Suntem captivi intereselor blocului euro-atlantic

1795480_416175505218753_7764506044771442808_n

Interesele euro-atlantice, reprezentate de SUA si imperiul european in formare. De fapt, institutiile executive ale UE si proiectul SUE par a fi, mai degraba, proiecte americane prin care Washingtonul incearca sa isi prelungeasca politica pe continentul european.

Apartenenta la blocul euro-atlantic ne-a transformat intr-o colonie second-hand, exportator de forta de munca ieftina pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba “partenerilor”. Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma si Gomorra, ca ideologie: promovand agresiv drepturile homosexualilor, ideologia incalzirii globale, spectrul fals al suprapopularii planetei, teroarea terorismului, combinand “politicile fricii” cu cele ale utopiilor globaliste (guvernanta europeana, guvernanta globala etc.).

De cealalta parte, se afla Rusia, uneori in tandem cu China si cu alte tari in relativa ascensiune. Rusia are meritul sa fie singura putere cu anvergura mondiala care, la nivel ideologic, propune o alternativa Sodomei si Gomorei euro-atlantice: accentuand valorile traditionale ale familiei, respingand propaganda homosexuala, contrazicand teza suprapopularii si a incalzirii globale. De tema terorismului se foloseste intr-un mod pragmatic, pentru a-si intari propriul arsenal militar si a-si justifica prezenta in unele zone asiatice. Insa, in general, Rusia reprezinta modelul ideologic si cultural alternativ fata de cel euro-atlantic, prin tusele sale conservatoare.

Ne ajuta la ceva apartenenta la complexul euro-atlantic? In afara statutului de colonie-teren de experimente sociale si de teritoriu util pentru cateva garnizoane militare, nu. Din punct de vedere al securitatii nationale, apartenenta la NATO si UE ne ofera doar ILUZIA protectiei, asa cum nota insusi editorul agentiei mult-citate Stratfor intr-un material dedicat chiar tarii noastre.

Spuneti NU experimentelor cu plante modificate genetic

Romani, spuneti NU experimentelor SUA si aprobate de UE cu plante modificate genetic de pe teritoriul Romaniei.

Impotriviti-va acestor experimente cu plante modificate genetic, plante care au efecte dezastroase asupra sanatatii voastre si a copiilor vostri.

Aceste plante modificate genetic fie ca sunt consumate de om fie de animale a carora carne intra in alimentatia umana pot genera o serie de boli, inclusiv cancer, scadere a sistemului imunitar si chir modificari ale ADN-ului uman.

Fac apel catre toate mamele din Romania care vor sa-si vada copii crescand sanatosi sa ia atitudine impotriva acestor actiuni care ne transforma in COBAII SUA si UE.

Politicienii romani sunt niste marionete

Cititi si despre Monsanto, Codex Alimentarius de altfel caci ei sunt in spatele acestor prostii, scopul este reducerea populatiei la nivel global. Stirile Tv o spalare de creiere si manipulare gratuita in masa.

Oricât de feciorelnic s-ar comporta birocrații de la Bruxelles, trebuie să înțelegem că atomizarea Europei se potrivește de minune scopului proiectului European. Cu națiuni mici, lipsite de putere și fundamente te poți juca mult mai ușor, poți stabili reguli mult mai stricte și le poți coordona extrem de eficient. Aceasta s-a dorit de la bun început, iar snoava conform căreia noile națiuni nu vor fi primite în UE este doar o zicere. Nu doar că vor fi primite, dar li se vor face concesii mai mari decât importanța lor. Atomizarea a fost din start planul secret pentru „unificarea” Europei.

Pentru noi lucrurile ar putea arăta foarte urât. Nu este exclus ca, în final, după episodul „Ținutul Secuiesc” să avem de-a face cu secesiunea Transilvaniei. De o groază de timp se desfășoară o propagandă radicală (tot via UE-SUA) care sugerează o superioritate a ardelenilor față de ceilalți români. Mai mult, „superiorul ardelean” este cel care, culmea!, este asuprit de „nemernicii de sudiști” obișnuiți să trăiască pe spatele său. O retorică falsă care poate fi contrazisă cu ușurință de oricine ar vrea să studieze structura PIB-ului. Dar în fața propagandei nu poți lupta cu logica. Se vor găsi probabil numeroși isteți gata să-mi demonstreze cum greșesc eu și cum vor trăi ei mai bine dacă se vor despărți de „asupritori”. Este inutil să intri într-o asemenea confruntare. Pentru mulți viermele a fost inoculat și, din nefericire atât pentru ei cât și pentru noi, „binefacerile” vor deveni vizibile abia după ruptură.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s