JOCURILE OCULTE ALE CIA SI ILUZIA ROMANILOR CA AU VOTAT LIBER IN 2014

61266370.jpg

CIA controlează total cele două servicii de informaţii româneşti (SRI şi SIE). Ei au oameni-cheie în aceste servicii româneşti. Nu se face nimic în SIE sau SRI, fără acordul celor din America.

Odată cu alegerile prezidenţiale din România, CIA a urmărit să-şi impună un nou președinte pentru corporatiile americane.

Alegerile prezidentiale din România 2014 a avut ca scop Euromaidanul care să schimbe votul majoritar al românilor și să justifice intervenția cancelariilor europene și a celei americane. Dacă CIA pierdea controlul din România pierdea astfel controlul asupra zonei.
În mediul Facebook propaganda CIA a înțeles că poate acționa nestingherită fiindca în fața votantului obișnuit,afiliat sau nu la vreun partid nu mai are șanse. Brusc România de pe Facebook a uitat cine a generat toate nenorocirile din 2008 încoace. Pentru că unii nu înțeleg faptul care au fost și sunt adevăratele forțe oculte și malefice în România. Românii nu înțeleg că Occidentul este un monument dedicat jafului planetar și că nu au nici un viitor.

PDL-ul este un partid creat exclusiv de americani pe modelul democraților americani,cu aceleași viziuni neo-liberale adică feudale,unde absolut nimeni nu mișcă în front împotriva intereselor partenerilor occidentali. PDL-ul nu a dispărut el a fost rebrănduit cu concursul lui Crin Antonescu,pe care îl are alături de Johannis.

PDL-ul este marele câștigător al alegerilor din 2014: după 10 ani de guvernare genocid și monstruoasa PDL se va întoarce.

Tristețea mea rămâne că nu am scăpat de colonialismul CIA și de mizerie.

15 gânduri despre &8222;JOCURILE OCULTE ALE CIA SI ILUZIA ROMANILOR CA AU VOTAT LIBER IN 2014&8221;

 1. nu stiu ce impresie va da ‘voturile oamenilor’ este doar o iluzie ,presedintii devin presedinti s-au oamenii in functii puternice ptr.ca ei trebuie sa fie acolo de a inplinii interesele persoanelor care decid soarta lumii ,[este documentat ca tot globul este condus de 125-6 persoane dupa doua studii asa ca soarta lumii va fi decisa de ei]

 2. Romanii isi dau seama de aceste manevre mai mult decat lasa sa se inteleaga. Poporul nu doarme, ci vegheaza 🙂 Prin aceste jocuri se caleste, cunoaste dusmanul, acumuleaza intelepciune si energie. Poporul nu si-a spus inca „cuvantul”, pentru ca nu a venit inca momentul. Aveti incredere ca poporul roman si tara noastra draga nu vor pieri, asa cum planifica unii.

 3. Cine a spus odată o vorbă înțeleaptă: dacă votul ar putea schimba ceva, acesta ar fi fost interzis!!!

  Deci, dragilor, nu vă mai aruncați așa tare și nu mai fiți așa guralivi doar în mediul virtual; dacă într-adevăr vrei să schimbi ceva, de ce nu postezi, aici pe blog, un post în care să încerci să strângi „n” mii de persoane și să mergi să protestezi?

  Păcat de netul ăsta că nu are limite. Dar așa se întâmplă în zilele noastre: toți vorbim, toți conștientizăm că nu e bine, dar nici unul nu face nimic.

  P.S. Decât să postezi articole de astea fără dovezi… mai bine scutește-ne!!
  P.S. 2 Te rog, nu îți bate joc de limba română!!!

 4. Domnilor cum spunea Confucius : semnele si simbolurile conduc lumea, nu vorbele si legile ! Si daca simtit ca e prea mult pentru voi si aveti un sentiment de refulare varog, va implor vorbiti cu Dumnezeu, cu Iisus, cu biserica Lui, fiti voi cu El si asa veti scapa de griji . Doamne ajuta-ne !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s