Lumea plasată sub dominația Imperiului Anglo-iudeo-american patronată de Oligarhia financiară

a_004

Oligarhia financiară reprezintă un grup restrâns de mari posesori ai capitalului financiar, care domină viața economică a unui stat.

Crearea Federal de Rezerve SUA a fost importantă pentru capitalul englez ce a decis să câștige controlul financiar asupra lumii. De acest lucru s-au ocupat clanurile financiare din SUA de pe Wall-Street. Această Oligarhia financiară asupra lumii, au provocat crize, au finanțat războaie și revoluții, care în cele din urmă a condus lumea la un regim imperialist al imperiului Anglo-american.

Cu ajutorul Marii Depresiuni din 1929-1933 bancherii au reușit să instituie un control strict asupra proceselor globale, nu numai financiare, ci și politice. Această Oligarhia financiară conduc industriile high-tech,diverse structuri supranaționale de coordonare și management, clanurile sunt reprezentate în toate structurile gen UE.

Cât privește primul și al doilea Război Mondial, putem spune că familia Rockefeller și Rothschild au ajutat Germania,practic, au lucrat pentru anglo – americani,prin intermediul corporațiilor lui Rothschild. Principala sarcină a elitei financiare globale este menținerea la putere și privilegiilor.

Este destul de clar că comunitatea internațională este, în primul rând, de partea de sus a clasei mondiale (Oligarhia financiară). Sistemul Federal de Rezerve SUA a devenit clubul bancherilor anglo – americani , care și-au stabilit scop de a distruge lumea. Acum Rusia, în general , nu joacă nici un rol. Este o bucățică grasă, partea leului pentru diferite grupuri de capital la nivel mondial.

Reprezentanții lobby-ului petrolier din SUA și Israel Rothschild și Rockefeller au nevoie de un război mondial provocând creșterea prețului la petrol, de la care ar putea beneficia monopolurile petroliere americane. Prin urmare situația în jurul Siriei establishment-ul anglo-american, este interesat să lichideze regimul lui Assad și să înceapă un război.

Acum situația din SUA este aceeași a Uniunii Europene, de care este legat interesul lor economic să promoveze reformele nepopulare și să reducă păturile de populație.

Pe 18 iunie 1815 agenti ai ramurii britanice a familiei Rothschild il urmareau pe imparatul Napoleon Bonaparte luptand cu disperare sa-si salveze armata din inclestarea presanta a atacului britanic cu dubla invaluire . Agenta Rothschild a fost in stare sa obtina stirea infrangerii lui Napoleon de catre Lordul Wellington, si i-a dus-o lui Nathan Rothschild cu mai mult de 20 de ore inainte ca stirea sa ajunga la Londra. Nathan ,capul ramurii britanice a familiei Rothschild,a raspandit zvonul catre Bursa Londoneza ca Napoleon a castigat razboiul. Actiunile au scazut cu 98% si Rothschild a fost capabil sa cumpere intreaga economie Britanica cu cativa penny pe o lira. Cand stirile infrangerii lui Napoleon au ajuns in sfarsit ,actiunile au crescut . Britania era acum liderul de nediscutat al Europei si Rothschild conducea Anglia . Imperiul Britanic deja dominat a crescut inca si mai agresiv. Trupele si birocratia sa s-au raspandit de-a lungul planetei.Soarele nu mai apunea niciodata in proprietatile Britanice .

Cartelul bancar a finantat de fapt ambele parti ale fiecarui razboi si bine inteles ei obtinand dobanda din imprumuturile pe care le dau guvernelor pentru razboaiele pe care tot ei le-au provocat si creat .
Pe la 1900 , Germania era o forta in crestere si un lider al revolutiei industriale .Primul razboi modial de exemplu ,nu a existat nici un motiv pentru care acest razboi sa aibe loc, in afara de faptul ca era o oportunitate ideala pentru cartelul bancar sa faca o gramada de bani finantand ambele tabere ale acelui razboi.

Pe 28 iunie 1914 ,urmasul la tronul Austro-ungar Arhiducele Franz Ferdinand a fost asasinat in timp ce calatorea intr-un cortegiu automobilistic. Mana Neagra ,o societate secreta sarba care avea conexiuni cu serviciile secrete franceze si britanice si-a asumat crima. A inceput astfel primul razboi mondial. Companiile de armament ,finantate de banci controlate de Rothschild din Germania ,Franta ,Anglia si Austria ,au sponsorizat toate taberele . Cel putin 20 de milioane de oameni au fost ucisi in razboi.
Intrebarea este : ,, De ce vor ei razboi ?’’

assemblage_logos_41771

Ei bine ,in primul rand ,este vorba de bani si putere, dar in al doilea rand ei au vrut sa creeze Liga Natiunilor. Au avut asta in planurile lor de la bun inceput si ca o consecinta, de indata ce razboiul era pe cale sa se incheie ,au inceput sa formuleze aceasta idee a Ligii Natiunilor. In numele stoparii tuturor conflictelor viitoare ei au propus ca tarile sa formeze o Liga a Natiunilor . Adevarata lor intentie a fost ca Liga sa serveasca ca un cadru pentru Guvernul Mondial. Liga Natiunilor Unite a fost convocata la Paris in 1919 , dar multe natiuni au vazut ca este o amenintare la suveranitatea lor si au refuzat sa i se alature . Frustrate de blocajul acesta ,datorat Congresului SUA, serviciile secrete britanice , cu ajutorul familiei Rockefeller au infiintat Consiliul pentru Relatii Externe ( CFR ) la New York in 1921.
Acest consiliu a recrutat pe cele mai bune si mai stralucite persoane ale vietii americane pentru a sustine cresterea imperiului anglo-american. Misiunea enuntata a CFR este de a desfiinta toate statele nationale in favoarea unui guvern mondial puternic administrat de o mica elita.
In 1930 ,promotorii Guvernului Mondial s-au impartit in doua tabere interconectate.

Inca odata elita sustinea ca numai o Guvernare Globala ar putea salva umanitatea de la o distrugere sigura si de data aceasta elita a reusit in a-si fauri organismul lor mondial. In aprilie 1945, la baza navala Presido din San Francisco, ONU a fost infiintata de invingatorii din cel de-al doilea razboi mondial. Complezul ONU a fost mai apoi construit in orasul New York pe un pamant donat de John D. Rockefeller. La putin timp dupa ce elita a stabilit ONU ca baza a lor in SUA , noul format Consiliul Mondial a inceput rapid treaba pentru urmatoarea faza din planul lor : formarea in pasi mici a super-statelor continentale. Primul pas in planul lor trilateral a fost crearea Uniunii Europene. Unificarea Europei a fost incercata de multe ori si a fost extreme de nepopulara . Acolo unde Napoleon si Hitler au esuat sa-si atinga scopurile folosind forta ,globalistii vor avea succes facand-o pe ascuns.

Britanicii au initiat formarea Consiliului Europei pe 5 mai 1949. Tratatul Londrei afirma ca doar se stabilesc legaturi comerciale intre Natiunile Europei cum ar fi NAFTA sau GATT in America de Nord . Adevarata sa intentie a fost formarea unui super-stat european.
,,Vom avea un guvern mondial indiferent ca va place sau nu, prin cucerire sau consimtamant.’’ , declara James Warburg in 1950.

In 1954 elita planetei s-a intrunit in secret in hotelul Bilderberg din Oosterbeek,Olanda.Grupul Bilderberg caci despre el este vorba, va admite mai tarziu ca misiunea lor era formarea Uniunii Europene.
De indata ce UE a fot infiintata sub pretextul schimburilor comerciale, Uniunea Nord Americana si Uniunea Asiatica ar fi formate. Cele trei super-state interconectate formeaza miezul guvernarii globale,in timp ce ONU va servi ca un regulator mondial si organism de impunere asupra subregiunilor lumii a 3-a. Grupul Bilderberg este considerat capul tuturor grupurilor meselor rotunde conducatoare care conduc tari individuale.

Dupa cum am aflat intre timp, in 1989 lucrurile erau deja aranjate la nivel ocult, planurile fiind stabilite de catre Oligarhia financiară, iar punerea in actiune a “revolutiilor” fiind facuta cu ajutorul mai multor servicii secrete. Asistam astazi la o manipulare similara in lumea araba cu scopul de a instala conducatori fideli elitei mondiale oculte si in aceasta zona.

0

Ecologia transformata in terorism ! Fie te supui – Fie esti asasinat !

De cativa ani de zile este intens promovata pe plan mondial de catre structuri oculte ale guvernului invizibil al planetei (illuminati) falsa idee ca modificarile climatice actuale s-ar datora excesului de emisii de dioxid de carbon si nu datorita schimbarilor prin care trece Soarele si intregul nostru sistem solar sau folosirii in secret a unor arme geoclimatice. Motivul pentru care varful francmasoneriei mondiale a lansat aceasta campanie este multiplu:

furnizeaza o explicatie “plauzibila” celor care au inceput sa-si puna intrebari in legatura cu tot mai desele uragane si anomalii climatice,
ascunde adevarul cu privire la schimbarile prin care va trece soarele, planeta noastra si intregul sistem solar in anii care vin,
posibilitatea obtinerii unor castiguri fabuloase de pe urma comertului cu certificate de carbon la nivelul statelor,
posibilitatea de a aplica acelasi sistem de impozitare la nivel de individ, instituind astfel o taxa globala suprastatala ce va fi colectata de catre guvernul mondial al illuminati; apare astfel un motiv in plus pentru a institui o moneda unica la nivel global si bineinteles o banca centrala mondiala;
faciliteaza anexarea miscarii si ideologiei ecologiste, ce se bucura in ultimii ani de o popularitate tot mai mare in randurile populatiei, la programul ocult de instalare a dictaturii noii ordini mondiale.

Aceasta falsa teorie lansata cu un urias efort financiar si cu participarea unor politicieni de varf cum ar fi fostul vicepresedinte american Al Gore sau chiar cu personaje din familia bancara a illuminatilor precum David Mayer de Rothschild, a fost contestata de catre foarte multi oameni de stiinta, disputele pe aceasta tema fiind solutionate de cele mai multe ori fie prin ignorarea ori insultarea lor, fie prin distrugerea mediatica sau chiar inlaturarea contestatarilor din functiile detinute in cadrul institutiilor unde activau.

Mai nou promotorii “ecologisti” ai masoneriei nici macar nu se mai stau la discutii ci instiga oamenii la terorism impotriva oponentilor! Scopul acestor atentate este eliminarea fizica a celor care se opun aberantelor “masuri de reducere a emisiei de carbon” hotarate de guvernul mondial al sectei illuminati si implicit se opun si masurilor de instaurare a dominatiei planetare.

hiddenr

Marea escrocherie a bancilor

Băncile au dreptul să dea bani pe datorie cu până la 10-30 ori mai mult decât au ele fizic în cont. Procedeul se numeşte fractional reserve banking, adică o bancă are voie legal să împrumute sume între 10 şi 30 de ori mai mari decât sumele pe care le are fizic în seif. Din această cauza s-a ajuns în SUA ca numai 5% din bani să fie tipăriţi fizic – restul de 95% există şi apar ca şi credite, cecuri, bani digitali.

90% din banii care sunt împrumutaţi de bănci sunt creaţi din nimic. Bani pentru care debitorul plăteşte dobândă. Astfel, se ajunge la situaţia absurdă în care debitorul plăteşte dobândă la nişte bani pe care banca nu-i avea înainte ca acesta să contracteze acel credit.

Fractional reserve banking are o mare legătură cu Banca de Rezervă Federală – Federeal Reserve Bank – o bancă privată care a confiscat aurul cetăţenilor americani printr-un decret al guvernului, înainte de cel de-al doilea război mondial. De mai bine de 50 de ani, Rezerva Federală tipăreşte bani fără nicio acoperire, bani din nimic.

Ideea imperiala este bagata pe gat poporului american de catre unele dintre marile corporatii transnationale (cele mai toxice cum este Chevron), marile banci si o minoritate politica, neoconii din Partidul Republican si unii dintre democratii “internationalisti” (gen Clinton). Intelectualii americani, cei de buna credinta si care au habar de ce se intampla in lumea asta, au un PROFUND DISPRET fata de tarile din Estul Europei care sunt “animalele de companie” ale Imperiului american.

conjob1

Sa privim putin in trecutul unora dintre ei, Rothschild, Morgan, Rockefeller:

In 1815, Nathan Rothschild a preluat controlul asupra economiei europene, provocand o cadere a bursei din Londra. In acel moment, Europa era satula de razboi, iar viitorul intregului continent depindea de deznodamantul bataliei de la Waterloo. Daca armata lui Napoleon ieşea victorioasa, Imperiul francez urma sa deţina puterea asupra Europei. Daca, din contra, caştiga armata coalitiei anglo-americane, condusa de ducele de Wellington, ajungea Anglia intr-o pozitie de putere. Oricum Rothschild nu avea nimic de pierdut, intrucat finanţase ambele tabere. Dupa cum se ştie, batalia de la Waterloo a avut ca rezultat infrangerea lui Napoleon.

Cel care a finanţat reconstrucţia Europei şi stabilizarea sistemului economic dupa razboaiele napoleoniene a fost Rothschild. Fondurile din care el a imprumutat naţiunilor Europei, indatorandu-le, au provenit dintr-o inşelaciune celebra. Utilizand reţeaua sa de spioni, Nathan Rothschild a aflat inaintea celorlalţi englezi care era rezultatul importantei batalii de la Waterloo. Le-a transmis agenţilor sai de la bursa sa vanda puternic acţiuni, lucru care i-a determinat pe ceilalţi sa creada ca el ştie ceva şi ca ducele de Wellington a pierdut batalia de la Waterloo. Toata lumea a intrat in panica, grabindu-se sa scape de acţiunile britanice “fara valoare”, pentru a-şi salva macar o parte din averi.

Dupa cateva ore, bursa din Londra se prabuşise total. Cand a sosit ştirea oficiala ca Wellington caştigase de fapt batalia de la Waterloo, era deja prea tarziu. Rothschild cumparase cea mai mare parte din piaţa pe o suma de nimic. In cateva secunde, acţiunile britanice au crescut peste valoarea lor iniţiala şi iata cum peste noapte, averea deja fabuloasa a lui Rothschild s-a multiplicat de 20 de ori. Din aceşti bani, clanul Rothschild a dat apoi imprumuturi (evident cu dobanzile de rigoare) ţarilor europene, atat de dornice sa se refaca dupa lunga perioada de razboi (finanţat tot de Rothschild) şi sa ajunga la… stabilitate economica.

Tot stabilitatea economica a fost invocata şi pentru a justifica crearea Federal Reserve. Prima banca supranaţionala din lume a aparut in urma unei false crize financiare, declanşate de un alt membru al elitei, bancherul J. P. Morgan. In 1907, J. P. Morgan a inceput sa raspandeasca zvonul ca bancile au dificultaţi şi nu vor mai putea face rambursari. Ca şi in exemplul anterior cu Nathan Rothschild, acest zvon a capatat credibilitate pentru ca venea de la o persoana despre care se presupunea ca ştie ce spune. S-a creat panica, toata lumea s-a inghesuit sa işi retraga depozitele din banci, lucru ce a dus la falimente in lanţ (aproape 5400 de banci au disparut atunci).

In 1910, Federal Reserve Act a fost semnat iniţial, nu de legislatorii americani aşa cum era firesc, ci de bancheri, in cadrul unei intalniri secrete, organizate in casa lui J.P. Morgan din Jekyll Island. Apoi documentul i-a fost dat lui Aldrich care l-a prezentat Congresului. Iniţial nu a avut sorţi de izbanda, dar in 1913, cand Woodrow Wilson a devenit preşedinte al SUA, a fost aprobat. In schimbul susţinerii financiare şi politice in alegeri, Wilson le promisese bancherilor ca, odata ajuns preşedinte, va aproba fara sa clipeasca constituirea Federal Reserve. Cu doua zile inainte de Craciun, cand o mare parte din membrii Congresului american nu erau prezenţi, Federal Reserve Act a fost transformat in lege, fiind aprobat de Congres şi de preşedintele SUA.

Dupa mulţi ani, Woodrow Wilson scria cu regret: “Naţiunea americana este controlata de sistemul de credit. Sistemul de credit este unul privat, creşterea naţiunii şi toate activitaţile noastre sunt in mainile a doar caţiva oameni, care nu fac altceva decat sa controleze şi sa distruga libertatea economica. Am ajuns sa fim una din cele mai prost guvernate, cele mai complet controlate şi mai dominate guverne din lumea civilizata. Nu avem un guvern cu opinie libera, manat de propriile convingeri, ci un guvern aservit opiniei şi supus presiunilor unui mic grup de oameni care il controleaza.”

Senatorul Louis McFadden spunea in 1932 in Congresul american: “Prin constituirea Federal Reserve a fost construit un sistem bancar mondial. Un superstat, controlat de bancherii internationali care acţioneaza impreuna pentru a transforma lumea in sclavul lor. Federal Reserve a uzurpat guvernul“.

Publicului i s-a spus atunci ca Federal Reserve este soluţia ideala şi unica pentru a menţine stabilitatea economica (suna cunoscut, nu-i aşa?). Strazile şi ziarele erau pline de afişe in care americanilor li se arata cum inflatia, şomajul şi criza economica sunt de acum de domeniul trecutului, datorita apariţiei Federal Reserve. A urmat insa marea criza economica din 1929 (The great depression), care a predat SUA cu totul in mainile bancherilor.

mugur-isarescu-

Datorită acordului de aderare la UE , România se află pe mîna bancherilor occidentali. BNR în loc sa fie sursă de credit pentru economie și pentru populație este în slujba bancherilor străini permitîndu-le acestora cele mai josnice practici de îndatorare și administrare a împrumuturilor. Statul român este sufocat de aberațiile Pactului fiscal și forțat la împrumuturi de la FMI, un cal troian, un bastion al bancherilor internaționali care dictează guverului român. Planurile de viitor ale bancherilor, de integrare într-o uniune bancară, sunt menite să desființeze definitiv suveranitatea statului român asupra politicii monetare. De asemenea , Trans Atlantic Pact care se negociază între SUA și UE este menit să impună dominația corporațiilor multinaționale asupra statului și legislației românești.

După părerea mea

Dacă nu ne trezim la timp, vom ajunge sclavii bancherilor străini în propria noastră țară !!!

Federal Reserve refuza sa se supuna unui audit pentru aurul pe care Germania il păstreaza in trezoreria SUA

http://dantanasescu.ro/2013/04/29/federal-reserve-refuza-sa-se-supuna-unui-audit-pentru-aurul-pe-care-germania-il-pastreaza-in-trezoreria-sua.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s