Nu permiteți ca tinerii români să fie trimiși să moară pe fronturile al unui război care nu este al nostru

protest-cernauti-impotriva-anti-incorporarea-tinerilor-romani-la-razboi-ucraina-sua-ue-rusia-oculta-mondiala-noua-ordine-mondiala-nu-vrem-razboi-romania-neutra-2

Este foarte trist sa vezi ca majoritatea tineretului din Romania sustine SUA si UE, si ignora faptul ca primul s-a implicat in aproape toate razboaiele de pe planeta de la infiintarea sa incoace iar al doilea reprezinta un imperiu condus de vest-europeni, care prospera prin furtul de resurse si luatul de sclavi din tarile membre de la periferie, precum Romania si Bulgaria.

In ciuda faptului ca Romania a ajuns o colonie, prin distrugerea intentionata a economiei sale, apelandu-se la diverse metode care sa afecteze implicit capacitatea sa de a produce bunuri propri, prin saracirea populatiei care a devenit atat de nevoiasa incat a fost fortata sa plece si sa se umileasca ca sclavi in strainatate cu toate acestea, indoctrinarea la care au fost supusi de mici copii tinerii romani nascuti din 80′ incoace primeaza! Acestia nu sunt in stare sa constientizeze realitatea din jurul lor, nu isi folosesc mintea si accepta fara judecata tot ceea ce le dicteaza corporatiile de presa aservite americanilor si europenilor.

Ceea ce a reusit insa sa imi faca mie televizorul, a fost sa ma convinga de faptul ca Statele Unite ale Americii sunt paradisul pe pamant si ca Europa de Vest este si ea un colt de rai. In acelasi timp, Romania era prezentata ca fiind o tara inapoiata si cu multe probleme, datorita populatiei sale educate „in stil comunist”. Astfel ca tineretul a asociat tot ceea ce era legat de comportamentul si gandirea parintilor si a bunicilor, cu ceva urat, iar pe parcurs s-au intors impotriva acestora … chiar daca marea majoritate nu vor recunoaste asta niciodata. Nu vor admite ca pentru ei, parintele este televizorul.

(Sursa)

Omul distrus mental de Școală, Mass Media și poluarea chimică din alimentele-otravă vândute legal în supermarket nu poate pricepe ce se întâmplă în jurul lui. Românul „zombie” va reacționa în fața ideii de război cu cretinități de genul ”n-are cum frate să fie război” / ”las’ că noi n-o să fim implicați în război”, sau, dacă războiul ajunge să ne implice și pe noi, va zice ”să luptăm să-i spargem pe nenorociții ăia de ruși” (pentru că așa l-a programat mass media românească – deținută și controlată  de occidentul manipulator).

România se află acum sub influența UE+NATO – un imperiu care ne-a exploatat, ne-a distrus și ne-a sărăcit așa rău încât uitați-vă cum arată România astăzi, la 8 ani de UE și vreo 10 ani de NATO… (o sinteză a dezastrului aici: Rezumat situația României 2014)

Cei care n-au priceput încă faptul că la nivel mondial există o conducere din umbră care controlează, subjugă și exploatează popoarele lumii prin intermediul Statelor (pe care le controlează), n-au cum să priceapă prea multe din acest articol. OCULTA beneficiază în urma măcelăririi popoarelor cel puțin în felul următor: Tinerii (mulți dintre ei inteligenți) vor fi înrolați în armată și trimiși cu forța pe fronturi, unde vor muri măcelăriți de ceilalți tineri din alte popoare. Se vor bate tineri între tineri pentru că așa au decis ALȚII, undeva acolo sus. O grămadă din tinerii popoarelor Europei vor muri. Vorbim inclusiv de tineri inteligenți, care ar fi putut să găsească soluții împotriva exploatării impuse de acest imperiu al răului care parazitează omenirea astăzi. Astfel, popoarele vor sărăci din punct de vedere genetic și din punct de vedere al indivizilor care ar fi putut contribui, prin inteligența lor, la eliberarea poporului din jugul globalist.

(ceicunoi.wordpress.com)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s