Mihai Răzvan Ungureanu este agentul lui Rothschild,Rockefeller si Soros în România

1660742_643387765788678_4380476326691386847_n

Mihai Răzvan Ungureanu un evreu româno-american, convertit la catolicism.

Mihai Razvan Ungureanu are stranse legaturi cu organizatiile lui Soros si de cele iudaice ale magnatului Mark Rich si Rothschild.

Sponsorii lui Mihai Razvan Ungureanu

Razvan Ungureanu OMV si reteaua SOROS ROTHSCHILD in România

 docstoc.com

Captură de ecran 2015-02-01 la 07.16.11

România şi-a pierdut libertatea în Decembrie 1989

Mihai Răzvan Ungureanu, un slujbaş devotat al iudaismului, fiind bine sponsorizat la începutul carierei sale de magnaţi evrei precum Marc Rich şi George Soros, se afla alături de Băsescu cînd acesta discuta cu oficialii americani, fiind pe loc ales să iasă în prim-planul vieţii politice româneşti, ajungînd astfel ca în 2012 să i se dea guvernarea României şi să să înstrăineze rezervele României precum gazele de şist către trustul petrolier american Chevron (fosta Standard Oil, deţinută de familia Rockefeller – patronii Comisiei Trilaterale şi ai Grupului Bilderberg, super-think-tank-uri tip societate secretă) -, cu care Ungureanu a semnat contractul pe ascuns, dar în prezenţa ambasadorului Gitenstein. În 2012, guvernul Ungureanu trebuia să mai privatizeze pachete de acţiuni la Hidroelectrica, Transelectrica, Transgaz, Romgaz, Nuclearelectrica, Oltchim, Electrocentrale Bucureşti, Complexele Energetice Oltenia şi Hunedoara.

Schema trasată la Washington a fost pînă la urmă recunoscută şi la Bucureşti, cînd vicepreşedinta PDL Elena Udrea declara, în aprilie 2012, că „premierul Mihai Răzvan Ungureanu va fi liderul în jurul căruia se va construi o nouă forţă politică de dreapta”. În acelaşi timp, la rîndul lui, M. R. Ungureanu declara că simte „o aşteptare din partea populaţiei şi că această aşteptare se va structura la un moment dat”.

Zvonurile de pe culoarele puterii spuneau chiar că Ungureanu ar putea să fie candidatul Puterii la alegerile prezidenţiale ce avea loc în  2014 .

Nici atunci cînd a fost demis de către Parlament, în 27 aprilie 2012, Mihai Răzvan Ungureanu nu renunţa la aceste planuri, căci, pe loc, declara public: „Eu, personal, nu mi-am spus ultimul cuvînt!”.

Marţi 13 septembrie 2005 Traian Băsescu, însoţit de Elena Udrea, Renate Weber şi Mihai Răzvan Ungureanu, sosea, din nou, la New York, pentru a participa la reuniunea Adunării Generale a ONU (a 60-a sesiune, cea mai mare din istoria ONU, de la crearea acesteia). Cu această ocazie avem onoarea să o vedem pe Elena Udrea defilînd în zona prezidiului ONU, într-o paradă a decolteurilor şi crăpăturilor rochiilor sale, dar şi pe preşedintele Băsescu perorînd de la microfon în susţinerea intereselor SUA, în cea mai proastă engleză posibilă. Omul se simţea pe val, căci în octombrie, România urma să deţină preşedinţia Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite. Din prima sa zi de şedere la New York, preşedintele Băsescu îşi căuta o tribună, pe care o găseşte în faţa „jurnaliştilor de expresie română din New York” (care nu sînt, de fapt, chiar români!). El se apucă să vorbească despre prezenţa trupelor militare româneşti în Irak şi Afganistan, căci americanii trebuiau să afle că „România va rămîne fidelă angajamentelor iniţiale”. „Nu ne vom retrage pentru că am dat de greu”, „vom merge pînă la capăt”, menţiona el. Aceleaşi asigurări, ca şi multe altele, le-a dat atunci Traian Băsescu şi reprezentanţilor principalelor organizaţii evreieşti americane, cu care s-a întîlnit în grabă de la bun început, căci acestea sînt cei mai graşi „licurici“ ai lumii, nu? Iar el, conform propriei declaraţii de credinţă, trebuie să îi pupe, cu nesaţ, în fund. Că agenda acestei întîlniri a fost aranjată de ministrul Ungureanu nu mai contează. Traian Băsescu chiar a vrut să se gudure pe lîngă Antidefamation League, American Jewish Committee, B’nai B’rith International, World Jewish Congress, Conference of the Presidents of Major American Jewish Organizations, Appeal for Conscience Foundation şi Council of Orthodox Jewish Organizations, marcîndu-şi deplasarea la ONU prin întîlnirea cu reprezentanţii tuturor acestor organizaţii.
„Întîlnirea a constituit un bun prilej pentru preşedintele Băsescu de a mulţumi pentru colaborarea constantă a acestor organizaţii – anunţa un comunicat al Preşedinţiei – precum şi pentru sprijinul acordat în Statele Unite şi în relaţiile cu Israelul. Preşedintele a arătat, de asemenea, că România este extrem de satisfăcută de colaborarea avută cu prilejul lucrărilor Comisiei Internaţionale de Studiere a Holocaustului şi şi-a exprimat speranţa că aceasta va continua, în vederea asigurării succesului Institutului de Studiere a Holocaustului, creat în luna august a.c”.
În prima parte a anului 2006, Traian Băsescu şi Mihai Răzvan Ungureanu răspundeau apelului lui Malcolm Hoenlein, vicepreşedintele executiv al „Conferinţei Preşedinţilor Principalelor Organizaţii Americane Evreieşti” (Conference of the Presidents of Major American Jewish Organizations) pentru ca Omar Hayssam să fie eliberat cu ajutorul unui avocat israelian (care acţiona pentru Mossad). Adică făceau un serviciu pentru cei ce îi primiseră în SUA.

Băsescu a trebuit să se consoleze cu o întîlnire cu cîţiva reprezentanţi ai statelor ex-sovietice, recent instalaţi de revoluţiile Sörös („trandafirii „portocalii” sau cum s-au mai numit ele), şi aceştia adunaţi mai mult cu arcanul de către Răzvan Ungureanu, ca şi cu finanţatorii americani ai acestora. Au participat, deci, la „cina informală” a lui Băsescu pe tema „democratizării şi securizării regiunii Mării Negre”, preşedintele Georgiei, Mihail Saakashvili, ministrul de Externe al Ucrainei, preşedintele US-German Marshall Fund, Craig Kennedy, preşedintele Proiectului pentru De-mocraţii în Tranziţie, Bruce Jackson (plătit din greu de România, cu sute de mii de dolari pentru „lobby”) şi asistentul secretarului de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Daniel Fried.
Fiind un bun subiect în campania electorală, afacerea autostrăzii Braşov-Borş, atribuită cu cca 6 miliarde dolari firmei americane Bechtel.

Calculat, Traian Băsescu creştea astfel în ochii populaţiei, care vedea în el pe cel ce ar fi putut să pună pe primul plan interesul naţional, care făcea plăţi peste plăţi străinilor, din SUA pînă în Israel.

De la sefia UTC, in fruntea diplomatiei romanesti, apoi al Serviciului de Informatii Externe, iar dupa, in fruntea Guvernului Romaniei. Mihai Razvan Ungureanu se trage dintr-o familie de evrei intelectuali din Iasi.
Daţi-mi controlul asupra unei monede naţionale şi mi-e indiferent cine face legile!”, spunea pe la 1800 intemeietorul clanului Rothschild, Amschel Mayer Rothschild. Este cât se poate de adevărat, iar ce se petrece astăzi cu moneda naţională a României demonstrează acest fapt.

Dorinţa evreilor de a pune mâna pe finanţele lumii se regăseşte în ambiţia de a conduce finanţele fiecărei ţări în parte, astfel încât să se constituie într-o oligarhie dominantă, într-o aristocraţie a banului. Este un fapt cunoscut că Banca Federală a Statelor Unite ale Americii, care are rolul de bancă de emisie a monedei naţionale – dolarul american – este formată din bănci evreieşti, precum Băncile Rothschild, din Londra şi Paris. Respectiva bancă, numită Federal Reserve System din S.U.A. (banca centrală privată a S.U.A.), este legată la apariţia ei de omnipotentul bancher evreu J.P. Morgan, care şi-a pus la dispoziţie în acest scop, în 1913, proprietatea particulară din statul Georgia. Clanul bancherilor Morgan este implicat în tutelarea organismelor mondialiste, precum Comisia Trilaterală şi Council on Foreign Relations (S.U.A.), ca şi The Round Table. Acesta completează sau suplineşte, după caz, activitatea mondială a clanurilor evreieşti Rothschild şi Rockefeller.

În acest context trebuie privită şi aducerea lui Mugur Isărescu în fruntea Băncii Naţionale a României, care nu a fost deloc întâmplătoare şi, mai ales, nu s-a datorat vreunei pregătiri sau experienţe profesionale de excepţie, căci până la momentul respectiv acesta nu avusese nimic în comun cu sistemul bancar. Din 1990, el a fost aproape fără întrerupere guvernator al Băncii Naţionale a României. Despre el s-a afirmat în mai multe rânduri că are legătură cu comenzile ocultei financiare internaţionale. Mugur Isărescu ar fi fost recrutat de către Council on Foreign Relations (C.F.R.) în 1990, la New York. Recrutarea s-ar fi produs la Institutul pentru Studiul Economiei Mondiale din New York, pe când Isărescu se afla la post. Conducerea C.F.R. (organizaţie controlată de familiile bancherilor evrei Rockefeller şi Rothschild, sustinuţi de J.P. Morgan) a recrutat un număr semnificativ de specialişti, potenţiali înlocuitori ai celor care guvernau la vremea respectivă în ţările est europene. Controlul din start al pieţelor est-europene era un scop bine determinat, în funcţie de indicaţiile specialiştilor C.F.R. Pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, pe tot parcursul anilor 1990-1992 s-a purtat un intens război mediatic de dezinformare, în toate misiunile economice subliniindu-se greşeala făcută de România prin plata datoriei externe şi exemplificându-se prin ţări care aveau mari împrumuturi, dar un nivel de trai mai crescut şi sugerându-se că o ţară se poate dezvolta doar prin împrumuturi înrobitoare. De altfel, principala formă de control a unei ţări este cea financiară – specialitatea C.F.R. Potrivit surselor, Mugur Isărescu ar fi fost pregătit în vederea accederii la fotoliul de premier. De aceea, „soluţia Mugur Isărescu” a fost înaintată ori de câte ori a fost situaţia unei crize majore. Pasul cel mai important făcut de Mugur Isarescu, în conformitate cu dispoziţiile C.F.R., a fost devalorizarea masivă a monedei naţionale, ca politică monetară, şi o rata derizorie a tuturor creanţelor Romaniei (ex. Egipt, Irak), pas susţinut şi de prim-ministrul impus de mass-media, de fapt de oculta financiară, Theodor Stolojan, răsplatit ulterior cu un post la Banca Mondială. Pentru îndepărtarea eventualilor investitori necontrolaţi de C.F.R., în 1991 Th. Stolojan a naţionalizat valuta aflată în bănci, ceea ce a dus la un adevărat recul pentru investiţiile străine scăpate de sub controlul şi manipularea ocultei de la New York. Un alt aspect demn de menţionat îl constituie jocurile interbancare, „permise şi încurajate” de Mugur Isărescu, derulate prin băncile aflate sub tutela C.F.R. (Chase Manhattan Ro, ING Barings, ABN AMRO), prin intermediul cărora importante fonduri valutare au părăsit România.

De ani buni, Mihai-Răzvan Un­gureanu a fost susţinut, material şi po­litic, de magnatul „mare maestru“ ma­son Bog­dan Nicolae Bu­ză­ia­nu, cel care este „garantul de amiciţie“ dintre Marea Lojă Alpina a Elve­ţi­ei (este ce­tă­ţean el­veţian) şi Marea Lojă Naţională din România. Tot Bu­zăianu e cel care i-a propus, pe linie de partid (PNL), în 2004, premierului Tă­ri­­ceanu, să îl pună pe Ungureanu – agreat şi de Băsescu, Buzăianu fiind prieten şi cu Mircea Băsescu, fratele pre­şe­din­te­lui – în frun­tea ministerului de Ex­terne. Apoi, cât a fost director general al S.I.E. (spi­o­na­jul românesc), Un­gu­reanu a folosit curent avionul personal al lui Bu­ză­ianu şi a primit de la el zeci de mii de euro (plăţi pentru servicii ne­­­­cu­nos­cute). De fapt, Ungu­­rea­nu ar fi fost împreună cu Mircea Băses­cu în mai multe rânduri la ziua de naştere a lui Buzăianu (sunt celebre sce­ne­le de pahar dintre Bogdan Bu­zăianu şi Mircea Băsescu). Totodată, Mihai Răzvan Ungu­rea­nu se caza gratuit în apartamentul re­zer­vat per­ma­nent la Hotelul Im­perial din Viena pe numele Bogdan Bu­ză­ia­nu, căci Ungureanu are, după Isra­el, o relaţie specială cu Austria, vi­zi­­­tând frec­vent Viena, dând inter­vi­uri şi conducând Institutul de Cercetări Evreieşti din ca­pitala austriacă.

Gruparea masonică condusă de Buzăianu şi de Cornel Vişoianu este cunoscută şi ca „masoneria română a energiei“, după mega-afacerile derulate de cei care o compun şi a fost până la integrarea ei în Marea Lojă Naţională din România, în 2008, dar şi după aceea, strâns le­gată de Gran­de Lodge Alpina (Marea Lojă Alpina) din El­ve­ţia, („ţara de adopţie“ a afa­ce­ristului Pro Mare Maestru Buză­ianu, care a şi renunţat la cetăţenia ro­mâ­nă în 2007 pentru a fi mai greu anchetat de procurorii români). În mod concret, Marea Lojă a României (gruparea lor) semnase un «Pact de Con­­­­cor­dat» cu Alpina, marea lojă elveţiană, care este unul din­tre puternicele braţe europene ale masoneriei britanice – care îi conferă „regu­la­ri­ta­tea“ – dar nu­mele ei este, în acelaşi timp, implicat în mai multe conspiraţii.

P.D.L.-istul Corneliu Vişoianu, şeful MASONERIEI ENERGIEI, deci prin­cipalul partener masonic al lui Buzăianu, în prezent îi secondează pe me­­dicul Radu Bălănescu şi pe E. O. Chirovici la şefia Marii Loji Naţionale din România, după ce şi-a alipit la M.L.N.R., în 2008, gruparea ma­so­nică (Ma­rea Lojă a Româ­ni­ei), iar la Conventul din 2010 a fost ales Mare Ma­es­tru Ad­junct, poziţie în­fi­in­ţa­tă pentru prima dată în M.L.N.R. Aproape toate afacerile asupra energiei româneşti teleghidate de „fratele“ Buzăianu sunt în favoarea unor firme elveţiene.

Poziţia în „lumea internaţională a energiei“ a lui Bogdan Buzăianu l-a făcut să devină, printre altele, membru al Forumului Crans Montana (Elveţia), sub numele de Nicolas Buzaianu, în calitatea de „industriaş el­ve­ţian al cărui holding este implicat în producţia şi distribuţia de energie electrică“, devenind, astfel, şi fondator şi pre­şe­din­te executiv al Consi­liu­lui pentru Afaceri Publice Internaţionale (World Public Affairs). De altfel, ma­sonul Buzăianu a devenit şi membru în con­si­liul de administraţie al OMV Petrom, care controlează rezervele de pe­trol ale României.

Această poziţie a lui Buzăianu în C.A. al OMV Petrom poate să adu­că lumină şi asupra dedesubturilor situaţiei prin care Daniela, soţia lui Mihai Răzvan Ungureanu, a încasat de la grupul OMV Austria, în 2 ani (2010-2011) suma de 170 mii euro pentru „servicii de consultanţă medi­ca­lă“, adică 7 mii de euro pe lună, de 6 ori şi ceva mai mult decât sa­la­riul de director al Serviciului de Informaţii Externe (S.I.E.) al lui Ungureanu, din aceeaşi etapă, de la o companie a cărei activitate priveşte în mod evi­dent siguranţa naţională, asupra căreia trebuia să vegheze S.I.E.

S-a spus despre protectorul lui Ungureanu, Bogdan Buzăianu, că „ma­soneria l-a ajutat să pătrundă în cercuri altfel inaccesibile unui co­mer­ciant obscur de energie“, căci el devenea, în mai 2011, la Viena, ctitor al unui think-thank mon­di­a­list, prin intermediul societăţii Selectra AG, al cărei preşedinte era, cu numele Center for Global Dialogue and Coo­pe­ra­tion, printre sponso­rii căruia se numără şi Stamen Stantchev (secretar general şi fondator), bine­­cunoscutul şmenar bulgar din subordinea ma­fi­ei israeliene a fraţilor Cernoy (executanţi ai omului Mossad-ului, Marc Rich, care, l-a rân­dul lui, i-a sponsorizat studiile în tinereţe lui Ungureanu; ajuns premier, Ungureanu a exclus din biografia sa acest fapt).

Cum a ajuns Mihai Răzvan Ungureanu în legătură, în anturajul sau în subordinea vastei reţele create de un escroc internaţional evreu, Marc Rich, este greu de ştiut cu exactitate, dar rămâne un fapt bine docu­men­tat: acela că, din 1992, el era de­ţi­nă­to­rul „bursei de merit Marc Rich“ (din ca­drul „Aca­de­­mi­ei Regale de Ştiinţe“ din Marea Britanie) şi ab­sol­vea, mai apoi, „Mark Rich Royal Society“ la St. Cross Co­llege Fe­­llow­ship Centre for Jewish and Hebrew Stu­dies, din cadrul St. Cross Co­llege – Uni­ver­sity of Oxford, ceea ce avea să îl propulseze pe Ungureanu în lumea marilor afaceri ideolo­gi­co-politice controlate de organizaţiile mondiale evreieşti, ca şi, iată, în an­turajul (subordinea !!?) unor potentaţi financiar.

În vremea când M.-R. Ungureanu obţinea „bursa Mark Rich“, la în­ceputul anilor ’90, Rich acţiona în România prin firmele Glencore şi Total Mark Rich, in­sta­late la noi prin bu­nă­vo­inţa guvernului Petre Roman (evreu, la rândul lui, cum bine se ştie).

Odată ajuns prim-ministru, în sprijinul lui Mihai Răzvan Ungurea­nu, asigurând şi transferul (interimatul) guvernării de la Emil Boc, a inter­venit deschis, în mai multe rânduri, ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu, des­pre care e un fapt bine stabilit că, în trecut, i-a apărat interesele lui Marc Rich prim firma de avocatură Predoiu-Racoti, care avea printre cli­enţii săi com­pa­­nia Marco In­ternational (adică a lui Marc Rich), aceeaşi pe care o slu­jeau prietenii lui Bogdan Buzăianu, adică Benyatov şi Stantchev.

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_R%C4%83zvan_Ungureanu:

Mihai Răzvan Ungureanu (n. 22 septembrie 1968, Iași) este premier desemnat al României, istoric și diplomat român, care a deținut funcția de ministru de externe al României între anii 2004-2007. În prezent este premier desemnat și director al Serviciului de Informații Externe al României.

La data de 26 noiembrie 2007, președintele României, Traian Băsescu a înaintat Parlamentului propunerea de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de director al Serviciului de Informații Externe, rămasă vacantă din martie 2007, în urma demisiei lui Claudiu Săftoiu.

În anul 1993 a susținut masteratul în Studii Ebraice la Oxford Centre for Hebrew and Jewish Studies din cadrul Universității Oxford.

Membru al board-ului științific al Fundației Soros pentru o Societate Deschisă, Iași – București (1996-1998)

Membru al European Association for Jewish Studies din Oxford, Marea Britanie (din 1997).

Senior Fellow al Oxford Centre for Jewish and Hebrew Studies, St. Cross College, University of Oxford, Marea Britanie (din 1998).

Mihai Razvan Ungureanu,a mai fost o perioadă membru al conducerii Fundaţiei Soros în România. Deasemenea, acesta a fost întotdeauna un apropiat al statului evreu, în timpul unei vizite în Israel, în calitatea de ministru de externe, a fost întâmpinat cu cuvintele “Bine ai venit, prietene!” de omologul său din acea vreme,  Silvan Shalom. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa românului, “un expert în iudaism şi un prieten al Israelului“.

După ce a absolvit aceste cursuri în 1993, anul următor s-a înscris la doctorat tot la Facultatea de istorie a Universității din Iaşi. Printre distincţiile obţinute de-a lungul timpului, Ungureanu se poate mândri cu două premii “Felix Posen”, acordate din partea Universității Ebraice din Ierusalim, Israel.

Mihai-Razvan-Ungureanu-Shalom-Israel

De altfel, Ungureanu, care, dupa ce a fost instalat la MAE prin concursul lui Andrei Plesu de la Trustul media al Rompetrol se visa viitorul presedinte al Romaniei, era poreclit “mini-Ceausescu” in centrala Ministerului Afacerilor Externe. Aroganta era o alta caracteristica a personajului cu care o sa trebuiasca sa se confrunte spionii Romaniei. La prima sa intalnire cu toti ambasadorii straini din Romania a intarziat o ora, fara sa-si mai ceara scuze la aparitie. Diplomatii occidentali de la Bucuresti au sarbatorit momentul cand Ungureanu a fost silit sa demisioneze. Apoi, in profunzime, Mihai Razvan Ungureanu, fost membru al conducerii Fundatiei Soros in Romania, bursier al magnatului rus Marc Rich – considerat cel mai mare infractor al spatiului ex si post sovietic – si membru al “board”-ului Colegiului Noua Europa al lui Andrei Plesu, a dovedit in toate activitatile sale in vreo pozitie de stat o aplecare adanca pentru actiuni impotriva intereselor nationale romanesti.

“Apartenenţa sa (ca lider) la organizaţiile Soros din România, ca şi la organizaţiile iudaice, a făcut ca, fără să fi avut în nici un fel o viaţă politică activă (după cum singur mărturiseşte), să fie chemat a fi ministru de externe al României în 2004″, notează Cornel Dan Niculae în cartea sa intitulată Politica Filo-Sionistă a României în faţa Europei şi a lumii. De altfel, volumul trei al cărţii este ilustrat pe copertă cu poza ministrului Ungureanu cu mâinile pe Zidul Plângerii.

Acest lucru, de altfel, nici nu este …secret. E vorba despre agenda prin care Romania slujeste unor interese strict straine, americane in principiu.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s