Globalizare si control social

10982475_1587338468147871_4830733340809821355_n

Dupa manipularea genetica a hranei, s-a inventat si manipularea genetica a gustului

Ati vazut produse care se lauda ca nu au deloc zahar, sare ori glutamat monosodic, dar care in acelasi timp pastreaza gustul neschimbat? Atunci ar cam trebui sa va ingrijorati. O companie , Senomyx, a creat o serie de compusi care afecteaza direct modul in care percepem gusturile. Sub denumirea de arome artificiale sau identic naturale, care este deja prezenta pe multe dintre etichetele actuale, noile substante sunt incluse in produse care, desi nu contin zahar sau sare, creeaza aceeasi senzatie de gust dulce sau sarat atunci cand ating limba, prin „pacalirea” creierului.

Senomyx are contracte cu Kraft, Nestle, Coca Cola, Campbell Soup, Cadbury Schweppes, de exemplu pentru includerea de substante chimice care mascheaza prezenta gustului amar, prin inhibarea receptorilor de pe limba ai acestui gust si stimularea celor corespunzatori gusturilor dulce si sarat. Aceasta permite corporatiilor sa sustina ca produsele lor contin deloc sau mai putin zahar, sare sau glutamat de sodiu, senzatia de gust ramanand nemodificata.

Chestionate companiile au refuzat sa dezvaluie care dintre produse contin contine substante chimice de tipul celor mentionate mai sus. Aceste componente chimice nu trebuie evidentiate intr-un mod deosebit pe etichete deoarece pentru ele inca nu exista o legislatie corespunzatoare.

„Ajutam companiile sa-si curete etichetele” a spus Kent Snyder, director executiv la Senomyx. Mark Zoller, cercetatorul sef, a dezvaluit ca Senomyx a utilizat secventele genomului uman identificand sute de receptori ai gustului. Componentele chimice create de Senomyx stimuleaza acei receptori necesari pentru a amplifica gustul sarat ori dulce. Din aceasta perspectiva producatorii sustin ca aceste substante sunt complet sigure din punct de vedere al sanatatii consumatorului datorita cantitatilor mici utilizate.

Sursa :  naturalnews.com

Compania farmaceutica Merck a raspandit in lumea intreaga cancerul, SIDA si leucemia prin virusuri injectate in vaccinuri

În spatele mediatizării deşănţate a vaccinurilor se ascunde un adevăr înspăimântător:

După 11 septembrie 2001, toate aeroporturile SUA au trecut sub control militar. Există un proiect denumit “Frunza de trifoi”, care utilizează transportoare aeriene domestice echipate cu cisterne speciale care pulverizează asupra populaţiei civile diferite substanţe chimice.

Vaccinurile sunt metoda cea mai simplă de a îmbolnăvi populaţia

Pentru a trece de bariera de vigilenţă a oricărui om obişnuit, cea mai simplă modalitate care este utilizată şi care chiar ne face co-părtaşi la propria distrugere este aşa-zisa luptă împotriva îmbolnăvirilor, prin… vaccinuri.

Vaccinurile sunt o sursă extraordinară de profit pentru companiile farmaceutice, mai ales de când reacţiile adverse post-vaccinale sunt recompensate de guvern – în cazul SUA și UE. Prin acest mod pervers de manipulare, putem spune că noi ajungem să plătim pentru propria moarte şi să-i facem astfel să se îmbogăţească pe aceşti criminali, în plus faţă de reducerea populaţiei pe care ei o preconizează.

Corporaţiilor farmaceutice le pasă doar de profit.

http://dantanasescu.ro/2011/07/18/corporatiilor-farmaceutice-le-pasa-doar-de-profit.html

http://www.naturalnews.com/041963_vaccines_cancer_viruses_Dr_Maurice_Hilleman.html

10995837_1587339211481130_1783240281195744272_n

Compania Bayer a vandut produse antihemofilice infectate cu HIV
Compania Bayer a vandut cu buna stiinta in anii ’80 produse antihemofilice Factor VIII infectate cu HIV, virusul care produce SIDA, in tari precum: Spania, Franta, Hong Kong, Taiwan, Argentina, Indonezia, Japonia, Malaezia si Singapore.

Documentele oficiale descoperite dezvaluie faptul ca aceasta actiune s-a produs cu stiinta si complicitatea autoritatilor SUA, a Administratiei pentru Alimentatie si Medicamente (FDA), dupa ce aceasta a interzis distribuirea medicamentului in SUA, datorita cazurilor de infectare cu HIV aparute.

In urma folosirii produsului au fost constatate mii de infectii, in tarile in care a fost vandut produsul, in special in randul copiilor. In ciuda acestui fapt nici un oficial guvernamental sau al companiei Bayer nu a fost anchetat in SUA in acest caz.

Bayer este o corporatie americanoida. Cum sa se faca cercetari…”papusarilor”?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s