Manualul “Illuminati” pentru robirea omenirii

nwo4-300x225-e1423556231470

Excelenta sintetizare a programului de soft-kill implementat de liberalism pentru obsesia sa veche inca din secolul 18: reducerea populatiei. Nici nu conteaza originea documentului si cine l-a redactat, este irelevant daca exista sau nu vreo organizatie secreta care se numeste “Illuminati” sau altfel (oricum sunt aparute ca ciupercile dupa ploaie), fiindca ceea ce descrie este in natura de functionare a liberalismului, vizibil la tot pasul, in legi, la televizor, in supermarket, in facultatile de studii umaniste. Tot ce este descris in document este deductibil din premizele filozofice liberale ale stabilimentului financiar-bancar care de 400 de ani este osia modernitatii.

Nu ai nevoie neaparat de un personaj misterios ca Adam Weishaupt pentru a deduce asa ceva. Este suficient Thomas Hobbes, Jeremy Bentham, Karl Marx, Lord Palmerston, Bertrand Russel, Gene Sharp, Gloria Steinem etc. Nu ai nevoie nici de organizatii cu existenta indoielnica, ca “Illuminati”. Este suficienta British East India Company, Goldman Sachs, Fundatia Soros, Rockefeller Foundation, JP Morgan, Chase Manhattan, FMI, Banca Mondiala, Aspen Institute sau laudaroasa, ridicola si foarte vizibila Masonerie etc. etc.

Arhitectura Raului este foarte prozaica si banala. Nu este nimic misterios, totul este la lumina zilei. Geneza ideilor de reducere a populatiei este studiata stiintific de istoricul Webster Tarpley, in cartea sa “Against Oligarchy”, care este gratuita pe internet, incat oricine sa ii poată judeca credibilitatea (cine are judecata, desigur, nu e cazul celor din cireada de bonobo-liberali care mai crede ca votul conteaza) http://tarpley.net/…/giammaria-ortes-the-decadent-venetian…/

Desigur, liberalii cu creierul fluorescent de atata domesticire cu fluor nu cred in “teoriile conspiratiei” si isi vad de drumul spre abator. Pentru ei, fara coaie si fara creier, este cam greu sa aiba indrazneala unei opinii, asa ca o “teoria conspiratiei” este ce le spun figurile de autoritate. Au un buton on/off care se activeaza de la o zi la alta in functie de cum se da ordin acoperitilor din mass-media, ca orice sclav frecventabil. De exemplu, acum 4-5 ani era “teoria conspiratiei” existenta dronelor, desi erau publice pe siturile guvernului american PDF-uri cu caiete de sarcini pentru licitatii de cumparare de drone…

Dar cum sa creada un liberal in ce vede cu ochii lui? Nu e frecventabil. Trebuie sa creada ce este politically correct in dimocrăsi, adica cum decide de la o zi la alta Ministerul Adevarului.

Asta este ce ne-au adus “tinerii frumosi si liberi”, un genocid mai mare, mai eficient si mai indiscriminatoriu decat gulagul:

“Le vom scurta speranța de viață și le vom slăbi rațiunea, pretinzând că facem invers. Ne vom folosi cunoștințele științifice și tehnologice în moduri atât de subtile încât nu vor bănui ce li se întâmplă. Vom folosi metale rare, acceleratori de îmbătrânire și sedative în apă și mâncare, la fel și în aer. Vor fi înconjurați din toate părțile de otrăvuri.

Metalele rare îi vor face să-și piardă mințile. Vom promite că vom găsi antidotul, însă îi vom hrăni cu și mai multe otrăvuri, pe care le vor absorbi prin piele și gură, își vor distruge sistemul reproductiv și gândirea. Copiii lor se vor naște morți, iar noi vom ascunde această informație. Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce îi înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră, poartă. Trebuie să fim ingenioși în răspândirea otrăvurilor, deoarece nu sunt usor de păcălit.

Îi vom învăța că otrăvurile sunt bune, vom folosi pentru asta imagini și melodii atrăgătoare. Cei pe care îi admiră ne vor fi de ajutor, îi vom folosi pentru a ne răspândi otrăvurile. Vor vedea produsele noastre fiind folosite într-un film și astfel se vor obișnui cu ele și niciodată nu le vor cunoaște adevăratul efect. Când vor da naștere, le vom injecta otrăvuri în sângele pruncilor și îi vom convinge că este spre binele lor. Vom începe de timpuriu, încă de când mințile lor sunt tinere, îi vom ataca prin intermediul a ceea ce iubesc cel mai mult copiii, dulciurile.

Atunci când dinții li se vor caria, îi vom trata folosind metale care le va omorî rațiunea și le va fura viitorul. Atunci când capacitatea lor de a învăța va fi afectată, vom crea medicamente care îi va îmbolnăvi și mai mult și vom crea alte boli, pentru care vom inventa chiar și mai multe medicamente. Îi vom transforma în ființe docile și supuse în fața puterii noastre. Vor deveni deprimați, obezi și lenți, iar atunci când vor apela la noi să-i ajutăm, le vom oferi și mai multă otravă.  Le vom canaliza atenția asupra banilor și asupra bunurilor materiale, astfel încât mulți dintre ei nu se vor mai reconecta cu propria lor conștiință. Îi vom distrage cu desfrânarea, plăcerile externe și jocuri, astfel încât să nu mai aibă nimic sfânt în ei.

Mințile lor ne vor aparține și vor face așa cum spunem noi. Dacă refuză, vom găsi metode de a implementa tehnologii pentru a le modifica raționamentele. Vom folosi teama ca fiind arma noastră. Îi vom lăsa să aibă propriile guverne, dar îi vom infiltra și pe ai noștri. Vom deține ambele tabere. Întotdeauna ne vom ține obiectivele secret, dar le vom atinge pe toate. Ei înșiși vor face asta pentru noi, iar noi vom prospera în urma eforturilor lor. Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să rămână mereu pur, deoarece așa și este.”

Autor: Cosmin Manescu

Sursa : Gandeste.org

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s