Propaganda occidentală a fost prinsa cu mâţa în sac! Americanii au prezentat o poză falsă care, chipurile, ar arăta că tancurile ruseşti pătrund masiv în Ucraina! Ce manipulare ordinară!

tancuri-rusesti1

În articolul de faţă am să demonstrez clar că există o propagandă pro-război în Ucraina care este susţinută chiar de Occident. Aşa cum am spus şi într-un articol anterior, situaţia seamănă extrem de bine cu cea dinaintea declanşării celui de-al război mondial, atunci când Marea Britanie şi SUA încercau să aţâţe războiul cu Hitler, deşi dictatorul german nu-şi dorea neapărat un război.

De fapt, ce s-a întâmplat? Conform site-ului freebeacon.com, Senatorul republican din Okhlahoma (SUA), Jim Inhofe, a prezentat mai multe fotografii ale unor coloane militare ruseşti care, chipurile, ar intra în Ucraina. Numai că unele fotografii nu sunt recente, din decembrie 2014, ci… din 2008, odată cu un conflict pe care Rusia l-a avut cu Georgia!

Atunci când i s-a cerut explicaţii, directorul de comunicare al senatorului Inhofe, dl.Harder, a declarat: “Aceste fotografii au fost prezentate la Comitetul de Servicii Armate de o delegație din Ucraina în decembrie 2014. Atunci, am vorbit cu această delegaţie şi le-am oferit credit. Am verificat cu atenție sursele noastre din nou, înainte de publicarea fotografiilor și am simțit că ele sunt OK, întrucât se potrivesc rapoartelor primite”.

Mai târziu, senatorul Inhofe a recunoscut că cel puţin una din fotografii este din 2008: “Membrii parlamentului ucrainean care ne-au dat aceste poze au făcut un mare deserviciu. Am fost încrezători în publicarea acestor fotografii, deoarece imaginile se potriveau cu rapoartele de pe teren. Am fost furios pentru a afla că una dintre fotografiile oferite pare a fi realizată în 2008. Acest lucru nu schimbă faptul că există o mulțime de dovezi precum că Rusia și-a adus tancurile T-72 în Ucraina și că separatiștii pro-ruşi au ucis ucraineni cu sânge rece.”

P.S. Dacă rapoartele de pe teren se potriveau cu fotografiile false (cum spune senatorul american), ce concluzie putem trage de aici? Că şi rapoartele pot fi la fel de false! Asta e, oameni buni, propagandă curată pentru a justifica începerea şi pregătirea unui război internaţional. Se folosesc dovezi falsificate, se manipulează opinia publică şi mass-media, doar pentru a stârni războiul. Aşa a făcut şi George Bush în 2002-2003 când anunţa că americanii au dovezi “clare” că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă, doar pentru a declanşa războiul din Iraq din 2003. Bineînţeles că armele lui Saddam n-au mai fost găsite niciodată, dar ce mai conta după ce războiul a avut loc… Minciuna a fost spusă, opinia publică a fost manipulată, iar preşedintele George Bush n-a primit nicio sancţiune. Mai mult decât atât, chiar a şi câştigat următoarele alegeri prezidenţiale din 2004! Adică, americanii au avut mintea atât de scurtă, încât l-au mai votat încă o dată pe Bush, deşi acesta a fost un mare mincinos şi manipulator.

Dacă şi în cazul conflictul din Ucraina au început la fel cu “dovezi” falsificate, atunci e clară treabă unde vrea să se ajungă: la izbucnirea unui război cu orice preţ între Rusia şi Occident. De ce? Pentru că lumea aceasta e condusă de nişte minţi bolnave, sataniste, ale căror loc este la spitalul de nebuni!

Sursa articol :  lovendal.ro

Un gând despre &8222;Propaganda occidentală a fost prinsa cu mâţa în sac! Americanii au prezentat o poză falsă care, chipurile, ar arăta că tancurile ruseşti pătrund masiv în Ucraina! Ce manipulare ordinară!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s