Ritualuri oculte petrecute in fieful familiei Rothschild

020

Familia Rothschild este cea mai bogată familie din istorie, averea sa fiind inestimabilă (multe trilioane de dolari), deşi oficial nu apare decât că ar deţine câteva miliarde de dolari. Este, de asemenea, şi principala familie din organizaţia satanistă Illuminati.

Se demonstrează extrem de clar  încă o dată că Rothschild este Illuminati şi că Illuminati este o organizaţie satanistă.

La data de 12 decembrie 1972, Marie-Helene de Rothschild, membra a celei mai puternice familii din lume, a fost gazda unui bal bazat pe curentul suprarealismului la Chateau de Ferrieres, una dintre uriasele vile ale familiei sale. Cu toate ca aceste evenimente sunt tinute secret, fotografiile acestui eveniment special au aparut pe internet. Pentru a face un rezumat al evenimentului ce a avut loc in acea seara de decembrie, putem spune ca a fost o combinatie de “Cu ochii larg inchisi”(1999) amestecata cu un videoclip pop in stilul cunoscutei canterete Lady Gaga. Probabil crezi ca este o gluma, dar descrierea este cat se poate de reala. Cat se poate de adevarat este faptul ca, in spatele tuturor acestor jocuri si in spatele distractiei, aceste poze dezvaluie ideologia de baza si starea de spirit a elitei oculte, o tematica intalnita foarte des in nenumaratele videoclipuri illuminati care impanzesc posturile muzicale de televiziune.

Invitatia este scrisa in sens invers. Pentru a o citi ai nevoie de o oglinda. Inversiunea are o importanta majora in cazul mintilor pseudo-satanice, fiind simbolul taramurilor spirituale. Cerul albastru si norii simbolizeaza constiinta cosmica.

01

Invitatia la cina suprarealista 12 decembrie 1972 sau 12.12.72

76 = 6 x 12

21 este numarul 12 invers

In numerologie, 12 = 1 + 2 = 3, cifra 3 fiind numarul roialitatii.

1

Vila Chateau de Ferrieres a fost luminata cu rosu pentru a o face sa para ca si cand ar fi un infern in flacari. Scene din filmul “A noua poarta”, un film despre satan regizat de Roman Polanski, au fost filmate acolo. In filmul “Cu ochii larg inchisi”, ritualul ocult are loc intr-un alt conac Rothschild, Mentmore Towers din Marea Britanie.

02

Baronul Alexis de Rede poarta o masca cu patru fete. Aceasta masca simbolizeaza controlul asupra celor patru colturi ale planetei. O masca similara poate fi observata si in filmul “Cu ochii larg inchisi”.

03

Au existat o multime de colivii peste tot.

04

05

Costumul acestei invitate simbolizeaza fructul interzis din Gradina Edenului.

06

“Copii morti” – una dintre piesele centrale ale acestui bal.

2

Gazda poarta un cap cu coarne gigant.

07

In videoclipul le mai jos, mai exact la minutul 2:10,  il puteti vedea in imagini pe unul dintre oaspetii de onoare, Salvadore Dali.

Unii dintre voi, ati auzit si studiat despre Clubul Bohemian Grove, format din Elita Mondiala. Cand spun Elita Mondiala, ma refer la familiile regale, politicieni de rang inalt, cardinali, bancheri, generali, adica toti acesti indivizi care sint in fruntea celor mai puternice institutii din lume: ONU, NATO, FMI, Banca Mondiala, Parlamentul European, Congress-ul American s.a.m.d.

Într-un articol anterior am prezentat Bohemian Club şi modul în care cei puternici şi bogaţi îşi fac de cap în tabăra anuală de la Bohemian Grove, California. Ritualuri păgâne, beţii, homosexualitate, astfel de lucruri şocante se petrec la această întâlnire discretă de mare anvergură a mai-marilor lumii.

De mai bine de 130 de ani, liderii Americii se întâlnesc în ţinutul Sonoma din California, în luna iulie. De-a lungul timpului au apărut o mulţime de zvonuri bizare,

cum că acolo se petrec lucruri oculte şi stranii. Zvonurile se refereau la ritualuri bizare cu oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii şi o statuie gigantică în formă de bufniţă,  având la picioare un altar pe care ceva sau cineva era sacrificat în fiecare an.

Phillip Eugene de Rothschild afirmă despre el însuşi că este unul dintre sutele de mii de progenituri ilegitime ale Rothschild-zilor. El subliniază că deseori cei mai importanţi agenţi ai Iluminaţilor se ascund în spatele unor vieţi aparent „obişnuite”, în timp ce dictează planuri macabre şi participă la ritualuri sacrificiale umane.

Aceste lucruri sunt confirmate şi de mulţi oameni din interiorul organizaţiei Iluminaţilor. Dar el spune că există multe personaje publice care se află foarte sus în piramida satanică a Iluminaţilor, subliniind că prinţul Philip este jucător principal în ritualurile la care a fost prezent:

Un gând despre &8222;Ritualuri oculte petrecute in fieful familiei Rothschild&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s