Siktir madame UE

merkel-junker-cameron

Ce democratie ne-a adus UE asta? Ce prosperitate economica? Am fost momiti sa intram in UE pentru ca „va curge lapte si miere”… dar nimeni nu ne-a chemat la referendum pentru asta.

Ce a urmat? Cresterea galopanta a preturilor si ruinarea producatorilor autohtoni, concomitent cu invadarea pietei de catre marfurile UE. Pai unde scrie ca trebuie sa „aliniem preturile”?! Daca noi producem litrul de lapte, sau litrul de benzina de doua ori mai ieftin decat in UE, de ce trebuia sa crestem preturile?! Unde e libera concurenta si economia de piata, – notiuni mult clamate in cei 25 de ani?

Am fost siliti sa inchidem firmele romanesti una dupa alta, acestea devenind necompetitive dupa alinierea preturilor…. insa esenta libertatii economice este insasi libera concurenta a preturilor! Ni s-au impus tratate si practici care ne-au dus la dezastru, in numele „valorilor UE”.

Nu am nevoie de UE. Nu ne-a adus nimic bun. Aderarea a accelerat distrugerea economiei. Aderarea a facut jocul puterii portocalii care a furat, a mintit, a spoliat, a falsificat…. sub privirile intelegatoare ale liderilor europeni, in frunte cu madame Merkel.

Pai ce nevoie avem noi de astia? Astia sunt cei care au pistonat pentru incheierea contractelor mai mult decat dubioase pentru cedarea cuprului si aurului nostru, pentru trecerea Transelectrica in mainile unor „investitori” de-ai lor, acestia sunt cei care au falimentat direct sau indirect economia noastra in anii din urma!

Am un singur raspuns pentru acesti „europeni” si „americani” care isi baga nasul in treburile noastre, in schimb nu le-a mirosit nimic putred pe vremea cand Basescu-Boc falimentau tara in interesul lor si al … UE si USA:
Mai duceti-va dracului! Cetatenii acestui Stat pe care voi l-ati ingenuncheat aproape cu totul, inca mai au mandria lor, cu nimic mai prejos decat cea a grecilor!

Hai sictir madame Merkel!
La fel si celorlalti care „pun botul” la magariile lui Basescu.

Sursa articol : newsro123.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s