Bulgarii s-au săturat de NATO și de UE

10409127_600882450043564_8868741824281693784_n

În timp ce la noi toată clasa politică și presa pupă de zor papucul stăpânului occidental și fac temenele la Înalta Poartă de la Washington și Bruxelles,în Bulgaria apar semne că politicienii s-au cam săturat de păcălelile și sclavia impusă de UE,SUA și NATO.

Vicepremierul bulgar, Meglena Kuneva, a declarat marţi la Bruxelles că folosirea aderării la Schengen ca măsură de presiune asupra Bulgariei pentru ca aceasta să îşi îndeplinească obligaţiile UE în sfera justiţiei şi afacerilor interne este contraproductivă.

Ea a subliniat că este inadmisibil ca ţările membre UE situate în apropiere unor regiuni unde au loc tulburări să fie private de măsurile de securitate oferite de spaţiul Schengen. Kuneva a subliniat că Bulgaria şi-a îndeplinit angajamentele şi a citat adoptarea strategiei privind reforma justiţiei, pregătirea pentru un plan de reformă administrativă în cadrul Ministerului de Interne şi un proiect anticorupţie.

Partidul bulgar Ataka a început să colecteze semnături în scopul organizării unui referendum privind retragerea Bulgariei din Alianţa Nord-Atlantică, a declarat liderul formaţiunii, Volen Siderov, în cursul unei vizite în Crimeea.

10653506_361713140648921_4185308833171114657_n

„Bulgaria a devenit un front de luptă. Patru baze militare americane operează pe teritoriul Bulgariei începând din 2006, fără a plăti nici măcar chirie, iar acum vor construi şi un centru de comandă”, a spus Siderov.

În țara noastră,în schimb,Lucian Mândruță îi ceartă pe tineri,pentru că nu vor să meargă la război și să moară pentru apărarea imperiului colonial anglo-american,iar președintele nostru iubit,Klaus Johannis,îi asigură pe oficialii UE că România abia așteaptă să intre în zona euro.

Dan Tănăsescu: „Poate că el vrea adoptarea monedei euro, dar pe noi ne-a întrebat?! Aşa făcea şi Băsescu.” – E la fel cu intrarea în UE – NU a existat niciun referendum în care po’pula’ţia să fie întrebată dacă ea vrea sau nu!

De cand a intrat Romania in UE nu numai ca a saracit s-a umplut de datorii,a pierdut suveranitatea si cultura/traditiile.

Sursa articol : dantanasescu.ro

3 gânduri despre &8222;Bulgarii s-au săturat de NATO și de UE&8221;

  1. Valea cu propaganda ruseasca !
    Nu m-am saturat de NATO si nici de UE. Daca tu te-ai saturat, mars in Rusia si pupa-l in fund pe Putler!

    Propaganda rusa este facuta benevol de idiotii utili ca tine .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s