Planeta nu este suprapopulată

vv

Fiecare om de pe Pământ are rolul lui lăsat de Dumnezeu. Nu este nimeni în stare să judece cine este util şi cine nu, cine merită să trăiască şi cine nu, cine este valoros şi cine nu. Planeta nu este suprapopulată. România şi Europa nici atât. Problema planetei sunt corporaţiile şi băncile, care prin mecanismul pe care l-au creat, risipesc şi distrug rapid resursele planetei distrugând în acelaşi timp armonia naturii şi a societăţii.

Teoriile economice provenind din şcoala economică austriacă, de factură libertariană, au la bază idei sataniste. În concepţia lor cel care produce este doar patronul, în timp ce proletariatul reprezintă o masă de animale puturoase care stau cu mâna întinsă la stat. Realitatea este însă exact invers: cei ce produc sunt muncitorii, ţăranii şi toţi cei de la baza societăţii, iar patronii şi bancherii sunt doar nişte paraziţi care trăiesc pe spinarea lor însuşindu-şi tot rodul muncii acestora. Citiţi despre William S. Volker şi ideologia libertariană.

În primul rând nu poate dovedi nimeni că suntem 7 miliarde, nici chiar cei care susţin asta! Eu cred că suntem mult mai puţini. Iar motivul pentru care Elitele vor să ne împuţineze este simplu. Cu toată tehnologia, fondurile şi resursele pe care le deţin este practic imposibil să cipuieşti şi să monitorizezi non-stop miliarde de oameni. Plus de asta vor pur şi simplu să extermine anumite populaţii, în special din Africa şi Asia pentru a le putea prelua mai uşor terenurile şi resursele naturale. Se întâmplă deja asta în state ca Uganda sau Somalia.

Sursa articol : http://magazia-de-articole.site11.com/articole/61/planeta-nu-este-suprapopulata.html

Planeta duce şi 200 de miliarde de oameni.

Am scris de multe ori despre faptul că teoria conform căreia planeta ar fi suprapopulată este doar o propagandă a Elitelor Oculte,pentru a justifica planurile de reducere a populației la nivel mondial în scopul dominației globale mai eficiente. Nu mai reiau argumentele și explicațiile,pentru că nu acesta este scopul de față.

http://dantanasescu.ro/2013/01/12/planeta-e-suprapopulata-cu-tampiti.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s