Partidul Syriza este finanțat de George Soroș

158673_0_1

A existat un efect devastator în urma publicării unui articol de către prestigiosul săptămânal de afaceri german „WirtschaftsWoche” , potrivit Аgionoros.ru. .

Editorialul precizează că multi-milionarul american și investitor George Soroș este finanțatorul celui de-al doilea partid politic cel mai popular din Grecia,SYRIZA. Potrivit „WirtschaftsWoche”, finanțatorul american a contribuit la aranjarea vizitei în SUA a liderului coaliției de stânga radicală SYRIZA,Alexis Tzipras,în timpul căreia politicianul grec a făcut cunoștință cu reprezentanți influenți ai „establishmentului” politic american. Acolo Tzipras a primit de la ei un “mergi mai departe” la “guvernare”.

Unii jurnaliști germani presupun că Soroș vrea să folosească partidul lui Tzipras pentru a exercita presiuni asupra Germaniei. Coaliția SYRIZA este de mult timp renumită pentru retorica sa anti-germană și discursul delegației SYRIZA în SUA a fost plin de critici severe la adresa politicii Angelei Merkel.
“ De ce finanțează Soroș astfel de instigatori anti-capitaliști ca Tzipras cu tiradele sale împotriva Germaniei? Nimeni nu vorbește cu voce tare despre acest lucru din frică față de puternicul miliardar. Dar unul dintre manageri presupune confidențial că , “Soroș vrea să se răzbune pe Germania”.

Oameni apropiați de cercurile familiei consemnează că Soroș are o ”relație de dragoste-ură cu Germania. El are interese personale în ceea ce privește evoluția evenimentelor din Europa și Germania”, afirmă jurnaliștii germani.

Cu toate acestea,unii analiști greci văd în interesul lui Soroș față de radicalii de stânga din Grecia un alt motiv ascuns. SYRIZA colaborează activ de mult timp,cu ONG-urile din Grecia,finanțate de Soroș. Coaliția radicală de stânga sprijină în mod activ minoritățile sexuale,etnice și religioase. Mulți numesc politica acestui partid anti-națională deoarece liderii săi neagă genocidul grecilor din Asia Mică și susțin concesiile teritoriale pentru vecinii Greciei. Coaliția SYRIZA este un adversar consecvent al conservării influenței Bisericii în societatea greacă. Aceasta susține eliminarea capelanilor din armată,se opune finanțării salariilor preoților de la bugetul de stat și solicită separarea completă a Bisericii față de stat.

Acest articol a fost publicat la începutul lui 2013 și arată clar că Alexis Tzipras este echivalentul politic al lui Remus Cernea în România,partidul Syriza este un fel de „Uniți salvăm” al lui Soroș și preluarea puterii de către stânga radicală care fusese hotărâtă încă de pe atunci de către „establishmentului” politic american,a se citi Oculta Financiară Globală

Sursa articol :

http://dantanasescu.ro/2015/02/04/partidul-syriza-este-finantat-de-george-soros.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s