8 ani de când România a intrat în Uniunea Europeană. Care au fost avantajele ?

10943731_591664350965374_7589232721541723266_n  Marile promisiuni cu care am fost ademeniți,mai exact mințiți,s-au dovedit a fi doar vorbe în vânt.

Ce avantaje am avut în toți acești ani ? Nmic!

Am avut parte de :

Blocaje,restricții,pierderi etc. Ne-a ajutat UE să ne dezvoltăm în vreun fel ? Ne-a oferit UE facilități pe piața europeană? Ne-a lăsat UE măcar să încercăm să ne dezvoltăm și să ne refacem singuri economia pe care am fost obligați să o facem praf și să o vindem la fier vechi ?

În timp ce noi am fost obligați să liberalizăm prețuri,să ne aliniem la „standarde europene”, firmele vest europene au găsit la noi o sursă ieftină de materii prime și resurse umane și o piață de desfacere pentru produsele lor,confom vechiului model colonial practicat de către țările de origine.

România este distrusă economic,social și se zbate în ghearele FMI,atacată din toate părțile de asasinii economici,căutători de resurse naturale,ce face în tot acest timp stimata UE? O dă pe unitatea europeană și cu pericolul comunist.

În ceea ce ne privește pe noi românii,am fost mințiți și profund dezinformați în legătură cu costurile și condițiile aderării la Uniunea Europeană și nici acum mulți cetățeni habar nu au de aceste lucruri. Dar să vedem ce condiții pune azi Bruxelles-ul Ucrainei pentru a avansa către „democrație” , „capitalism” și mai ales „civilizație europeană”.

http://dantanasescu.ro/2013/11/26/ipocrizia-nemarginita-a-celor-de-la-ue.html

 10941852_591565030975306_6848494804095017796_n

Elitele mondiale au inteles de foarte mult timp ca mintea umana este cheia stapanirii omului. S-au incercat mai multe tehnici, de la sclavagism la dictatura, dar se pare ca impresia de libertate amestecata cu influente mentale cat mai adanc infipte in subconstientul uman a dat intotdeauna roade.Controlul mental este un atac complex focalizat pe un anumit grup de oameni iar efectele nu trebuie sa fie spontane.Cei ce au inteles asta au stapanit oamenii din jurul lor si apoi tari intregi.

Ideile oamenilor trebuie schimbate si in alta directie, si aici intervine -spalarea creierului. Raspandirea de zvonuri, de cele mai multe ori neavand legatura cu realitatea, se face prin intermediul mass-media.Internetul, ziarele, televiziunea, radioul, si chiar literatura de specialitate uneori, pot contribuii la nasterea unei noi paradigme.Presupunand durate relativ mari de timp pentru atingerea scopului tocmai pentru ca noi sa credem ca totul a fost la voia intamplarii, mesajele patrund in creierele noastre exact asa cum vor ei, de multe ori oamenii fiind aceia care cer “schimbarea”. Tehnica aceasta se numeste problema-reactie-solutie si face parte din aceiasi metoda de spalare a creierului.Pe scurt, se creaza o problema, se asteapta raspunsuri din partea societatii civile sau chiar a popultatiei si apoi se vine cu solutia pe care o aveau pe masa de la inceput.

Din aceiasi categorie face parte si utilizarea mesajelor subliminale, ce fost subiectul multor articole din media oficiala. Televiziunea joaca cel mai important rol in acest mare circ. Incepand de la reclamele ce ne indeamna sa consumam anumite produse, de care de cele mai multe ori nu avem nevoie, continuind cu emisiunile ce scad activitatea neuronala (mentinerea populatiei intr-o stare de dobitocire) si mergand pana la filme.Stirile sunt de asemenea un instrument foarte puternic aflat in mana celor din umbra.Nu cred ca exista vreo televiziune neafiliata unei mari corporatii ce are legatura cu alte concerne ce fac parte din aceiasi caracatita a puterii mondiale sau regionale, dupa caz.

Educatia este una din cele mai importante metode pentru elite. Daca poti implanta unei persoane de la o vasta frageda anumite idei si concepte, acea persoana va face treaba pentru tine mai tarziu fara macar sa-i spui ce sa faca.Poate ca multi nu sunt de acord cu mine dar acest lucru este atat de evident tocmai pentru ca poate fi de neconceput.Copii din ziua de azi, si nu numai, nu mai sunt invatati sa gandeasca ci sa memoreze.Trebuie sa memorezi ce vrea profesorul si programa scolara si nu ai dreptul sa contesti nimic (oricum, putini sunt cei ce o fac).Parintii au o foarte mare vina in primul rand pentru ca nu verifica cunostintele copilului.Este multumit sa vada notele acestuia, nu conteaza parerea lui sau cunostintele sale.Poate si pentru ca societatea ne-a indemnat sa fim foarte ocupati cu cariera.

Daca vrem sa fim atenti la ce se intampla in jurul nostru pe langa aceste tehnici mai putem scrie mii.Insa majoritatea prefera calea cea confortabila si usoara. E simplu sa crezi ca tot ce e in jur nu e o iluzie si ca nu poti face nimic pentru a schimba lucrurile;tocmai pe asta se si bazeaza cei ce au grija de tine in fiecare noapte in timp ce mergi linistit la culcare dupa ce ai ras copios de Capatos sau mai stiu eu ce show pacatos…E usor sa mergi la munca zilnic fara sa te intrebi ce fel de viata e asta; fara sa vrei sa afli mai multe din culisele celor ce vor distruge viata copiilor tai; sau fara sa vrei sa faci nimic in schimb, pentru ca , sa fim seriosi, ce poti face tu ?Intr-adevar e usor sa scrii despre astea fara sa ai solutii insa pana ce lumea nu constientizeaza pericolul, nu ai cum sa le oferi solutii.

 1466262_591647180967091_4901342475958430801_n

Există mulţi pupincurişti ai Occidentului pentru care (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondiala etc) sunt văzuti ca salvatori.

http://dantanasescu.ro/2013/07/20/bogatia-se-obtine-de-pe-urma-saraciei-altora.html

Un gând despre &8222;8 ani de când România a intrat în Uniunea Europeană. Care au fost avantajele ?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s