Ce rol joacă Rusia în realizarea Noi Ordini Mondiale ?

World Order  New Rules or No Rules  Putin – jucator cheie in Noua Ordine Mondiala sau cum este Vladimir Putin un exponent al globalizarii

Este Vladimir Putin un oponent al Noii Ordini Mondiale, sau, in ciuda aparentelor, conlucreaza strans cu arhitectii globalizarii?

(articol preluat din – henrymakow.com)

Vladimir Putin nu este un bastion impotriva noii ordini mondiale, asa cum spera multi.

Planul acestora ( adeptii Noii Ordini Mondiale ) este sa creeze blocuri regionale ca un pas tranzitoriu catre un guvern mondial unic, iar Putin este un exponent activ in acest proces.

Cum ar fi daca in ciuda sintagmelor precum „est vs. vest” si „noul razboi rece” instigate de politicieni si de media centrala, ambele parti lucreza in prezent impreuna pentru aceleasi scopuri, folosind pe larg aceleasi mijloace?

In ciuda zanganitului de arme, globalistii din ambele parti ale diviziunii est-vest se refera la scopul lor ca la o creatie a Noii Ordini Mondiale.

Aceasta „ordine” despre care vorbesc ei, dupa cum va vom arata, reprezinta in fapt un sistem global de control politic si economic al umanitatii. Iar Putin, ca fost sef KGB urmeaza cu precizie strategiile ordinii mondiale conturate deschis de aceleasi elite occidentale pe care se presupune ca le infrunta. El se refera des la viziunea sa de stabilire a unei ordini mondiale noi, „multi-polara”. Dar este exact aceasi ordine urmarita a fi obtinuta de catre agentii globalistii a puterilor occidentale.

Mai degraba decat introducand un guvern totalitar global dintr-o data, globalistii de frunte au planuit o strategie diferita. In esenta, scopul complotului este de a imparti locuitorii planetei si natiunile in masive „regiuni” conduse de institutii supranationale, precum Uniunea Europeana.

Kissinger si Putin la MoscovaFostul secretar de stat al S.U.A. Henry Kissinger a explicat strategia in numeroase ocazii. Cel mai recent, in numarul din 29 august 2014 al „Wall Street Journal” Kissinger a scris: „ Cautarea contemporana pentru o ordine mondiala cere o strategie coerenta pentru stabilirea unui concept de ordine in interiorul variatelor regiuni si legarea acestor formatiuni una de alta”

 Dar nimic nou in aceasta strategie. In anul 1995, Zbigniew Brzezinski, arhitectul infamei Comisii Trilaterale a lui David Rockefeller contura acelasi plan. „ Nu putem sari spre un guvern mondial printr-un singur pas rapid”, a spus el. „Pe scurt, preconditia pentru o eventuala globalizare – o globalizare autentica – este regionalizarea progresiva, pentru ca astfel ne indreptam catre unitati cooperative  mai mari, mai stabile.”zbigniew brzezinski

Agitarea armelor in Ucraina pe care o face Putin este o masura rationala pentru continuarea integrarii occidentale – via U.E, N.A.T.O si „parteneriatul transatlantic – pentru a contracara ursul rusesc. Aceasta fiind o fateta a realitatii.

Pentru ca in plus, Putin cauta sa realizeze de asemenea o noua ordine mondiala prin abordarea regionalizarii. Ca si conducator printre schemele „Uniunii Euroasiatice”, el aduce impreuna regimurile care conduc Rusia, Belarus si Kazakstan. In cele din urma, Putin si omologii sai spera sa extinda uniunea pentru a iclude si alte regimuri din fosta Uniune Sovietica, in particular membrii Comunitatii Statelor Independente (CSI).

In 2011, Putin scria:” Sugeram o asociere supranationala puternica, capabila sa devina unul din polii lumii moderne si care sa serveasca ca un pod eficient intre Europa si dinamica regiune Asia-Pacific. Printre alti jucatori cheie si structuri regionale, precum Uniunea Euroepana, Statele Unite, China si Cooperarea Economica Asia-Pacific (Asia-Pacific Economic Cooperation APEC), Uniunea Euroasiatica va ajuta la asigurarea unei dezvoltari globale sustenabile.”

„Dezvoltarea sustenabila”, desigur, reprezinta varful viziunii globaliste vestice petru a sa ordine mondiala: centralizata, controland global fiecare aspect al vietii umane.

Pana la urma, ca parte a strategiei globaliste cautarea pentru o noua ordine globala va trebui sa „ lege aceste formatiuni regionale una de alta” cum a spus recent Kissinger. Din nou, Putin urmeaza linia. „Rusia si UE au convenit sa formeze un spatiu economic comun si sa isi coordoneze regulile economice fara crearea structurilor supranationale din 20013”, scria el. „ In acord cu aceasta idee, noi am propus infiintarea unei comunitati economice armonizate care sa se intinda de la Lisabona pana la Vladivostok, o zona de comert liber si chiar angajarea unor modele de integrare mai sofisticata. Ne-am propus, de asemenea, sa urmarim politici coordonate în industrie, tehnologie, sectorul energetic, educaţie, ştiinţă şi, de asemenea, în cele din urmă eliminarea vizelor. Aceste propuneri nu au fost lăsate în aer; colegii noştri europeni le discută în detaliu.” Iar linia despre care vorbea Henry Kissinger este urmata si mai departe, dupa cum se arata mai jos.

BRICS

Putin si lderii BRICS

In iulie 2014, Putin a calatorit in Brazilia pentru a participa la stabilirea Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene ( CELAC ), care inclde guvernele americane cu exceptia S.U.A si Canada.

Nu doar CELAC a fost infiintat in anii recenti de catre socialistii latino americani cu puternica sustinere sino-rusa, ca o contragreutate la imperialismul Statelor Unite si de care s-a interesat Putin. De fapt puternicul om al Rusiei a spus ca Moscova este „deschisa catre o substantiala interactiune cu toate formatiunile de integrare in regiunea Americii Latine.” Aceasta ar include Uniunea Natiunilor Sud Americane (Union of South American Nations – UNASUR), Piata Comuna a Sudului (Common Market of the South –Mercosur), Alianta Bolivariana pentru Popoarele Americii (the Bolivarian Alliance for the Peoples of Our America – ALBA), Alianta Pacifica, Sistemul Central – American pentru Integrare (Central American Integration System –SICA) si Comunitatea Caraibelor (Caribbean Community – CARICOM) a spus Putin in Havana, Cuba.

In cele din urma dupa cum a clarificat Putin, intreaga lume va fi implicata. „Credem ca o solutie ar putea fi gasita in conceperea abordarii de la baza in sus, în primul rând în cadrul instituţiilor regionale existente, cum ar fi UE, NAFTA, APEC, ASEAN printre altele, inainte de a ajunge la un acord printr-un dialog între ele,” a scris el. “Acestea sunt caramizi de integrare care pot fi folosite pentru a construi o economie globală mai durabilă.”

Sursa: http://henrymakow.com/2014/09/putin-is-part-of-the-nwo.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s