Secrete murdare la Casa Albă: Homosexualitate şi pedofilie

unwave  Înclinaţiile homosexuale ale elitei masonice mondiale sînt deja binecunoscute publicului larg. Unul dintre locurile în care bogătaşii americani, influenţi în întreaga lume, şi care iau parte la ritualuri satanice este Bohemian Grove. Fostul preşedinte american George Bush Sr. afirma că frecventează acest loc şi că este cel mai păcătos loc de homosexualitate şi pedofilie pe care vi-l puteţi imagina vreodată.

Şi despre George Bush există dovezi care îi demască adevărata orientare sexuală. De exemplu, în 1963, cînd era student, a apărut într-o fotografie, costumat în majoretă. De fapt, se spunea despre el că era majoreta şefă a universităţii. Se spune că la Casa Albă, singurul mod în care un politician îşi poate pierde credibilitatea este să fie găsit în pat cu un băiat sau cu o femeie moartă. Pe 29 iunie 1989 a izbucnit unul dintre cele mai mari scandaluri din SUA. Potrivit lui „Washington Times“ au apărut o serie de articole despre actele homosexuale de la Casa Albă. Se descoperise că vip-urile din administraţia Reagan aduceau noaptea, în interiorul Casei Albe, băieţi cu care întreţineau relaţii sexuale.
george bush john mccain huggy gay homophobic hypocrites
Televiziunile şi radiourile nu au prezentat ştirea din cauza presiunilor politice. Administraţia a fost nemulţumită de scandal şi, ulterior, a fost înăbuşit totul. În timp ce la Washington se mai discuta pe această temă, în statul Nebraska, scandalul a reizbucnit, fiind implicat însuşi preşedintele Bush. Scandalul a plecat de la Larry King, republican, preşedintele unei bănci şi care fraudase cu 40 milioane de dolari statul american. În timpul anchetei asupra acestei fraude, s-a descoperit că acesta avea o reţea homosexuală pedofilă. El îşi procura majoritatea victimelor din cadrul organizaţiei de caritate din SUA, pentru copii orfani. După ce erau drogaţi şi torturaţi, copiii erau transportaţi cu avionul pe tot teritoriul american, la petreceri ale unor politicieni, sau ale unor oameni influenţi.

Senatorul DeCamp a scris cartea numită „Operaţiunea Franklin“, unde susţine că CIA este implicată în acest caz, experimentînd operaţiunea „mind control“, controlul minţii, efectuată asupra cetăţenilor americani, dar şi a copiilor.
300px-Harvey_Hancock_at_Bohemian_Grove_1967
O altă declaraţie incendiară îi aparţine lui David Gergen, consilier prezidenţial a lui George Bush Sr., care în 1993 şi-a anunţat retragerea de la Bohemian Grove, deoarece nu intenţiona să umble dezbrăcat în tabăra anuală a clubului. Există martori care susţin că la Bohemian Grove sînt camere subterane secrete în care se realizează ritualuri satanice. Se vorbeşte despre sute de copii dispăruţi şi alegerea victimelor dintre subiecţii experimentelor de control mental, efectuate de CIA. Printr-un decret prezidenţial, ancheta asupra acestui caz a fost întreruptă din motive de securitate naţională.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s