De ce are nevoie Europa de Est de tancuri americane?

image  În 2015, Pentagonul intenţionează să amplaseze în Europa circa 150 de tancuri, inclusiv în ţările baltice, Polonia, România, Bulgaria. Statele Unite explică acest lucru prin necesitatea de a asigura securitatea partenerilor din cadrul NATO.

Un adevărat desant cu tancuri este aşteptat în lunile următoare în Europa Centrală şi de Est. Potrivit declaraţiilor comandantului forţelor terestre americane staţionate în Europa, Ben Hodges, circa 50 de tancuri au fost deja trimise, alte 100 de tancuri M1 Abrams şi vehicule blindate Bradley vor sosi în 2015.

Ele vor fi dislocate în cadrul operaţiunii Atlantic Resolve, care va continua pe parcursul anului 2015. După încheierea ei, militarii NATO se vor întoarce la locul de dislocare, iar tancurile vor rămâne. Ben Hodges a anunţat că acest lucru va fi „mai ieftin” decât transportul tehnicii americane înapoi peste Oceanul Atlantic.

Pentru americani, acest lucru este, într-adevăr, mai ieftin: cheltuielile pentru asistenţa tehnică a tancurilor să fie suportate de europeni. Conducătorii politici ai Alianţei au şi ei beneficiul lor, încercând să dea o viaţă nouă proiectelor lor. Noua Concepţie Strategică a NATO pe perioada până în 2020 formulează principala sarcină a Alianţei: „apărarea colectivă în cazul unui atac extern”. Liderii NATO, plictisindu-se în aşteptarea unui atac extern, au hotărât să folosească criza din Ucraina pentru a consolida componenţa militară a activităţii Alianţei. Criza ucraineană nu este o ameninţare externă pentru NATO, deoarece nimeni nu intenţionează să atace de acolo Ungaria, Slovacia sau Polonia, însă liderii NATO nu se jenează de acest lucru.

10390311_674089832671225_1449552078597973694_n

Economia imperiului anglo-american iudaizat se bazează pe jaf şi crimă. Dacă nu jefuiesc şi nu omoară imperiul se prăbuşeşte.

Imperiul anglo-american iudaizat, alcătuit din Marea Britanie şi coloniile sale (SUA, Australia, Noua Zeelandă, Canada) încearcă de vreo 3 secole să cucerească planeta. Nuca cea mai tare de spart s-a dovedit a fi Rusia. Restul sunt diversiuni şi dezinformări.

http://humansarefree.com/2015/01/the-anglo-american-empire-wages.html

Vladimir Putin nu vrea Noua Ordine Mondiala impusa de SUA si UE

Putin a afirmat :

Rusia, nu acceptă o ordine mondială cu un lider de necontestat, care crede că i se permite orice, în timp ce celorlalți doar ceea ce permite el.

„Poate că unora le și place să trăiască în condiții de cvasiocupație, noi însă nu vom face acest lucru. Dar nici să facem război nu intenționăm cu nimeni, vrem să cooperăm cu toată lumea„.

http://dantanasescu.ro/2015/02/08/mesajul-presedintelui-putin-pentru-occident.html

La 17 februarie 1949, James P. Warburg, fiul bancherului Paul Warburg, fondator al Federalistilor unei lumi unite, declara: “…marea problema a timpului nostru nu este daca putem crea o lume unitara, ci daca aceasta lume poate fi creata prin mijloace pasnice. Vom avea un guvern mondial indiferent ca vrem sau nu. Problema este doar daca acest guvern va fi instaurat prin consens sau prin cucerire.”

Bernhardt
1954. Printul Bernhardt, sotul reginei Iuliana a Olandei – exista o lunga lista a capetelor incoronate din Europa slujind francmasoneriei – regii nordici marsaluind in front cu toata pompa, deci printul creeaza Bilderbergerii sau asociatia cetatenilor planetari in care se inscriu rapid politicieni ca Dean Achenson, Christian Herter, Dean Rusk, Robert McNamara, George Ball, Henry Kissinger, Gerald Ford. Multi din Bilderbergeri sunt evrei, iar contributia lui Kissinger la politica externa a S.U.A. ca expresie a intereselor iudeocratiei este bine cunoscuta.

n
1961. Departamentul de stat construieste un plan de dezarmare a tuturor natiunilor si de inarmare O.N.U. In 1962, alt bancher, Nelson Rokefeller, fost guvernator al New York-ului publica THE FUTURE OF FEDERALISM, afirmand ca evenimentele cer cu stringenta o noua ordine mondiala.

Citez:

“Exista o febra a nationalismului… insa statul-natiune este tot mai putin capabil sa-si indeplineasca sarcinile politice internationale”. Richard Nixon si Robert Kennedy nu ies din tiparul NOII ORDINI MONDIALE; iar in 1968, Richard Gardner, fost asistent delegat al Secretariatului de Stat spune: …”Sfarsitul da tarcoale suveranitatii nationale, erodand-o farama cu farama, provocandu-ne mai puternic sa faurim o ordine mondiala”.

vv
In 1974 Agentia S.U.A. pentru dezarmare, militand pentru eliminarea totala a armamentelor si a fortelor armate, militeaza concomitent pentru: a intemeia si dezvolta o forta de pace a Natiunilor Unite, care, in momentul cand planul va fi dus la indeplinire, va fi atat de puternica, incat nici o natiune nu o va putea ataca. Iata deci cum oculta internationala isi faureste si instrumentul militar prin care-si va impune din ce in ce mai vizibil si sfruntat vointa politica, intervenind sub titlul demagogic de forta de mentinere a pacii, acolo unde o cer interesele si, in aceiasi ani, acelasi bancher Nelson Rokefeller, conform unui raport ASSOCIATED PRESS, reafirma ca va lupta pentru crearea unei noi ordini mondiale.

Un gând despre &8222;De ce are nevoie Europa de Est de tancuri americane?&8221;

  1. nu am citit un articol mai prost pe 2015. Daca vecinii tai se cearta si isi arunca reciproc pietre si sticle in curte, fii sigur ca prima masura este sa-ti ridici gardul…………….in rest bla bla bla …sa mai scriem si noi un articol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s