Hebdo – noi masuri de control impotriva oamenilor?

1975216_640513362720151_5406088771354449727_n

Cateva cuvinte despre cazul Charlie Hebdo.

Libertatea de exprimare, de care ma bucur si eu postand pe acest blog si pe altele, este una iar jignirea, bataia de joc, blasfemia, sunt cu totul altceva. Nu te poti ascunde in spatele libertatii de exprimare numai pentru a putea improsca pe altii cu fecale. Asta nu se mai incadreaza la capitolul „libertate de exprimare”!

Am vazut doar o „caricatura” (anticrestina) lansata de acea fituica franceza si mi-a fost de ajuns. Baietii blasfemiaza fara nicio jena in dreapta si in stanga. Am fost socat, dezgustat de caricatura” respectiva. Nu e de mirare faptul ca o asemenea fituica se afla in Franta, tara in care a avut loc celebra „Revolutie franceza”, revolutie creata de masonii anticrestini.

E cunoscut faptul ca globalistii care conduc astazi lumea lupta impotriva religiei si a lui Dumnezeu deci ne putem astepta ca guverne, media si presa (toate trei fiind controlate de globalisti) sa sprijine asftel de fituici la fel cum le-au sprijinit si pe anticrestinele de la Femen. Vor aparea manifestatii organizate de ONG-uri sprijinite de globalistii fara Dumnezeu (multe dintre acestea sunt fondate de miliardarul globalist Soros). Nimic nou sub soare, lumea a inceput sa inteleaga despre ce este vorba si cum functioneaza propaganda globalista.

Fiind impotriva lui Dumnezeu globalistii incurajeaza homosexualitatea, LGBT-ul, anticrestinismul, antireligia de orice fel, educatia sexuala la copii, avortul, eutanasia, casatoria intre persoane de acelasi sex, lupta impotriva familiei si a lui Dumnezeu.
Ati observat, probabil, si scandalul declansat de scoaterea orelor de religie din scoli in Romania. O minoritate atee (sprijinita de globalisti masoni) s-a putut impune impotriva majoritatii crestinilor din Romania (86%). Astfel, ne-am intors in timpul comunismului ateu.

Conspiratie?
Pe de alta parte destul de multi afirma ca tot incidentul Hebdo este un „false flag”, adica ceva aranjat pentru a putea fi introduse noi masuri de control impotriva oamenilor. Ideea ar fi ca suntem atat de amenintati de terorism incat se cer noi masuri radicale care impun ingradirea drepturilor fundamentale.
In istorie avem foarte multe exemple de conspiratii asa incat nu ne este foarte greu sa ne imaginam ca si acest incident ar fi putut fi aranjat.
In fond, la baza celor doua razboaie mondiale, ale revolutiilor franceze si bolsevice, ale atacului de la Pearl Harbour si multe alte incidente modiale au stat tot niste conspiratii ale unor miliardari diabolici (majoritatea bancheri). Tot conspiratii diabolice au stat si la baza unor evenimente relativ recente, insa, nu aceasta este tema acestei postari.

Globalistii diabolici sunt interesati de declansarea revolutiilor, a patimilor, a razboaielor, de instalarea haosului. Haosul ii ajuta sa-si puna planurile in aplicare, pot prelua puterea. Masonii au dictonul „La ordine prin haos”. Anticrestinul Illuminati Rockefeler declara: “Suntem intr-un proces de transformare globala. Mai avem nevoie doar de o criza majora necesara si toate natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala”.
Deci, important este sa nu ne lasam prinsi in aceasta capcana a revolutiilor pregatita de agitatorii globalisti!

Cam atat despre povestea asta urata numita Charlie Hebdo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s