Diferenta dintre fostul nostru presedinte si javra ordinara de Basescu

ceausescu-basescu

Ceaușescu a avut dreptate în tot ce a zis mereu în legătură cu eventuala revenire la capitalism – şi anume că ar însemna  ca ţările bogate să câştige pe urma ţărilor în curs de dezvoltare, cum e România, miliarde de dolari anual. Au trecut peste 25 de ani de atunci, iar capitalismul ne-a adus străini care scot profit şi ne dau resturi din bogăţiile noastre naturale, împrumuturi anuale astronomice la FMI. Asta pe lângă faptul că statul român trimite bugetul de stat la bănci străine spre distribuirea ‘mai eficientă’ a acestuia, de la care se împrumută mai apoi cu dobândă (din banii pe care tocmai îi predă… proprii bani) ducând, în mod evident, la o datorie uriaşă care creşte lunar şi nu se va opri din a creşte niciodată. El ştia ce spune.

Interesant ca astazi, Rusia nu mai este cel mai mare pericol, ci UE si SUA. Faptul ca am ajuns astazi o colonie este rezultat unei oarbe „vieti capitaliste” si al Noii Ordini Mondiale, faptul ca   nu realizam si sa vrem sa intelegem ca tara a fost vanduta occidentului.

Suntem condamnati la a fi o biata colonia care executa ordinele UE si SUA si care isi pierde pe zi ce trece identitatea!

SUA nu mai este o democrație, nici   economie de piață cu adevărat. O pătură de super-bogați controlează tot (guvern, Congres, presă, armată, justiție) și nu au niciun fel de scrupule să distrugă țări întregi sau să le aducă la statutul de sclavi.

Miza pentru care Basescu a fost pastrat in functie: cedarea suveranitatii Romaniei pentru UERSS

Ce înseamnă pentru români a fi patriot în ziua de astăzi? A fi un sclav aservit marilor puteri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s