Romania, fortata sa intre in razboi. Drept rasplata, primeste o portie de anticoruptie

images

Razboiul in estul Ucrainei a escaladat, NATO anunta trimiterea de trupe in tarile din est, inclusiv Romania.

În aceste zile, americanii fac intense mişcări de trupe speciale şi de tehnică de luptă pe teritoriul ţării noastre. Recent, au fost aduse din Norvegia tancuri Abrams (MA-1) – ultimul tip în materie. Acestea au străbătut toată Europa, în vagoane de tren. Tancurile Abrams mai staţionează şi în Polonia.

In plus, România va găzdui două centre de comandă şi control NATO.

În plus, pe teritoriul României se va afla şi un Comandament Multinaţional de Divizie Sud-Est, care va funcţiona ca un centru de comandă şi control în cazul dislocării de trupe în această zonă.

Cele două centre de comandă şi control NATO de pe teritoriul României vor fi operaţionale din 2016.

John Kerry- secretarul de stat SUA este azi la Kiev unde cel putin declarativ pune la punct detaliile furnizarii de armament letal Ucrainei. Analistii considera ca e doar un joc de imagine, si ca aceste declaratii sunt pur si simplu rizibile, caci NATO este deja in Ucraina cu arme si oameni si pierde razboiul, iar declaratiile SUA de furnizare la timpul viitor de armament Ucrainei paveaza drumul pentru iesirea onorabila dintr-o infrangere ce deja se prefigureaza la orizont.

Merkel si Hollande merg la Moscova pentru negocieri cu Rusia, care a sustinut separatistii din est, in razboiul civil declansat de lovitura de stat sustinuta si finantata de NATO.

Hollande inainte de plecarea la Moscova: ”Mi se spune ca armele americane pentru Ucraina sunt cu rol defensiv, nu ofensiv, dar astea sunt doar aspecte semantice (n.r. inarmare cu rol agresiv, dar zugravita in limbaj linistitor pentru public). Franta nu vrea o Ucraina in NATO. Timpul e scurt, si nu vreau sa se spuna mai tarziu ca Franta si Germania nu au incercat sa previna razboiul.”

Intre timp in tara, anticorupţia, care a venit la pachet drept consolare cu austeritatea in 2010, vine acum la pachet in contrapartida cu ofensiva americanilor în est. Pentru anticoruptie a tebuit insa sa platim scump, clasa de mijloc si cea de jos , de fiecare data. Mitul promovat in societatea romaneasca de elitele politice si intelectuale este ca instituţiile anticorupţie sînt susţinute puternic de partenerii strategici, recte americani, ceea ce e o garanţie pentru liniştea noastră. De ce? Pentru ca, chipurile, România nu e capabilă să isi gateasca singura portia de anticoruptie pentru asigurarea acelui indelung tanjit de romanul de rand “capitalism curat”. E nevoie de americani pentru asta. Insa ce am primit pana acum din partea partenerilor nostri strategici ? Am fost tratati cu coruptie si atitudine de tip colonial: Bechtel – o ruşine nationala, un contract platit de romani cu sume astronomice, umflat cu pompa, din care s-au facut doar 50 km de autostrada; contractele cu Exxon sau Chevron pentru petrolul si gazele de sist din Marea Neagra sau on-shore- Moldova- modele de netransparenta si chiar de dictatura corporatista (vezi cazul Pungesti), intervenţiile lui Gittenstein – monument de nesimţire lobbystică. Totusi, credinta generala nationala inoculata de elite este ca americanii  ne pot salva de hotie pe care o avem in sange. Ba chiar mai mult, unii cer cer guvernanta straina, guvern format din cetateni straini, precum in Ucraina.

Sursa articol : infocivic.ro

NATO se pregăteşte de răzbel cu Rusia

Pe teritoriul ţării noastre, că doar nu sunteţi atât de prostuţi încât să credeţi că România a fost băgată în NATO-UE de dragul cetăţenilor ei.

România va găzdui două centre de comandă şi control NATO. Decizia a fost luată la reuniunea din cadrul organizaţiei Nord-Atlantice care a avut loc la Bruxelles.

http://dantanasescu.ro/2015/02/05/europa-este-victima-razboiului-dintre-sua-si-rusia.html

Un gând despre &8222;Romania, fortata sa intre in razboi. Drept rasplata, primeste o portie de anticoruptie&8221;

  1. Cred ca nici nu cpnteaza ce vrea cetatenul, se instaleaxa aici cine vrea si cine nu vrea, decide asupra bogatiilor noastre , oricine. Noi doar trebuie sa contribuim la taxe sa le umflam buzunarele si sa tacem. Ma indigna resursele Marea Neagrs care sunt ale noastre dar ajung la mafiotii occidentali. Noua nu ni se da niciun cent, este spaga ca sa nu fim desfiintati ca natie, urata aratare este omul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s