbarea, că va da, românilor, țara înapoi. Parcă aud, și acum, în memorie cum striga, o duduie, pe la realitatea TV, în timpul unei emisiuni televizate: „Să vină schimbarea că ne-am săturat, hai cu schimbarea, că suntem săraci și oropsiți aici în diaspora!”

Altă dată, am întrebat-o pe o fostă colegă, de facultate ce părere are de noul președinte al României, Klaus Iohannis, iar ea, mi-a spus că e sigură de faptul că el va schimba tot, va face mult bine țării, și am întrebat-o: „Ce te face să crezi asta? Faptul că e de origine germană?” La care ea îmi răspunde pe un ton impunător: „Da”. Așa am concluzionat, că cei care l-au ales pe acest individ, cei care și-au pus și își pun încă încrederea în acest individ, au niște convingeri extremiste, naziste, rasiste.

Dovada pură că, mentalitatea românului, nu a evoluat cu nimic față de cea din 1925-1945. Dacă nu suntem dispuși să învățăm din trecut și să ne dăm seama că, politica de tip nazist, amestecată cu rasism, nu a dat și nici nu va da roade bune niciodată înseamnă că, românii, sunt un popor super-înapoiat, sadic, și de țărănoi. Germanii, fac parte din G20, de aceea, o duc mai bine decât celelalte popoare din UE, nu pentru că ar fi inteligenți. Sau, cât aur au cărat din România, în al doi-lea război mondial, naziștii, atunci când românia era sub dominație germanică? Zeci de vagoane plecau spre Germania, încărcate cu aur românesc.

Dar românii, sunt un popor de umili, lingăi umili, care tot timpu au pupat în fund alte popoare, pentru că mereu li s-a părut că, vecinii lor sunt mai deștepți decât ei, pentru că au capra cea mai grasă. Acuma, începe să se vadă adevărata față a lui Iohannis, săptămâna aceasta, a apărut o lege în monitorul oficial, prin care sunt obligați toți tinerii să se prezinte la război, în cazul declanșării unui război.

Ba mai mult, Iohannis, vrea ca să trimită tineri din România în Ucraina, pentru ca să lupte pentru interesele americanilor, de acaparare a puterii asupra statului Ucrainean, care este aliat cu Rusia. Pe această cale, doresc să-i adresez, în încheiere, un mesaj, d-lui Iohannis:

Să îți fie rușine, jegule!

Eu unu prefer să dezertez decât să lupt în războaie și la fel așa ar trebui să gândească și ceilalți tineri, ca mine!

România nu mai este țară independentă, este țară aliată cu SUA, deci nu există nici un interes al româniei față de războiul din Ucraina. De pe urma războaielor, oamenii de rând, n-au câștigat niciodată nimic! Au murit, și atât! În timp ce Rockefeller, Rotschild, Windsor și alți bancheri, își făceau planuri și manipulau totul, din umbră!

Sursa articol : miscareakilluminati.blogspot.ro

3 gânduri despre &8222;Masonul Klaus Johannis a anunțat că în caz de război tinerii din România sunt obligați să participe la război&8221;

  1. Nu cred ca are inportanta daca este s-au nu mason,toata chestia este sa traga cu interesele celor mai multi romani.Acest individ nu va face mari schimbari,pt ca nu are cum,nu are dreptul.El este inca acceptat asa o vreme ,adica sa zicem inca 5-6 luni dupa care va veni sfarsitul increderii in posibilitatile lui.Va intrebati de ce ?.Aveti tot dreptul.Parerea mea este ca acest presedinte PUS ACOLO de forte europene,nu care a fost ales,din lista celor 14 care au candidat,a fost pus pe considerentul ca este cel mai usor manevrabil,ca este un om slab si nu are interese romanesti nationale.Ce mi-a adus la aceasta credinta ?.Pai in primul rand timbrul vocii sale,care este un timbru melancolic si lesne de impachetat,in al 2 rand cadenta cu ,care citeste.De vorbit liber in romana,vorbeste cat de cat corect,cursiv si cu explicatii.Cititul in schimb este groaznic,probabil ca nu isi face el lucrarea si nu o citeste anterior.Cadenta si timbrul vocii cand citeste aduce cu citirea unui copil de clasa 1-2 ,si zic asta,nu ca as fi rau,ci ca asa este in realitate,cand citeste el nu mai are virgula,nu are pauzele cuvenite iar timbrul vocii se moaie la capatul frazei.Nu stiu cum a predat fizica atatea ani si a fost inspector 12 ani,este o mirare pt mine.Ca primar a fost omul sasilor care plecand in Germania au lasat aici totul si degeaba,la cei care au vrut sa primeasca.Asa a primit si Iohannis o gramada de obiecte de valoare,de la scule de tamplarie,la obiecte casnice si pana la case si vile cedate de sasi,pe 2 lei,numai sa se scape de Romania.Asa a fost peste tot unde au fost sasi si sfabi din banat.Pe munte in Banat sfabii au dat casele de pe Semenic pe cativa lei,iar cei mai isteti au cumparat urgent si acum le vand pe zeci de mii de euro.Asta e parerea mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s