Klaus Johannis o ia pe urme mentorului său

54b7ec3c682ccf263e0815f9  SLUGA OCCIDENTULUI,SASUL KLAUS IOHANNIS O IA “PE URMELE” MENTORULUI SAU PENALUL PENALILOR TRAIAN BASESCU SI AMENINTA RUSIA CU “SANCTIUNI”!

Aflat pentru prima dată la reuniunea Consiliului European (CE), șeful statului Klaus Iohannis a declarat că nu s-au rezolvat toate problemele şi că există posibilitatea unor noi sancţiuni împotriva Rusiei.

„Am salutat hotărârea celor doi lideri, Francois Hollande si Angela Merkel, privind acordul de la Minsk. Reiterez convingerea că singura soluţie pentru criza ucrainiană e cea politică, bazată pe dialog. Reiterez faptul că independeţa Ucrainei va deveni o prioritate. Ceea ce nu a fost cazul până acum din partea Federaţiei Ruse.

Totuşi, rămân tensiuni pe care nu le putem rezolva fără voinţa politică şi fără să rănânem uniţi. Dar nu putem să ne iluzionaăm că s-a rezolvat totul. Astfel, suntem decişi să ne gândim la noi sancţiuni”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit dcnews.ro.

De asemenea, președintele a luat parte și la dineul de lucru separat al șefilor de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Sursa articol : octavpelin.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s