UE și SUA înseamna distrugerea economiei și colonizarea României

932136450

 UE și SUA înseamna distrugerea economiei locale, supraimpozitare , colonizarea României , șomaj și distrugerea clasei de mijloc

Constat că situația României se înrăutăţeşte suntem folosiți decât ca piață de desfacere pentru Occident. Se încearcă obstrucționarea agriculturii prin mijloace autohtone, se distrug practic posibilitățile micilor agricultori de a practica agricultura cu mijloace naturale. Un alt exemplu este acela cu rigorile aplicate recoltarii laptelui și multe, multe altele.

Dan Tănăsescu :

Voinţa de a intra în UE şi NATO nu a fost a poporului român ci a politicienilor cumpăraţi de cei din afara ţării. Poporul a fost convins prin acţiuni concertate de propagandă şi manipulare în masă. În primul rând populaţia habar nu avea despre ce e vorba. Îmi amintesc că în ziua când am aderat la NATO, o televiziune a luat nişte interviuri pe stradă şi nimeni nu a ştiut să spună ce este NATO şi care sunt avantajele intrării în NATO, dar toţi spuneau că “se bucură că o să fie mai bine”. LA fel a fost şi cu intrarea în UE. Să dai vina pe popor, pentru ticăloşiile guvernanţilor înseamnă să te laşi pradă manipulării făcute de cei din urmă.

Referitor la cumpăratul de mărfuri de la ţăranii români, situaţia este mult mai complicată. În primul rând că ceea ce produc ţăranii este foarte puţin ca să acopere cererea de hrană a întregii ţări. Pe urmă ţăranii nu au reţele de distribuţie care să facă mai uşoară ajungerea mărfurilor la clienţi, iar preţurile mici ale importatorilor îi fac să rămână cu marfa nevândută. Atunci când nu ai bani, ca client, vei opta obligat pentru ce e mai ieftin.

Referitor la Loganuri… hmm… Dacia a fost cumpărată de francezi, aşa că nu mai este un produs românesc. Dacă am cumpăra Loganuri am contribui la economia Franţei, nu a noastră.

Nu este corect să faci generalizări şi să vorbeşti în numele tuturor, cu formulări de genul “toţi suntem de vină” şi “cati dintre noi nu trec zilnic pe langa ei, in goana masinii, evitand sa oprim la marginea drumulu”. Uite, eu de exemplu nu am maşină şi nu am avut niciodată. Nu am fost de acord să intrăm în NATO şi în UE, nu am făcut niciodată un credit, nu am cumpărat în rate, nu am lucrat la vreo multi-naţională sau vreo bancă. Aşa că eu personal nu mă simt vinovat cu nimic şi cred că sunt mulţi alţii în situaţia mea.

Dacă cumpăr Logan, voi ajuta la plata salariilor a câteva mii de angajaţi de la Mioveni, în vreme ce România întreagă pierde milioane de euro, deoarece Renault este multi-naţională şi are o serie de facilităţi fiscale, scutiri şi înlesniri din partea statului.

Pe urmă, aşa cum am mai spus, ţăranii şi în general micii întreprinzători români, produc prea puţin pentru a acoperi nevoile mărfuri şi hrană ale ţării. 80% din economia României aparţine străinilor, aşa că, oricât ne-am strădui, posibilităţile noastre sunt foarte reduse.

Îmi pare rău că oamenii nu înţeleg ce se întâmplă cu adevărat în România şi se lasă conduşi de emoţii, păreri subiective şi de manipularea pe care o fac cei de la putere. Eu vorbesc la nivel de ţară şi realitatea e că mulţi speculatori din Italia sau alte ţări au cumpărat terenuri şi sunt în aşteptarea momentului în care le vor valorifica.

În al doilea rând, nu sunt de acord cu acest mod de a ne judeca semenii. Aproape toţi cei care comentează nu mi se pare potrivit să ne urâm şi să ne judecăm semenii şi să dăm vina pe ei când ticăloşii sunt cei aflaţi la putere sau în afara ţării. E adevărat că mulţi dintre noi au fost lacomi, naivi şi s-au lăsat amăgiţi de filmele americane şi de reclame şi au vrut să trăiască şi ei aşa cum nu au putut s-o facă până acum. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îi judecăm, să îi învinovăţim să-i urâm pe ei, pentru că nu ei sunt cauza şi nu ei sunt duşmanul împotriva căruia trebuie să luptăm. Ei sunt faţii noştri.

În orice ţară din lume sunt doar două forţe care pot face legea: cei care tipăresc bancnote şi politicienii cumpăraţi de aceştia. În România în prezent legile se fac conform dispoziţiilor de la UE, de la FMI, Banca Mondială şi alte asemenea instituţii mafiote. Un lucru mai puţin cunoscut de populaţie, dar foarte bine cunoscut de unii politicieni este că, prin Tratatul de aderare la UE, României i se limitează dreptul de a face agricultură, pentru a nu face concurenţă celorlalte state. Pe urmă legile din România sunt mai puţin importante în raport cu cele europene sau cu directivele europene. Citiţi articolul 148 din Constituţie.

Totuşi, ca soluţie eu aş vedea mai multă solidaritate între români. De exemplu fermierii să se organizeze în asociaţii cetăţeneşti şi să-şi facă singuri sisteme de distribuţie, de promovare a produselor, să înfiinţeze bănci populare, sau Case de ajutor reciproc (CAR), care să folosească capital autohton şi să ofere credite fără dobândă, sau cu dobânzi foarte mici pentru investiţii, iar banii să rămână tot la aceste asociaţii nu să iasă din ţară, ca în cazul băncilor. La aceasta ar putea contribui, dacă ar exista, oameni de afaceri potenţi din România, care să sprijine financiar aceste asociaţii ale ţăranilor şi micilor întreprinzători din România. Chiar şi Biserica ar putea sprijini aceste organizaţii, având în vedere că dispune de o mare influenţă în societate şi de resurse financiare semnificative.

Dacă aş fi ţăran aş încerca să mă ajut singur şi să mă asociez cu alţi ţărani. Nefiind însă ţăran, nu pot să răspund, de ce nu au făcut ţăranii asta până acum! Ştiu şi eu, poate nu s-a născut un lider printre ei, poate nu sunt suficient de educaţi… De ce ar trebui să ne gândim ce putem face noi pentru ei, dacă ei nu fac nimic pentru ei înşişi, pentru a putea să-i ajutăm noi după aceea în sensul dorit de ei? Ar trebui să-i ajutăm cu forţa?!

În agonie ne-au adus alogenii care au cotropit şi au luat în stăpânire ţara. România este ca un animal muşcat de un şarpe sau o insectă veninoasă, care acum este amorţit, sleit de puteri şi incapabil de acţiune. Cel mai otrăvitor lucru pentru poporul român este să fiim dezbinaţi să ne urâm între noi şi să considerăm că “de vină suntem noi toţi”! NU!!! De vină sunt cei care ne conduc şi care dau mereu vina pe noi pentru ticăloşiile lor!

Nu este o treabă care ţine de popor. Conducătorii noştri sunt înţeleşi cu cei de la UE, ca România să nu facă agricultură. Un politician spunea chiar nu de mult la televizor că Uniunea Europeană ne recomandă să vindem şi ce a mai rămas din terenurile agricole, străinilor, care ştiu să facă performanţă. Iarăşi am auzit că mari suprafeţe de teren arabil sunt cumpărate de italieni, care după 2014 vor să cultive pe ele grâu şi să-l ducă la ei în ţară. Mai sunt o grămadă de străini, cum ar fi greci, arabi, evrei, care deţin terenuri în România, iar alţii asteaptă anul în care va fi dat liber şi persoanelor fizice străine să cumpere pământ în România.

Ar mai trebui adăugat faptul că multinaționalele și băncile care operează în România scot anual din țară 60-70 miliarde de euro și la stat contribuie cu mai nimic. Acolo se duc banii,nu în ajutoarele pentru amărâți! Din ce rămâne se fac că dau ajutoare la săraci.

Romania prin integrarea in structurile UE ,NATO a trebuit sa respecte niste clauze care au distrus tara

1, Distrugerea armatei traditionale românești

2, Distrugerea industriei sau vinderea pe nimic pentru a nu concura produsele straine , pentru a le vinde ca fiare vechi

3, Vinderea marilor companii Petrom , Distrigaz, Electrica catre marile monopuluri straine si toate profiturle acestor companii pleaca in tarile de origine

4, Vinderea bogatiilor solului si subsolului

5, Închiderea minelor sub motivul fals nerentabilitatii

6, Slabirea statului intentionat care sa nu poata ajuta economia in concurenta cu marile monopoluri straine

7, Importul coruptiei generalizate de la imperialistii americani si vest europeni

8, Impunerea spre vanzare a tuturor bancilor ,astfel incat statul nu mai are nici o parghie de control si de ajutor , fara a se imprumuta la bancile straine jefuitoare

9, Cresterea alarmanta a somajului ,disparitia locurilor de munca ,plecarea fortei de munca calificate in tari bogate si implicit la ridicarea bunastarii acelor tari

10, Destramarea a sutelor de mii de familii prin aceste plecari pe meleaguri straine

11, Instigarea timp de 50 de ani prin posturile de radio Europa Libera ,Vocea Americii , Londra la nesupunere fata de regimurile socialiste care chiar aparau interesele poporului

12, Plata anuala la bugetul UE, FMI,BM,NATO etc cu miliarde de euro

13, Cheltuirea cu FMI,BM,UE, NATO corporatii occidentale cu miliarde de euro anual pentru organismele create artificial asa zise de gestionare fonduri europene, organisme de control etc

14, Datoria actuala de peste 150 de miliarde de euro nu poate fi platita nici de zece generatii ,deoarece suntem strangulati chiar de cei care ne-au îndatorat pentru interesul lor

15, Mai mult timp de 40 de ani imperialistii americani si vest europeni prin posturile de radio Europa Libera si Vocea Ameridcii au instigat popoarele la revolta ia mintit cu nerusinare ca vor veni , dar in acelasi timp azi sa aflam ca ticalosii de americani si englezi ne-au vandut ca pe orice marfa.

16, Romania cu aceste structuri in care a intrat UE, NATO este in faliment , are datorie externa de peste 100 de miliarde de euro, iau fost furate bogatiile solului si subsolului ,i sa distrus iindustria ,agricultura ,bancile , si traieste de pe azi pe maine

17, Astazi cei care instigau la posturile de radio Europa Libera poporul la nesupunere ,dau
informatii false despre revolutie la posturilee de televiziune aservite imperialistilor americani si vest europeni.

18, Asa zisele fonduri europene nu ne ajuta cu nimic ,pentru ca ajung tot la imperialistii americani si vest europeni.

19, Dar unde sunt inginerii ,medicii ,tehnicienii muncitorii care au transformat tara in 40 de ani de socialism intr-o tara industrial agrara si azi cu niste guvernanti aserviti monopolurilor occidentale straine asteptam sa ne vina investitorii straini?!

20, Romani , Romania trebuie sa iasa urgent din aceste structuri mafiote UE, NATO ,FMI care ne conduc spre faliment

21, Desigur tinerii nu vor fi de acord , actualul sistem le acorda multe libertati false și iluzii , dar sa se uite mai atent ca au si ei copii si sistemul actual capitalist corupt ,in putrefactie , nu creaza locuri de munca ,nu le asigura locuinte ,nu vor avea pensie la batranete.

INTEGRAREA IN UE SI NATO A PRODUS ROMANIEI :
– DEZMEMBRAREA SI DESFIINTAREA A CEL PUTIN 1300 DE OBIECTIVE INDUSTRIALE .

– UMFLAREA ARTIFICIALA A CLANURILOR POLITICE INTERLOPE SI SECATUIREA BUGETULUI NATIONAL CU ASTFEL DE SECATURI.

– ALOCAREA DE FONDURI IMENSE PENTRU PLATA COTIZATIEI DE MEMBRU AL UE IN RAPORT CU TAIEREA SALARIILOR SI A PENSIILOR ROMANILOR SARACITI.

– NESOCOTIREA LEGISLATIEI STATULUI ROMAN SI INCALCAREA CONSTITUTIEI SUVERANE IN FATA DIRECTIVELOR COMISARILOR MAFIOTI AI UE , PENTRU PASTRAREA IN FRUNTEA COLONIEI A BISNITARULUI SECURIST TRADATOR DE TARA ,GEN TRAIAN BASESCU.

– PRADUIREA REZERVELOR MINERALE PE MOCA , STRAINILOR SI SARACIREA ROMANILOR , CONCOMITENT CU INGLODAREA IN DATORII ISTORICE A COLONIEI ROMANIEI , FARA DE DATORII IN 1989.

Balici Mihai :

Sunt nascut in 1946 ,am cunoscut ororile comunismului din anii 1950, familia mea a fost prigonita de comunisti ,parintii mei sperau in permanenta ca vor veni americanii ,ba chiar tatal meu spera ca daca vine regele ii va da despagubiri ca a fost dat afara ca fiind monarhist
In anii 52-60 ascultam seara de seara Vocea Americii ,Europa Libera, Londra ca ma puneau sa ascult la aparatul de radio OLT incet sa nu auda altii si apoi sa le spun cand vin americanii si pleaca rusii
De Anul Nou ascultam ca prosti glasul impedicat al regelui care si el promitea marea cu sarea, sa fim linistiti , noi nestiind ca talharii de englezi si americani ne-au vandut ca pe o masea stricata
Timpurile au trecut , a venit Ceausescu , care a dat ordin sa nu se mai tina cont de dosare in scoli , am invatat bine ,am facut liceul la Dorohoi , facultatea de Constructii la Iasi promotia 1969 , Din intamplare tatal meu dupa colectivizare a plecat la mina din Ostra , si la repartitie a venit si un ofiter care recruta pentru Directia de Constructii Militare ingineri constructori
Am avut medie mare ,am cerut postul de la armata ,ma intrebat ce este tatal , desigur miner , doar nu era sa spun fost chiabur cu trecut pe la securitate si asa am ajuns in armata
Am avut noroc de niste sefi deosebiti ,cam multi cu dosare nu prea bune dar m-am integrat ,am muncit serios pe santiere unde m-au trimis , am facut cinste armatei romane
Chiar la cutremur am construit blocuri , plecam de acasa la 7,00 dimineata eram in santier si stateam pana la orele 12,00- 1,00 noaptea pe santiere ,unde am construit apartamente in planul de 5000 de apartamente ale armatei si am fost recompensat de tov Ceausescu pentru acest efort deosebit cu gradul de maior la 31 de ani
In acelasi timp mi-am terminat a doua facultate matematica informatica in Bucuresti sectia ff si am pus bazele informaticii militare in domeniul constructiilor militare din anul 1978 pana in anul 2002
In perioada 1980 cand nimeni nu stia cu ce se mananca informatica ,am facut multe rapoarte la Elena Ceausescu aratand importanta acestui domeniu de informatizare a societatii ,ca sistemul socialist va pica din cauza acestui domeniu si este pacat ca socialismul este mult mai eficace in utilizarea informaticii decat capitalismul rapace . Nu s-a inteles nimic , era teoria lui Stalin , ca calculatorul este stafia imperialismului , ca daca introduci calculatorul dai afara oamenii …
Insa am crezut ca dupa 1990 intradevar va curge lapte si miere ,ca vom avea salarii americane ,ca vom munci ca ei , cand colo totul a fost pe dos ,armata distrusa de un neica nimeni prim ministru , industria distrusa de un Roman, coruptia americana a invadat Romania ,numarul somerilor a crescut alarmant ,toti se pensionau , toti faceau cu totul altceva decat munca concreta
Sistemul actual capitalist este cea mai josnica oranduire posibila si trebuie distrusa cu orice pret , aduce nenorociri la 95 % din populatie si huzur si degradare genetica pentru 5% din populatie

Tinerii nu au muncit in socialism , au fost dusi in eroare de acesti imperialisti americani si vest europeni
Azi tinerii ce beneficii uriase au
-locuinte nu au
-servicii nu au
-familii sa isi intemeieze nu au etc
-dupa ce fac pe cheltuiala noastra scoli ,pleaca in alte tari ca nu le convine salariul din Romania pentru care au facut revolta in 1989
Tinerii sa stie ca datorita lor in cei 23 de ani au murit peste un milion de romani care au disparut din populata Romaniei din statistici ca urmare a lipsei medicamentelor datorate lipsei banilor ,stresul ca devin someri , sinucideri , dezmembrari de familii , pensii foarte mici fata de pretul vietii , pierderea locului de munca , comportamentul noilor patroni , boli psihice , cancere datorate dezechilibrului mental etc etc
Muncitori de pe platformele industriale ale Bucurestilor (sute de mii ) care au decis victoria asa zisei revolutii au iesit in strada la indicatia lui regizor Nicolaescu ( cum s-a laudat la postul OTV ) si astazi se uita ca in locul fostelor hale mandria Romaniei unde lucrau ca muncitori supercalificati cresc buruieni si ei sunt someri
Chinezii daca lasau la voia intamplarii si nu erau fermi cu cei 1000 de studenti instigati de americani si nu erau fermi in inabusirea ferma a revoltei , azi nu mai erau prima tara din lume si erau colonie ca Romania.

Trebuie sa se inteleaga ca viitorul nostru este sumbru in contextul actual si cu integrarea in structurile UE,NATO
Guvernantii nostri au crezut ca prin integrare , vor veni bani multi de la UE ,dar s-au inselat amarnic
Cei ce nu stiu si care cred ca Romania este de vina ca nu ia cei 20-25 de miliarde de euro alocati de UE , nu cunosc adevarul adevarat,adica ca sa iei acesti bani trebuie tu ca tara sa ai un disponibil de 5-8 miliarde de euro blocati pentru absorbtie , dupa care tu ii investesti in proiecte si sa iti iei masuri ca ceea ce aloci tu din buget sa zicem 3-4 miliarde se vor intoarce de la UE dupa minim un an prin rambursare
Aici este problema grava , ca tara nu poate aloca acesti bani in avans , nu are de unde si atunci nu putem derula proiectele ,dar mai mult in acelasi timp avem o cohorta de agentii guvernamentale ,regionale etc create la indicatia UE , care mananca bani de la buget(cca un miliard de euro pe an ) care fac numai hartii moarte ,fara finalizare in proiecte
Daca se face un calcul simplu veti vedea ca in maxim 10 ani , Romania va avea datorie de peste 300 de miliarde de euro (cresterea anuala cu 20 de miliarde de euro), plus dobanzi de minim5 % anual si bancile ca in cazul Greciei vor pune sechestru pe raurile ,muntii , bogatiile solului tarisoarei noastre
Trebuie facute studii de specialistii economisti romani a situatiei economice actuale ,daca ne putem plati datoriile , daca avem resursele necesare si nu sa lasam la voia intamplarii soarta tarii pe mana unor birocrati de la UE si FMI
Uitati-va mai atent la dezvoltarea Ucrainei , care a reusit sa inlature guvernul proocidental al fostului presedinte , similar cu cel a lui Basescu si astazi tara lor dispunand de toate bogatiile proprii ,de industria proprie ,de bancile proprii isi pot planifica o dezvoltare proprie prin forte proprii si veti vedea ca au inflatie zero pe 2012
Desigur romanii au o alergie la poporul rus ,dar sa nu uite ca acestia in anii 50 ne-au construit fabricile de autocamioane ,fabricile de tractoare , alte zeci de fabrici mari , pe cand imperialistii americani si vest europeni ne-au distrus complet in acesti ani .

Comunistii au transformat tara din mizeria capitalista intr-o societate demna pentru omul de rand
Nu uitati ca daca azi aveti scoala se datoreaza tot comunistilor ,care au eradicat analfabetismul cronic din Romania , au facut scoli la sate , au adus profesori calificati la tara si sa nu uitati ca generatiile de medici ,ingineri , tehnicieni ,maistri , muncitori calificati s-au realizat pe timpul comunistilor si astazi sunt cei mai apreciati , mai mult acestia provin din mediile sarace , care nu ar fi facut in alte conditii scoala
Si sa nu uitati ca daca nu era regimul comunist , Basescu nu facea scoala si poate era un simplu carciumar la el in satul plin de glod , Boc era un simplu tamplar fruntas in sat ,Patriciu era un simplu functionar etc etc
Si sa nu uitati cat face tezaurul nostru 2-3 miliarde de euro .imperialistii americani si vest europeni ne-ai adus o paguba in cel 23 de ani de peste 500 de miliarde de euro si apoi daca luam tezauru in conditiile actuale fiti convinsi ca disparea in 2-3 ani de zile , datorita coruptiei actuale generalizare de origine americana.

Daca nu eram mintiti de acesti ticalosi de americani si vest europeni si cunosteam adevarata fata umana a acestei oranduiri socialiste , parintii mei trebuia sa nu fie contra, sa nu suferim noi copii de pe urma acestui fapt
Din cauza minciunii si ticalosiei imperialistilor americani si vest europeni , foarte multi romani din clasele mijlocii ,intelectuali au suferit , pentru ce , ca sa apere interesele burgheziei si mosierimii plecati peste granita si care aruncau venin prin posturile de radio Europa Libera si Vocea Americii
Abia tarziu ne-am dat seama ca trebuie sa ne integram in noul sistem si pentru ca eram tineri nu eram dispusi sa infundam puscariile , ca sa se intoarca burghezia si mosierimea si regele sa isi ia proprietatile
Nu am mintit cand am intrat in armata , ba am facut un lucru foarte bun ,lucru ce trebuia facut si de tatal meu care a fost chemat sa intre in militie si nu a vrut
Poate era mult mai bine si poate contribuia si el sa distruga 10% din gena raului taranisti si liberali , asa s-a ales numai cu chemari pe la securitate si suferinta familiei
Si de munca sa nu credeti ca nu muncesc , chiar daca am o pensie buna , datorata regimului comunist si nu ticalosilor de cap[italisti , sunt expert in fonduri europene , intocmesc dosare de finantare, pentru a ajuta acest popor sa ne putem lua cel putin o parte din banii pe care ii aruncam pe fereastra ca prostii prin integrarea in UE
Si daca nu stiti va pot informa ca prin integrarea in structurile mafiote UE,NATO FMI , Romania cheltuie in perioada 2007-2013 cca 35 de miliarde de euro ,i se aloca de catre UE cca 20-25 de miliarde si poate absorbi efectiv cca 10 miliarde ,deci aceasta integrare pe langa conditiile impuse de distrugerea sistematica a tarii ,mai avem si o paguba de 20 de miliarde de euro.

Oamenii sunt indoctrinati de ideologia capitalista si nu este de mirare.

Trebuie spuse adevarurile chiar daca ele nu convin , noi am trait ambele sisteme sociale ,am fost un anticomunist convins si in prezent fara voia mea am devenit un anticapitalist convins
Tineretul trebuie sa fie pus in garda , ca promisiunile capitalului american si vest european sunt iluzii desarte , ei nu urmaresc decat castiguri in folosul propriu
Daca maine se burzuluieste la ei Putin , ne vinde ca pe o masea stricata ,numai sa le fie bine lor , deci asa zisa aparare din partea lor este pur formala .

De ce este nebunie curata iesirea din UE,NATO
Mai bine acumulam datorii imense ,traim din mila strainilor , pleaca din tara toti romanii pe meleaguri straine , peste 20 de ani nu mai sunt salariati ,batranii nu mai au de unde sa ia o pensie , tara total sub sechestru multinationalelor americane si vest europene si bancilor colonialiste imperialiste
Asta va doriti dvs
Faceti un calcul simplu
Astazi Romania cheltuie cu UE, NATO 4 miliarde de euro pe an , din care 2 miliarde de euro tributul la bugetul UE si alte 2 miliarde de euro cu cohorta de agentii infiintate , cu consultanti ,manageri ,avocati tribunale pentru licitatii ,dobanzi la banci si asdteptam sa ne dea un miliard UE
Ii dam dracului de UE si NATO si cu cei 4 miliarde de euro ne punem pe picioare industria ,agricultura , spitalele ,invatamantul etc fara sa ne impuna nici UE ,nici FMI nici o conditie ,plus desfiintam aceste cohorte de birocrati bugetari cu salarii imense de 1-5000 de euro/luna
Mai ganditi-va

Materiale postate sub formă de comentarii pe Internet

Un gând despre &8222;UE și SUA înseamna distrugerea economiei și colonizarea României&8221;

  1. DIn nefericire , prin intreaga atitudine a slujitorilor ei , Biserica nu sprijina decat …tot pe ” alogenii care ne-au cotropit ” ! Cu NATO sau UE , Romania nu cheltuie chiar acea suma avansata d e dumneavoastra ci o suma mult mai mica insa , pagubele pe care le-au produs Romaniei politicile economice ale FMI si UE { si nu in ultimul rand incompetenta , indolenta si arivismul ” elitelor ” politice } , depasesc acea suma cu mult . NATO { vorba veche romaneasca : o fi si asta bun la ceva vreodata desi…eu sincer ma cam indoesc d e asta deoarece , ” la un caz. ” parca vad ca patim ce-au patit polonezii in ’40 } ne da cel putin iluzia ca …suntem mai mult sau mai putin feriti d e supararile pe care gospodin Putin si gasca sa kaghebista de la Kremlin ar putea incerca sa le aduca asupra Romaniei insa….ramane de vazut , pana si asta ramane de vazut ! Doamne fereste s–aflam vreodata pe pielea noastra daca , alianta cu NATO a fost sau nu benefica ! Excelenta postare …pe gandul si sufletul meu : MULTUMIRI !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s