Asasinii economici ai Romaniei dupa 1989 : FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana

asasinii economici

Beneficarii (banilor dati de stat pe de gratis bancilor) sunt chiar capitalistii care le detin: bancherii.

Cand li se vor lua bogatilor lumii MIJLOACELE DE PRODUCTIE din maini, din stapanire, ei vor deveni oameni ca oricare altii, si vor munci cot la cot cu ceilalti.

TOATE programele de guvernare dupa 1989 au fost dictate, ordonate de FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana.

TOATE guvernele dupa 1989 au falimentat si vandut Romania (privatizare) la ordinele FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana : industria, agricultura, sistemul bancar romanesc, resursele solului si subsolului si terenul agricol. Apoi s-au imprumutat masiv si au ingropat Romania in datorii. Tot la ordinele FMI, BM si CE.

Clasa politica de marionete (1989-2015) = Tradare, Subminarea Economiei Nationale si Genocid.

TOTUL s-a facut la ordinele FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana !!!

Comisia Europeana care sustine ca Romania nu respecta legislatia a finantat ilegal regimul Basescu deoarece desi pretindea ca supravegheaza Romania nu a dorit ca imprumutul sa fie discutat si aprobat de parlametul romaniei – singurul reprezentant legitim al romanilor .

FMI face presiuni nelegitime asupra guvernului Ponta pentru a creste taxele si impozitele amestecandu-se fara drept in activitatea economica a tarii fara acordul parlamentului, cu scopul de a-si recupera daroria odioasa.

Banca Mondiala a vazut in acordarea de imprumuturi odioase unui regim care nu a servit intereselor nationale ci unei camarile ca o posibilitate de a face profit mentinand natiuea romana in saracie in conditiile unui venit mediu national mic, al unui numar mic de locuri de munca si grad de indatorare prea mare pentru fiecare roman.

Troica FMI, BM, CE, ce impreuna cu regimul Basescu a avut drept obiectiv imbogatirea fara ca acest lucru sa conduca la bunastarea romanilor si a romaniei, nu a servit interesul national ci interesul bancherilor/politicienilor care ocroteau imprumuturi si datorii excesive si nesustenabile obtinute de la sistemul bancar complice la neperformanta, vedeti creditele neperformante ale sistemului bancar grabit sa profite in afaceri imobiliare speculative.

Occidentul si-a salvat sistemul bancar si bancherii care profitau de pe urma natiunii romane fara ca parlamentul romaniei sa aprobe un imprumut care nu servea interesul national.

Ce cauta FMI la Bucuresti ? escrocherii financiare ? impovararea cu noi cresteri de taxe si impozite a romanilor ?

SRI stie si colaboreaza cu mai marii lumii lasand natiunea sa se inglodeze in datorii de catre institutiile financiare ilegal fara ratificarea datoriei si imprumutului in parlament. DNA ce face ? separarea puterilor in stat ? justitia unde este ?

Asasinii economici sunt angajații marilor coorporații și caută o țară cu resurse, cum ar fi petrol şi apoi aranjează un împrumut uriaş acelei ţări de la Banca Mondială, F.M.I. sau de la una din celelalte organizaţii care face parte din sistem.

În realitate, cum s-a întâmplat cu împrumutul luat de la F.M.I. de  Guvernul Boc, banii împrumutați nu ajung cu adevărat în țara care se împrumută. Banii ajung la marile corporaţii. Împrumutul nu aduce prosperitate și nu ajută majoritatea oamenilor deloc. Întreaga ţară rămâne cu o datorie foarte mare.

Modelul folosit în Grecia și Argentina este folosit și în România. În cele două țări, asasinii economici au spus autorităților: „Ascultaţi, aţi pierdut mulţi bani, nu vă puteţi plăti datoriile aşa că vindeţi petrolul foarte ieftin la companiile noastre petroliere și lăsaţi-ne să construim o bază militară la voi în ţară… Trimiteţi trupe şi susţineţi-le pe ale noastre într-un loc cum ar fi… Irak sau votaţi-ne la următoarele alegeri ONU.”

Așa acționează Comisia Europeană, FMI şi Banca Mondială și îndatorează o ţară astfel încât nu pot să o plătească. Apoi ei se oferă să refinanţeze datoria şi trebuie că ţara să plătească o dobândă şi mai mare. Apoi urmează alte condiționări, vânzarea resurselor, a serviciilor sociale, apoi obligarea privatizării companiilor companiile de utilitate public și nuse opresc aici ajungând la sistemele educaţionale etc.

În timp ce majoritatea nu este conştientă de această realitate, băncile în colaborare cu guvernele şi corporaţiile continuă să-şi perfecţioneze şi să-şi extindă tacticile de luptă economică dând naştere la noi baze, cum ar fi Comisia Europeană, Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional şi inventează un nou tip de soldat: Naşterea asasinului economic.

Aderarea la Uniunea Europeană se va dovedi a fi o greşeală istorică uriaşă pentru România.

România a ajuns în atenția asasinilor economici fiindcă este încă țară bogată în resurse minerale, aur, argint, petrol.

5 gânduri despre &8222;Asasinii economici ai Romaniei dupa 1989 : FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana&8221;

  1. Foarte bine ai sintetizat, si asta e doar fata evidenta a lucrurilor. Dar ne trezim usor, usor si uniti ii aruncam din tara pe ei si pe slugile lor tradatoare de neam…preferabil de pe planeta

    • Esti optimist!La cum „evolueaza” lucrurile,consider ca suntem si vom ramane sclavi moderni.Sistemul sanitar ,invatamantul,economia sunt la pamant,iar oamenii sunt preocupati (din ce in ce mai mult )de alte aspecte: fashion,tinerete vesnica…Oamenii sunt dezinformati in mod expres ,sunt manipulati si atrasi in alte directii.Se creeaza de pe margine fel si fel de probleme,suntem fortati sa intram in diverse conflicte,dar imediat ce se aude in surdina o manea si se simte izul unui gratarel,romanii uita complet interesul tarii,sau lupta ce trebuie dusa impotiva coruptiei si nu numai.Romanu’ este dornic de a urmari canalele tv care promoveaza prostia,mahalagisumul si fetele imbracate sumar.

  2. ba asa sant romanii ..fricosi sau retardati …afisand plancarde cu mesaje impersonale care nu ataca si nu deranjeaza pe nimeni ,…mesaje aruncate in eter.. …scrie ma in mortii ma-tii de roman daca ai sange in coaie ..afara cu fmi , jos cu UE ..afara nato, asa cum fac bulgarii sau cehii.. …daca consideri ca de astia se leaga dezastrul romaniei ….ce-i aia ..ne omorati cu zile ..adica cine ne omoara ba cu zile ..of..of,,

    • Fii mai putin dur ,ei macar (in mintea lor)iau atitudine;consider ca sunt de inteles,i-as blama pe cei care stau acasa,pe fotliu uitandu-se la tv.75% din romani nu-si cunosc drepturile,iar asta pentu ca nu-i preocupa,e o situatie universal-valabila,nu are legatura neaparat cu nationalitatea.Asa sunt oamnenii-usor de manipulat.Iar clasa politica nu reprezinta nici mai mult,nici mai putin decat o marioneta.Problema nu se va rezolva criticand pe cei din jur,sau avand un limbaj trivial.Atitudinea ta o au multi altii,si cu toate astea sunt convinsa ca nici tu nu faci prea multe.Si nu este nici vorba despre curaj,ci despre intelect,educatie,principii de viata;ei stiu exact de unde sa inceapa manipularea si sclavia moderna,de aceea economia,invatamantul sunt la pamant,incep prin indbitocirea in masa,prin dezinformare etc.Sunt multe de discutat pe marginea acestui subiect… O viata usoara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s