America pregătește Europa de război? Europa vasalul imperiului anglo-american

12  Cred că este evident pentru toată lumea că Imperiul anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste.

După manevra cu sancțiunile impuse Rusiei și cea care a dus la scăderea masivă a prețului petrolului,ambele cu scopul de a falimenta economia rusească și pentru a trezi nemulțumirea maselor populare față de regimul lui Putin,acum în UE se pun la cale contramăsuri,menite să extragă surplusul de bogăție de care ar putea beneficia cetățenii statelor europene ca urmare a scăderii prețului petrolului.

Pentru a diminua scăderile de prețuri și reîncuraja creșterea inflației, preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE), Mario Draghi, a propus Consiliului guvernatorilor cheltuirea a până la 1.100 de miliarde de euro, pentru suplimentarea lichidităţilor.

Măsura ar avea drept scop stimularea inflaţiei în zona euro.

Draghi şi board-ul executiv al BCE, format din şase membri, au recomandat consiliului guvernatorilor achiziţii de obligaţiuni în valoare de 50 de miliarde de euro pe lună, până în decembrie 2016.

Justificarea BCE pentru acest program, aşa cum se poate reţine din declaraţiile anterioare ale oficialilor băncii, este accea că inflaţia este foarte scăzută, chiar cu minus în faţă, în teritoriul deflaţiei. E drept, scăderea generală a preţurilor a fost influenţată aproape total de scăderile de preţuri în energie, după înjumătăţirea cotaţiilor la petrol.

Se pune acum întrebarea,ce investiții intenționează să facă UE cu acest surplus monetar? Răspunsul ni-l dă miliardarul George Soroș în calitate sa de speculant financiar internațional,care,crede el,că îi conferă autoritate în domeniul geopolitic și militar.

Europa trebuie sa recunoasca ca se afla sub atacul Rusiei si sa ajute Ucraina, care ar putea avea nevoie de pana la 50 de miliarde de dolari, a spus George Soros, care considera ca aceasta criza ucraineana reprezinta un pericol mai mare decat Grecia.

„Europa trebuie sa se trezeasca si sa recunoasca faptul ca este atacata de Rusia. Liderii europeni nu trateaza corect situatia si daca nu vor acorda un program de sprijin impresionant in schimbul unui plan de reforme agresive, Ucraina probabil se va prabusi”, a afirmat Soros

Vedeți cum totul se leagă într-un plan minuțios și precis,menit să servească interesele anglo-americane ?! Soroș cere indirect liderilor europeni să finanțeze războiul neconvențional din Ucraina purtat de SUA și NATO împotriva Rusiei. Și din ce bani ar putea să finanțeze acest război,dacă nu din banii fraierilor de europeni? Că tot am amintit de fraieri,Johannis tocmai a chemat partidele la consultări pentru a adopta Pactul pentru Apărare,care prevede cel puțin 2 la sută din PIB alocați pentru apărare pentru următorii 10 ani. Vedeți cum se leagă totul?

Sursa articol:
http://dantanasescu.ro/2015/01/22/america-pregateste-europa-de-razboi.html

Pactul de Apărare ne dă gaură în buzunare

http://dantanasescu.ro/2015/01/12/pactul-de-aparare-ne-da-gaura-in-buzunare.html

De 200 de ani încoace tot ce se întâmplă în Europa la capitolul revoluţii şi frământări sociale este controlat de Imperiul Anglo-american. Orice mişcare pare curată la bază, dar de la vârf nu ştii cine trage sforile. Pe mine mă interesează cine coordonează de la vârf. SUA este o colonie a UK.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s