MARI DINASTII ALE LUMII/ Familia Rothschild – CEI MAI BOGAŢI EVREI de pe Pământ

rothschilds-and-peres-and-rabin

Familia Rothschild este o dinastie internaţională de bancheri şi mari finanţişti de origine germano-evreiască, care are afaceri în toată lumea şi a fost înobilată de către guvernul austriac şi cel britanic. Numele dinastiei semnifică, cu aproximaţie, “scut roşu”.

Ascensiunea către avere

Creşterea puterii şi influenţei familiei a început cu bancherul Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), ale cărui sfaturi şi strategii pentru succes vizau păstrarea controlului afacerilor în sânul familiei, alături de menţinerea unei discreţii absolute cu privire la dimensiunea averii clanului. Primul membru notabil al dinastiei era un dealer de monezi rare şi vechi, medalii, antichităţi şi fel de fel de curiozităţi. A avut foarte mulţi copii, dar doar zece dintre ei au supravieţuit. Mayer a abuzat în oarecare măsură de schimbul valutar, acordând credite şi împrumuturi către guvern. Până la începutul secolului XIX, el deja nu mai era un dealer de lucruri vechi, ci se transformase într-un bancher în toată regula.

Apogeul financiar

Copiii lui Mayer au fost îndemnaţi să se stabilească în mai multe oraşe cheie din Europa: Londra, Paris, Viena, Napoli şi Frankfurt. Nathan Mayer Rothschild şi-a început afacerile în capitala Angliei în anul 1811, prin lansarea propriei firme, N. M. Rothschild & Sons. Compania şi-a stabilit centrul în New Court St. Swithin’s Lane, în plin City, centrul financiar al Londrei, unde există şi funcţionează şi în prezent. In anul 1818, Nathan Mayer a acordat guvernului Prusiei un împrumut de 5 milioane de lire sterline, o sumă imensă în acele vremuri, cerând în schimb garanţii imobiliare cu ajutorul cărora şi-a intensificat afacerile. N.M. Rothschild a devenit atât de potent financiar în mijlocul City-ului, încât între anii 1825 – 1826, putea să susţină întreaga emisie monetară a Băncii Angliei doar din propriile lichidităţi.

Cât de bogată e dinastia

Copiii lui Mayer au investit în fel de fel de afaceri de viitor: metale preţioase, căi ferate, dar, cel mai important aspect – s-au specializat în acordarea de împrumuturi către guverne. Familia Rothschild a deschis bănci în majoritatea tărilor europene, având o influenţă deosebită în Austria, Franţa, Germania, Napoli şi Elveţia. Apogeul financiar al familiei a avut loc la mijlocul secolului XIX, când averea cumulată a dinastiei s-ar fi ridicat la câteva mii de miliarde de euro, în banii de astăzi.

Diversitate

Nathaniel de Rothschild a cumpărat pământul de lângă Bordeaux care a devenit podgoria Château Mouton Rothschild. Arthur de Rothschild a fost filatelist – colecţionar de mărci poştale şi timbre.
Lionel Walter Rothschild a fost pasionat de zoologie, organizând pe domeniul locuinţei sale, din Hertfordshire, un vast muzeu de istorie a naturii. Miriam Rothschild, care a decedat în 2005, a fost un pionier în biologie şi etiologie, iar pe durata celui de-Al Doilea Război Mondial s-a ocupat cu decodificarea transmisiilor ascunse pentru armata britanică.

Nathaniel Rothschild – moştenitorul „imperiului”

Nathaniel Philip Victor James „Nat” Rothschild s-a născut pe 12 iulie 1971 în Anglia, dar s-a stabilit în cele din urmă în Elveţia. Este considerat singurul moştenitor al dinastiei Rothschild, având în prezent o afacere care oferă consultaţă financiară pentru pieţele emergente, metale, minerit şi sectorul de resurse. Pe lângă aceasta, Nat mai are numeroase investiţii în fel de fel de afaceri pe plan internaţional, printre care şi investiţii subtanţiale într-o companie care se ocupă cu exploatarea resurselor petroliere.
Pe lângă numeroasele poziţii înalte pe care le-a ocupat de-alungul anilor în cadrul a foarte multe companii, Nathaniel Rothschild a moştenit, oficial, o avere de 500 de trilioane. Neoficial, se zvoneşte că moştenirea este cu mult mai mare, ascunsă în o serie de trusturi din Elveţie, ajungând până la la peste jumatatea averii lumii.

Personalitate controversată

Având o avere atât de mare şi un nume atât de notoriu, era inevitabil ca moştenitorul imperiului Rothschild să nu fie o personalitate controversată. Cel mai “interesant” aspect al vieţii sale private este reprezentat de o acuzaţie care i s-a adus în 2009.

Familia Rothschild. De la Marea Finanta la crearea Israelului. Rothschildzii si era globalizarii

Astazi Rothschildzii sunt la fel de puternici ca in trecut, dar realitatile economiei mondiale, precum aparitia firmelor off-shore si a „fondurilor de investitii”, le permite sa-si ascunda o mare parte din afaceri.

De aceea, ei, urmasii celei mai mari bogatii detinute vreodata, nici nu apar in primele locuri ale topului Forbes, lasandu-i pe altii sa ocupe aceste locuri precum Bill Gates (a carui mama provine din randul bancherilor Maxwell) si Warren Buffet (membri ai grupului Bilderberg) sau pe alti mandatari ai lor precum noi oligarhi, etc…

În luna martie 1994, s-a sărbătorit la Frankfurt cea de-a 250-a aniversare a naşterii lui Mayer Amschel Rothschild, rabinul care a pus bazele dinastiei bancherilor internaţionali Rothschild.

Au venit să-şi depună omagiile cancelarul german Helmut Kohl, primarul Frankfurt-ului Andreas von Schoeler şi preşedintele Băncii Naţionale germane, Hnas Tietmeyer. Au participat circa 250 de membri ai familiei Rothschild care s-au adunat din toată lumea.

Primarul von Schoeler a propus ca pe noua bancnotă a Europei unificate, Euro, să fie tipărit chipul lui Mayer Amschel Rothschild.” (Traian Golea, erou al rezistenţei.)

„Statele occidentale sunt dominate de o supraclică criminală extrem de puternică care este deasupra legii şi nu dă socoteală nimănui, exact ca şi lumea criminală interlopă.

Mai mult, cele două lumi, supraclica cămătărească şi lumea interlopă de criminali urmăriţi de poliţie, sunt în strânsă legătură şi colaborează, lumea interlopă de jos fiind finanţată, organizată şi incitată de către supraclică la acte de violenţă şi acţiuni subversive împotriva clasei de producători, atunci când aceştia nu se supun imediat ambiţiei mondiale a supraclicii.” (Ivor Benson, Factorul sionist)

Familia Rothschild este una dintre cele mai bogate familii din lume cu o avere estimată la 500 trilioane de dolari, ceea ce înseamnă mai mult din averea totală a lumii. Registrele financiare ale acesteia nu au fost niciodată audiate ori contabilizate.

Istoricul acesteia începe în jurul anilor 1600, mai precis 1577 atunci când are loc nașterea lui  Izaak Elchanan Rothschild, cel care a purtat pentru prima oară numele „Rothschild” (în germană veche traducându-se „Scut roșu”). Izaak, s-a născut în ghetoul din Frankfurt. Extinderea la nivel mondial a familiei a început în anul 1744, dispersia la nivel european făcându-se cu ajutorul celor 5 fii ai lui Mayer Amschel Rothschild, fiul lui Amschel Moses Rothschild(n. 1710), cel care a întemeiat o casă de finanțe. Motto-ul familiei aparține limbii latine: Concordia, Integritas, Industria (Armonie, Integritate, Industrie).

Rotschilds_arms

Pe parcursul anilor, deși membrii familiei au stat departe de ochii presei, ei au ieșit în evidența prin câteva evenimente istorice importante. Unele dintre ele este că au ales președinți, au prăpădit burse, au pornit și finanțat războaie sau chiar au falimentat state.

Ei controlează activele petroliere ale uneia dintre cele mai mari companii din branșă, Shell, dar și unele fundații asa zis caritabile și firme off-shore ce au ca scop ascunderea averilor Vaticanului și a oamenilor înstăriți de pe mapanond. Grupul Rothschild deține de asemenea și „Associated Press” ce îi ajută să se ferească de scandalurile din mass-media. Tot ei controlează și prețul mondial al aurului prin Bursă de valori de la Londra și mai dețin și Monetăria Regală a Angliei.

Ei controlează activele petroliere ale uneia dintre cele mai mari companii din branșă, Shell, dar și unele fundații caritabile și firme off-shore ce se presupune că au că scop ascunderea averilor Vaticanului și a oamenilor înstăriți de pe mapanond. Grupul Rothschild deține de asemenea și „Associated Press” ce îi ajută să se ferească de scandalurile din mass-media. Tot ei controlează și prețul mondial al aurului prin Bursă de valori de la Londra și nu până de curând au avut sub tutelă și Monetăria Regală a Angliei.

Bani la bani se trag: familiile Rothschild și Hilton se înrudesc

Sora cea mică a lui Paris Hilton, Nicky Hilton, s-a căsătorit cu iubitul ei, bancherul James Rothschild.

Potrivit “US Weekly”, Nicky Hilton (30 de ani) s-a logodit cu James Rothschild, care deține lanţul de hoteluri Hilton.

James Rothschild este moştenitorul unei faimoase familii de bancheri, care a înfiinţat case bancare și financiare europene începînd cu sfîrșitul secolului al XVIII-lea.

Numele familiei Rothschild nu apare în nici un top al bogătanilor, însă averea lor este cu mult mai mare decât vor să arate. In plus, membrii familiei sunt cei mai puternici oameni ai planetei.

Începând din secolul XVIII si până în prezent, dinastia Rothschild a influenţat şi schimbat cursul a mai multor evenimente importante. Astfel, Napoleon a fost înfrânt de Ducele de Wellington la Waterloo, prin ajutorul financiar acordat englezilor de către A.M. Rothschild. Mai târziu, aceştia au finanţat: războiul de recesiune din USA, armata britanică în timpul colonizării engleze a mai multor ţări, achiziţia de terenuri în Palestina, terenuri care au stat la baza naşterii statului Israel.

Începutul dinastiei Rothschild
Dinastia Rothschild a început in secolul XVIII, cu Amschel Mayer Rothschild, cel care a pus bazele imperiului financiar. Amschel Mayer şi-a trimis cei cinci copii, pentru o coordonare eficientă a activităţii, la Napoli – pe Karl, la Londra pe Nathan, Solomon a fost trimis la Viena si James la Paris, Amschel jr. rămânând la Frankfurt. În 1818, Rothschild devenise deja un nume influent în Europa.
Testamentul lui A.M. Rothschild
Înainte de moartea sa, Amschel Mayer Rothschild a impus familiei sale un set de reguli. Practic, setul a fost un testament prin care discreţia şi succesul familiei rămân valabile şi azi. Iată câteva valori impuse de A.M.R.: a). Membrii familiei trebuie sa se căsătorească între ei, pentru ca averea sa rămână în familie si pentru ca dinastia să nu se destrame; b). Fiul cel mare al celui mare fiu este liderul familiei; c). Posturile importante din afacerile derulate să fie ocupate doar de membrii familiei; d). „Niciodată să nu fie făcut un inventariu public, de tribunale sau oricine, a averii mele. Interzic publicarea oricărei evaluări a moştenirii mele”.

Deţin controlul asupra finanţelor mondiale
Familia Rothschild au înfiinţat organizaţia Illuminati – membrii familiei Rothschild – deţin controlul asupra finanţelor mondiale. În afară de băncile de investiţii pe care le deţin, aceştia conduc printr-o reţea complexă FMI, Bank of England sau Federal Reserve (rezervele federale din SUA). Se poate spune că membrii acestei familii, cu o istorie de peste 3 secole, sunt cei mai puternici oameni ai planetei.

Printre cele mai importante bănci din lume controlate de caracatiţa Rothschild amintesc: Banca Angliei, Federal Reserve, Banca Centrală Europeană, FMI, Banca Mondială şi Banca Internaţională a Reglementelor. Prin intermediul acestor bănci şi a altora, se spune familia Rothschild deţine jumătate din averea totală a lumii. Marile organizaţii ale lumii (gen ONU, NATO, Uniunea Europeană etc.) sunt conduse din umbră de marile familii Illuminati (Rothschild, Rockefeller, Morgan, Bush etc.)
Alte detalii pe această temă aici :
http://henrymakow.com/jewish_messianism_behind_nwo.html

Un gând despre &8222;MARI DINASTII ALE LUMII/ Familia Rothschild – CEI MAI BOGAŢI EVREI de pe Pământ&8221;

  1. Precis ca veti zambii insa…acesti capitalisti evrei Rothschild , J.P. Morgan , Rockefeler { si-or mai fi si altii } , sant cei ce l-au finantat pe Lenin { Vladimir Ilici Ulianov } cat a stat in Elvetia si o data cu el intreaga Revolutie Bolsevica . Soldati si ofiteri rusi cazuti prizonieri in razboiul ruso-japonez din 1905 au fost antrenati special pentru acea lovitura d e stat din 1917 pe cheltuiala acestor …domni capitalisti care dupa…nu stiau pe unde sa mai scoata camasa si strigau in gura mare , cat d e rau este socialismul construit d e rusi sub ocarmuirea bolsevica . Dupa atatia ani…s-au indurat si americanii sa scoata de sub secretizare unele documente compromitatoare . Pacat ca nu poate nimeni sa le faca nimic !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s