Nu vrem război ! NATO afară din România !

10924740_794383253964363_1088784460178451779_n  Hincu Alexandru-Viorel :

Putin nu este dictator, nu aveți idee cât de mult traiul de viața s-a îmbunătățiți in Rusia si cât de mult încercam sa găsim pacea! Nimeni nu își dorește război cu excepția Americanilor!  Deschideți ochii oameni buni!

Traiesc in Rusia si credeți-mă ca tot ce iese din gura oficialilor din America si Europa este un mare cacat!

Romanii sunt manipulati de UE si SUA si indoctrinati impotriva Rusiei , dar nu vad de fapt ca sunt de partea raului Nu vad ca toti ii mint si toti ii fura , ca nu mai au nimic al lor in tara, Numai cine a vazut Russia poate realiza cum stau lucrurile in realitate. E usor sa stai toata ziua in fata calculatorului si sa critici sau sa blamezi pe altii.

Daca  ai știti câti prietenii am pierdut pe tema aceasta! Am pierdut prieteni multi din partea celor care nu pot accepta adevarul si au creierii spalati. Dar viata merge inainte.

Americanii il scot pe Putin nebun si dictator vor sa ingenuncheze Rusia. Daca isi dorea Rusia sa intre in război o făcea de mult. Nu va mai lăsați spălați pe creier. Americani incearca sa-si intinda tentaculele peste tot in lume, chiar nu vedeti? Rusia este ultima reduta de rezistenta! .

Romanii de fel nu urăsc pe nimeni! Dar puterea Mass-media e mare! Mai ales când singurele știri sunt numai despre” Rusia vrea un nou război, Putin e un dictator nebun etc”.

Sursa : Comentarii găsite/postate pe internet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s