Eu nu vreau să mor pentru Imperiul anglo-american

10855045_536471313161838_467865218146944150_o

Eu nu vreau să mor pentru NATO şi anglo-americani care ne-au trădat la Yalta în 1945, că au ei ceva de împărţit cu ruşii creştini.Dacă americanii sunt bărbaţi să se bată ei cu ruşii.

Dacă toți înaintașii României, din vechime și până acum, ar fi fost niște lași, țara asta, așa cum e ea, ar fi fost de mult ciopirtiță și împărțită între vecini. Numai prin curaj și determinare România poate face față unui razboi. Nimeni nu își dorește un conflict armat, indiferent de proporțiile sale, e mult mai ușor să cuceresti/să supui o țară economic decât cu arma. Momentan, adevăratul război pe care Rusia îl are de dat e cel economic, nu militar. Ca să porți un conflict îți trebuie susținere economica și socială, nu sunt foarte convins că tinerii ruși, nu foarte diferiți de noi, doresc să plece mâine la război.

Dezamăgitor… Toți agresivii, vitejii, tâiosii, sniperii, viteziștii la… păcănit tastatura sau păcănelele, tinerii frumoși și liberi, unii cu sute sau mii de ore la sala de forță, au intrat în panică la un zvon, la un posibil scenariu… Păcat! Asta-i doar unul din rezultatele non-obligativității serviciului militar. Neînfricați pe net sau jocuri de război, la o adică, fac în pantaloni sau fug pe plaje exotice. Halal “tinerime română”, cum ar fi zis poetul…

Sursa

Anglo-americanii ne trădează ca-n 1944/1945

Paradoxal, ruşii au fost mai corecţi şi direcţi, fără să fie ipocriţi ca anglo-americani: de la început i-a trimis Stalin vorbă lui Maniu prin prietenul său Eduard Beneş, fostul preşedinte cehoslovac, în toamna lui 1943 de la Moscova: vă retrocedăm Ardealul răpit de unguri dar nu vă mai înapoiem Basarabia.

Chiar şi după 23 august 1944, anglo-americanii propuneau ca Ardealul să rămână la Ungaria sau ca acesta să fie independent, adică în niciun caz să fie retrocedat României.

Ca doctorand am studiat arhivele Comisiei Litvinov de la Moscova din 1943 şi dacă nu impunea Rusia ca Ardealul să redevină la România, noi astăzi la Cluj-Napoca am fi vorbit ungureşte, conform dorinţelor „democraţilor” anglo-americanilor.

Sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s