Din ciclul -Năvălitorii , sau cum se fură o țară cu totul , fără ca locuitorii săi,să bage de seamă

10472083_1429519390664207_6103106240133465782_n

Stau și mă minunez atit  pro ,cît și  contra…și la unii și la alții  constatînd   că ,cu bani poți face orice ,pe bani a vindut Iuda pe Iisus, cu bani sau distrus imperii și sau ridicat altele… de bani nu se mai satură nimeni , oricit de mulți ar fi .

Tot ce vezi ,tot ce te inconjoară a fost clădit cu ajutorul banilor și este aliatul cel mai de preț al năvălitorilor tip, R.M.G.C  ,Roșia Montană,Chevron, A.N.R.P (Autoritatea Națională pentru Retrocedarea  cladirilor si a terenurilor  , in speță pentru cei de sorginte hună ),mafia pămînturilor și a pădurilor…actualmente 55% din suprafața arabilă a țării ,plus pădurile,sunt cumpărate, sau primite pe degeaba de la cei care stau la cîrma țării ,oameni cu nume românesc dar cu suflet străin.

    Cu bani se vinde și se cumpără orișice ,chiar și suflete.
 Cei care doresc cumpărarea României , folosesc și alte mijloace cum ar fi , manipularea , minciuna , provocarea și șantajul pentru a-și duce la îndeplinire planul malefic.Toate acestea împreună, fac aproape infailibil planul lor de a cucerii o țară .
    Nu se mai cheltuiesc milioane și miliarde pentru cursa înarmărilor, acum acestia detin arme doar pentru apararea conquistelor și pentru a anihila vreun martor incomod.
    Ce facem noi românii ,în fața acestui arsenal psihologic și psihotronic?…pentru că este clar că România este pe cale să fie cucerită aproape în totalitate.Nimic ,sau aproape nimic..nu suntem nici mai receptivi și mai integri decit alții în lupta cu năvălitorii…dimpotrivă. Ni-sa inoculat ideea că noi românii suntem ultima roată de la căruța ,frica (capul plecat sabia nu-l taie) lașitatea,nepăsarea  precum și URA …da Ura dintre frați , atît intr-e cei de-o mamă cît și între cei din POPORUL și Țara din care facem parte.
    Nicăieri , în lumea asta nu am vazut un popor care sa se autodistrugă  ca poporul român, iar năvălitorii pe asta se și bazează .
    Sunt multe de spus , multe de gîndit ,multe de făcut și eu personal gîdesc așa și vreau să v-o spun și vouă!
    Pîna nu vom lăsa acuzele la o parte , pînă nu vom vedea păcatele și greșelile noastre, pînă nu vom lăsa invidia la o parte …nu vom putea face nimic.
    Mai e puțin și năvălitorii și vor freca mîinile de bucurie , că România va fi ca și alte multe state bogate ale lumii  ,cucerită fără a -se fi tras un foc de armă , doar prin manipulare.
    Nu  vă mai ascundeți in spatele fricii și al ignoranței personale.Cei care au plecat să lucre în străinătate nu sunt mai buni ca cei care au rămas în țară și viceversa  …cu toții suntem români și trebuie să procedăm ca atare fiecare după posibilitațile sale.Nu mai avem nici un drept, nu putem să ne uitam  cum ne dispare ,Țara.Avem nevoie de UNIUNE,UNITATE pentru contracararea mașinațiunilor malefice puse la cale de New Age sau N.O.M (NOUA ORDINE MONDIALĂ ) iar ca subramuri si subordonate acestei Noi Ordini Mondiale sunt ,,Meritocrația -creată de Clubul de la Roma (organizație masonică)și Movimento 5 estrelas (Mișcarea 5 stele din Italia ) – tot organizatie masonică .

Să fim uniți în cuget și simtiri ,să scoatem năvălitorii din țară și asta se poate face numai luînd ATITUDINE .

NU FITI IUDE ȘI COZI DE TOPOR , ca mîine să nu fiți blestemați și judecați de copii vostri , cei care au dreptul să stea în țara lor , așa cum strămoșii  ,cei asemenea zeilor ,primii oameni ai aceste planete , Hiperboreeni , Ramayashi,Atlanții, Pelasgi,Etruscii ,Tracii ,Geto-Dacii le-au lasat-o spre moștenire.

Nu vă mai acuzați uni pe alții  ,pentru lucruri de nimic ,lăsind să treaca pe lăngă noi , problemele care necesită o cît mai multă implicare din partea noastră, iar una dintre ele și probabil cea ma spinoasă -DATORIA NOASTRĂ DE A NE APĂRA ȚARA ,DIN CALEA NĂVALITORILOR.

Doamne , apără și păzește poporul tău român ,atit de greu incercat și țara acestora – România , grădina Maicii Domnului , Amin!

Sursa : deceneuinteleptul.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s