Bancherii sunt adevăratul pericol al umanității! Ei spală banii în goana lor după profit!

international-bankers  În goana lor după profit bancherii spală bani din droguri și prostituție! Nu mai discut de pornografie și trafic de arme! Ei spală banii politicienilor corupți din toate țările! Ei sunt scutiți de taxe și impozite! Ei fac legi dar nu le respectă! Ei finanțează războaie și revoluții! Ei ne distrug aerul,apa și mâncarea!

Banca Națională a României! De ce îi se spune națională? Cine din această națiune dețin vreun act care să demonstreze apartenența de proprietate la BNR? Cum controlează poporul consiliul de administrație și managementul BNR?

Vă întrebați de ce băncile își permit să își bată joc de clienți?

Fiindcă statul este cel mai sigur și bun client. Semnează orice dobândă,nu o taxează,o rambursează integral la termenul stabilit. Inflația este un mijloc monetar legal prin care se fură munca oamenilor de câtre Mugur Isărescu și echipa sa de marionete dirijate numite reprezentanți aleși democratic.

Inflația este mecanismul de redistribuire a avuției în interiorul societății de la săraci la bogați. Economiile sănătoase sunt cele în care inflația este minimă sau tinde spre zero.

Așadar primul pericol major pentru umanitate este mecanismul bancar-monetar care trebuie distrus. O altă măgărie financiară este asigurarea. Plătești lunar sau trimestrial din munca ta unei firme sau societăți care în caz de necaz te ajută. Nimic mai fals! Acest joc piramidal se bazează pe faptul că statistic este exclus ca toți plătitorii de polițe să vină să ceară plata unor daune. Dar dacă pentru ultima măgărie obligativitatea plății asigurărilor de locuințe ar veni vreun cutremur ca în 1977 toate firmele de asigurări nu ar avea bani să plătească și ar intra automat în faliment. Economia mondială nu are nevoie de un sistem financiar ca cel de acum care nu numai că parazitează ci sugrumă lumea. Această complicitate Bănci-Guverne (politicieni) se susțin reciproc în defavoarea fiecărui cetățean de pe planetă. (thinkagain.ro)

Căutați să vedeți cât petrol mai este pe planetă și care este consumul! Căutați să vedeți de ce e nevoie de Codex Alimentarius! Căutați să vedeți cum se măresc cheltuielile alocate apărării (de fapt înarmării) tuturor statelor! Căutați să vedeți cine sunt acționarii FED și de ce a fost înființată! Căutați să vedeți ce fac elitele și ce hotărăsc departe de ochii lumii. (thinkagain.ro)

crumbling-NWO-Scam

Prin haos la ordine

Trebuie să remarc că invaziile armate şi răsturnarea prin violenţă a guvernelor unor ţări cu resurse economice majore care au avut loc în ultimii ani lasă loc unei singure concluzii, oricât de greu de înţeles şi de acceptat ar părea ea pentru cei sceptici şi obtuzi: cei care se află în vârful piramidei puterii politice şi economice vor ca în lume să existe cât mai mult haos şi cât mai multă tulburare cu putinţă.

Cunoscând faptul că „elitele” politice şi economice ne gestionează deja viaţa după bunul lor plac, în vreme ce fac totul ca masele să creadă că mai au, cel puţin într-o anumită măsură, libertăţi individuale – chiar dacă este vorba doar de anemica „libertate” de a alege între Apple şi Windows sau între Coca-Cola şi Pepsi – este totuşi descumpănitor să vezi ce mai rămâne din drepturile civice, nu numai în Orientul Mijlociu sau în ţările în curs de dezvoltare, ci chiar în S.U.A., în inima imperiului.

Ne putem pune deja întrebarea: ce situaţie mai vor plutocraţii să însceneze, pentru ca apoi să aibă pretextul pentru a lua acele măsuri definitive pentru a înlănţui întreaga lume?

Descoperim, în această direcţie, un indiciu semnificativ într-un articol politic semnat slugarnic de zeci de oameni de ştiinţă şi publicat în revista Science din 15 martie 2012. Articolul susţine că singura posibilitate de a combate aşa-zisa „încălzire climatică antropică” este aceea de a impune un guvern mondial, care ar trebui să aibă „o mână fermă în ceea ce priveşte puterile sale executive transnaţionale.” Pretinsa „încălzire climatică” este, în mod evident, doar un aspect al fenomenului mai vast de modificare climatică ce ar putea antrena, de exemplu, exact contrariul, adică o eră glaciară. În plus, argumentele aduse de feluriţi indivizi din spectrul politic în favoarea încălzirii climatice de origine antropică sunt, în cel mai bun caz, fructul necopt al unei ştiinţe încropite în pripă, iar în cel mai rău caz constituie o gigantică înşelăciune. Dar ceea ce pare interesant în articolul din Science este ideea că ceva din afara planetei, care depăşeşte de departe capacitatea de control a fiinţelor umane, ar ameninţa viaţa pe glob şi că din această cauză avem nevoie, vezi Doamne, tocmai de un guvern unic mondial care să ne conducă cu mână de fier pentru a face faţă acestui pericol iminent.

Imperiul mediatic-militaro-industrial SUA–NATO acţionează în serviciul clasei corporatiste transnaţionale pentru protejarea capitalului internaţional.

Cine controlează banii, controlează lumea

„Daţi-mi controlul asupra monedei unei naţiuni şi nu-mi pasă cine face legile!” – Baron Mayor Amschel Rothschild

La nivel internaţional, oligarhii financiari sau altfel spus, cei mai bogaţi bancheri ai lumii, folosesc Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional pentru a face mai mulţi bani, exploatând resursele ţărilor debitoare şi falimentându-le prin acest proces.
Elitele îşi asigură poziţia de a controla accesul la practic tot ceea ce ne este necesar pentru a supravieţui.
Oriunde în lume banii sunt controlaţi de sistemul bancar. Ei decid dacă oamenii mănâncă sau nu… cine este miliardar şi cine trăieşte cu mai puţin de un dolar pe zi. Cine controlează banii, controlează lumea. Şi sunt foarte puţini cei ce controlează banii. Dar ei au deja toţi banii. Ce le mai trebuie? Care este de fapt scopul lor final?

Dovezi cutremurătoare arată din ce în ce mai clar, pentru toţi cei care au ochi de văzut, că planul secret al elitei bancare este de fapt dominaţia globală. Dacă acest mic grup vrea să domine întreaga lume, de ce anume are nevoie pentru a-şi împlini scopul? Înainte de toate, trebuie să controleze banii. Şi îi controlează! Controlul banilor le permite să conducă orice altceva. Trebuie să controleze energia. Şi o controlează! Deja, elita mondială controlează marile afaceri agricole şi comerţul mondial şi cumpără rezervele mondiale de apă. Au „în buzunar” sistemul medical şi se străduiesc să suprime alternativele naturale. În principal, ei trebuie să controleze ce informaţii primim şi modul în care reacţionăm la ele.
Dominaţia completă presupune să fim controlaţi. Trebuie să ne anuleze drepturile, să spioneze cetăţenii de rând şi să ne supravegheze fiecare aspect al vieţii. Toate acestea se petrec deja, de multă vreme, chiar sub ochii noştri!

Pentru a înţelege cum putem ieşi de sub controlul acestei elite mondiale este necesar să înţelegem cum este şi cum funcţionează structura lor de conducere. Un grup relativ mic de familii conduc şi controlează de generaţii elita occidentală. Ei controlează interesele corporatiste şi bancare pentru a îndeplini schema sinistră care distruge atât de multe vieţi. Cei care conduc în secret planul diabolic de dominare a lumii sunt cunoscuţi sub multe nume, cel mai frecvent folosit fiind acela de Francmasoneria. Diverse rapoarte confirmă că ei se întâlnesc în diverse locuri din lume, în spatele uşilor închise, pentru a dezbate implementarea planurilor lor ciminale.

Există la ora actuală o conspiraţie mondială, condusă de o grupare foarte puternică şi influentă, de indivizi înrudiţi, din care fac parte cei mai bogaţi oameni ai lumii – lideri politici, „elite” corporatiste şi care acţionează fără limite naţionaliste. Intenţia ei este de a prelua total şi complet controlul asupra tuturor fiinţelor umane de pe planetă şi de a reduce dramatic populaţia mondială.

Sub numele de Noua Ordine Mondială se ascund organizaţii, instituţii şi indivizi, grupaţi într-o reţea intercorelată. Această grupare ocultă planetară nu cunoaşte limite statale, se află deasupra legilor tuturor ţărilor şi controlează politica, sistemul bancar internaţional, industria, comerţul, sistemul de asigurări, traficul de droguri şi de arme, lumea medicală etc. Ea nu dă nimănui socoteală pentru deciziile pe care le ia, şi este cea care trage sforile tuturor evenimentelor majore din lume. Ea se ascunde în spatele marilor corporaţii şi al marilor agenţii guvernamentale, pe care le dezvoltă şi le controlează, cu scopul bine definit de a domina lumea.


De-a lungul timpului, tot mai mulţi oameni au aflat de existenţa acestei conspiraţii mondiale. Însă marea majoritate a lor, din păcate, reacţionează cu scepticism şi neîncredere la acest subiect, inconştienţi de condiţionarea mentală care le este implementată permanent de instituţiile de stat. Amploarea şi complexitatea reţelei de înşelătorie a acestei conspiraţii este greu de imaginat. Metodele pe care le utilizează în acest război cu omenirea sunt în special de natură biochimică, fiind promovate prin sistemul farmaceutic, medical, alimentar şi prin manipularea maselor cu ajutorul mass-mediei, cu scopul sinistru de exterminare a populaţiei.


Ceea ce majoritatea cetăţenilor cred că este „opinia publică”, reprezintă de fapt o propagandă abil regizată, cu scopul secret de a se declanşa un anumit răspuns comportamental dorit din partea populaţiei. Părerile „opiniei publice” sunt monitorizate permanent, cu intenţia de a se verifica acceptarea de către populaţie a programelor planificate de „ei”. Conspiratorii Noii Ordini Mondiale îşi realizează agenda de lucru, orchestrând cu măiestrie emoţiile umane şi cultivând în special frica.


Pătrunzând în labirintul încurcat al manevrelor politice şi corporatiste, descoperim stupefiaţi o lume a criminalităţii şi a abuzurilor de neimaginat
împotriva umanităţii.

Transpare din ce în ce mai clar ideea că trădătorii umanităţii – care, după modul lor de acţiune, nu pot fi numiţi „oameni” – au ales să folosească acum alte metode (mascate) de exterminare a populaţiei: prin alimentaţie (introducând aditivii extrem de nocivi, precum aspartamul, glutamatul de sodiu etc.), prin produsele cosmetice, prin apa fluorurată și pasta de dinți cu fluor, prin deşeurile toxice, prin hrana iradiată, prin vaccinurile cu mercur şi prin alte arme biologice, de fapt, o altă variantă modernă pentru bombele folosite pe vremuri, cu scopul (acelaşi) de a distruge mase întregi de oameni.


Sub pretextul „cercetării” armelor biologice, a vaccinurilor şi a medicamentelor periculoase, „ei” îşi dezvoltă de fapt această industrie în propriul lor interes şi folosesc fiinţele umane drept cobai. Au ajuns până acolo încât să creeze noi agenţi biologici şi virusuri, pentru care apoi au fost necesare alte remedii, create, desigur, tot de ei – vaccinurile. Experimentele pline de cruzime, pe material uman, sunt realizate între zidurile reci, sterile şi antifonate ale laboratoarelor şi unităţilor militare ultrasecrete de… bio-terorişti în halate albe. Finanţate prin diferite programe guvernamentale, aceste studii pseudoştiinţifice sunt prezentate ca fiind proiecte de „cercetare şi dezvoltare” de cea mai bună credinţă.
Pe primul loc în agenda de lucru a „elitei” criminale a acestui secol este reducerea drastică a populaţiei.


Noul imperialism – atacul cu substanţe chimice otrăvitoare, prezentate în ambalaje viu colorate

01 New World Order
La ora actuală, în întreaga lume are loc o adevărată invazie a substanţelor foarte toxice, infiltrate prin alimentaţie, prin medicamente, prin vaccinuri, prin produsele de îngrijire personală, prin apa fluorurată etc. Lumea este realmente bombardată, în mod legal, cu fiecare înghiţitură. Prin proliferarea restaurantelor de genul fast-food, a companiilor farmaceutice, a produselor alimentare contaminate cu substanţe otrăvitoare (sub forma aditivilor) – acest atac mascat produce mai multe victime şi suferinţă decât orice război armat care a existat vreodată.


Pe măsură ce oamenii se îmbolnăvesc datorită otrăvurilor ingerate în necunoştinţă de cauză, sistemul medical alopat „sare în ajutorul” lor, otrăvindu-i în continuare cu medicamente de sinteză, cu vaccinuri care afectează grav organismul uman, cu radiaţii nocive care ucid omul înainte de a „ucide” cancerul, cu plombe pe bază de mercur, care intoxică fiinţa clipă de clipă – deşi se pretinde că, prin fluorurarea apei, dinţii nu ar trebui să se mai carieze –, cu metode convenţionale de tratament, care nu fac decât să accelereze paşii muribunzilor către moarte, pe de o parte, şi să aducă un profit financiar enorm celor care concertează din umbră acest mecanism sinistru, pe de altă parte.


Ceea ce oamenii nu ştiu este că moartea lor a început odată cu prima înghiţitură de apă fluorurată, cu prima bucată de pâine „îmbunătăţită” cu aditivi, cu primul vaccin „împotriva epidemiilor”, cu primul chips cu gust de şuncă, cu prima băutură carbogazoasă „care îţi răcoreşte setea de viaţă”… Restul este doar obişnuinţă, perpetuată de ignoranţă, dezinformare şi o publicitate deşănţată. Există zone în care „civilizaţia” a ajuns cu două generaţii în urmă şi deja populaţia suferă de diabet, astm, boli cardiovasculare şi cancer. „Cultura” americană , cu invazia ei de băuturi carbogazoase, cu lanţurile ei de restaurante fast-food, cu ţigările şi alimentele ei procesate şi pline de aditivi toxici, a produs mai multă suferinţă şi boală în lume decât oricare altă agresiune.


Totul se face „legal”.. Este mai mult decât legal, este obligatoriu! Orice naţiune care refuză să se alinieze standardelor comerciale ale Organizaţiei Mondiale a Comerţului (World Trade Organization – WTO) este imediat sancţionată şi primeşte un embargo comercial, până când, neputând face faţă presiunilor, cedează. Chiar şi tentativa unei ţări de a interzice pe teritoriul ei folosirea unor aditivi toxici, cum ar fi: aspartamul, uleiurile hidrogenate sau nitratul de sodiu, poate fi considerată o gravă încălcare a înţelegerilor internaţionale, care primează în faţa legilor naţionale! Aceasta este „opera” comisiei care supervizează Codex Alimentarius şi care face legea!


Produsele alimentare actuale – calul troian al industriei chimizate

Este uşor să vinzi ţigări, Coca-Cola, produse alimentare ieftine şi pline de aditivi periculoşi – în ţările sărace şi în curs de dezvoltare, unde nivelul de educaţie şi de informare este foarte scăzut; acolo oamenii sunt uşor de păcălit, fiind în stare să creadă că produsele americane şi occidentale îi vor face mai fericiţi.


Oamenii inteligenţi cunosc deja adevărul despre aceste lucruri. De aceea, vânzările de băuturi carbogazoase scad anual, iar marile corporaţii sunt obligate să „spargă” piaţa în alte ţări, unde nu s-a aflat încă de toxicitatea aspartamului şi a aditivilor alimentari, de pericolul produselor modificate genetic şi de faptul că toate acestea aduc cu ele boala..
Nimic nu este mai simplu decât manipularea populaţiei prin publicitate, ştiri fabricate şi studii contrafăcute! Toată gama de produse alimentare, farmaceutice şi de întreţinere casnică este promovată printr-un sistem agresiv de publicitate, prin care publicul este înşelat şi convins să cumpere. Tehnologia avansată este ţinută sub control şi folosită în scop malefic de către unele guverne, prin intermediul misterioaselor contracte, fuziuni şi afaceri corporatiste – militaro-industrialo-farmaceutice –, făcute cu uşile închise.

Afacerile corporatiste – crimă organizată la nivel înalt

Cuvintele nu pot descrie îndeajuns caracterul diabolic al acestor acţiuni corporatiste.. Oricât de mult am citi şi afla despre acest subiect, va exista întotdeauna ceva nou de descoperit. Pentru „ei”, oamenii nu sunt decât un material pentru folosire, abuzare şi distrugere.


În spatele „câmpului de bătălie”, în timp ce oamenii se luptă cu boala şi suferinţa, fără să ştie şi să înţeleagă de unde vin toate acestea, corporaţiile strâng prada – un profit enorm, obţinut pe baza stării de dezinformare, naivităţii şi ignoranţei maselor.


Trist, dar adevărat, aceste corporaţii industriale îi oferă omenirii doar boală, suferinţă şi moarte. Întregul sistem de „îngrijire a sănătăţii” a devenit un organism de tip monopolist, care se bazează pe propaganda deşănţată, pe publicitatea mincinoasă şi pe manipularea făţişă.

Noua Ordine Mondială, un plan al nebunilor

http://dantanasescu.ro/2012/03/05/noua-ordine-mondiala-un-plan-al-nebunilor.html

10994171_1586771358204582_5253116582552898621_n

Dan Tănăsescu :

Ciparea animalelor este obligatorie prin lege. Amenda e de câteva mii de lei.

Cipează întâi animalele ca să obişnuiască lumea cu cipurile. După care se vor cipa copiii, sub pretext că astfel vor putea fi găsiţi dacă se pierd sau dacă sunt răpiţi, după care se va trece şi la adulţi.

Dacă ai abonament la telefon, datele tale personale sunt înrregistrate şi dacă se dă şi legea Big Brother, vor fi înregistrate şi în cazul cartelelor prepay.

Ai răbdare să vezi ce va urma! În curând s-ar putea să nu mai poţi plăti taxele decât cu telefonul mobil.

http://www.reporterntv.ro/stire/premiera-la-constanta-spit-introduce-plata-taxelor-cu-telefonul-mobil

În viitor, televizorul, computerul, telefonul mobil, portofelul, actele de identitate, cardul de sănătate vor fi unul şi acelaşi lucru, un dispozitiv unic, conectat la Internet. Internetul este Noua Ordine Mondială.

http://www.cnet.com/how-to/apple-pay-vs-google-wallet-vs-paypal/

Americanii nu sunt ocupaţi cu arabii. Americanii i-au inventat pe arabi ca să pară că au pe cineva cu care să se ocupe. Chinezii sunt ocupaţi să producă bunuri pentru americani şi restul planetei. Când toată lumea e ocupată cu ceva şi toată lumea e în război cu toată lumea, întotdeauna cei care câştigă sunt bancherii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s